Hlavní obsah
3,0
(4)
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Pod grilem můžete opéct čerstvé i kompotované broskve. Se sladkým tvarohem, mandlemi a čokoládou chutnají božsky.

10 min.
Příprava
10 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 4 ks broskví
  • 250 g měkkého tvarohu
  • 2 lžíce cukru moučka
  • 1 sáček vanilkového cukru
  • 25 g mléčné čokolády
  • 2 lžíce mléka
  • 2 lžíce másla
Článek

Postup

01.

Tvaroh rozmíchejte s mlékem a moučkovým cukrem. Broskve rozpulte a rozložte je na grilovací tác nebo do zapékací misky (potřené rozehřátým máslem) řeznou stranou nahoru a svrchu ještě pokapejte máslem. Každou půlku broskve posypte vanilkovým cukrem a grilujte.

02.

Podávejte naplněné tvarohovou směsí a posypané mandlemi a strouhanou čokoládou.

Reklama

Načítám