Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Našlehaný tvaroh s malinami a kysanou smetanou na vafli, opečeném toustu, kaši nebo s lívanečky je snídaně, kterou řeknete vše!

10 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 250 g měkkého tvarohu
    7
  • 1 lžíce zakysané smetany
    7
  • 1 lžíce medu
  • 100 g malin
Obsažené alergeny
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Maliny očistěte a nakrájejte je nadrobno. Tvaroh vyšlehejte se smetanou a medem, přidejte maliny a promíchejte.

Energetická hodnota celkem pro 1 porci
Energie353,8 kJ
Bílkoviny7,92 g
Tuky1,24 g
Sacharidy10,53 g
Sůl0,01 g
SAFA0,66 g
Vláknina1,63 g
Cukry8,55 g

Načítám