Hlavní obsah

V květinách u vody: Potisky sluší bikinám i plavkám v celku

Foto: HPepper, Shutterstock.com

Foto: HPepper, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Považujete květinové potisky za nedílnou součást vašeho šatníku? Rozkvést můžete nechat i jeden typicky letní módní kousek – plavky! Budete vybírat z těch jednodílných, nebo se necháte zlákat bikinami?

Článek

Máte pocit, že by vaší plavkové sbírce slušel přinejmenším jeden nový člen? Prohlédněte si naše květinové tipy, které jsme vybírali z aktuálních módních kolekcí. Přestože jsme plavky pro větší přehlednost rozdělili na celkové a dvoudílné, mějte mysl otevřenou a pro jistotu si projděte kategorie obě. V obou skupinách totiž najdete modely, které sluší různým typům postav.

Jednodílné plavky jsou in!

Největším mýtem, který o jednodílných plavkách koluje, je ten, že slouží především jako kamufláž pro ženy, nespokojené se svou postavou. Stačí se podívat na produkty níže – najdete v nich kousky se zajímavými prostřihy a volánky, které budou stoprocentně lichotit i drobným ženám. Navíc větší plocha látky poskytne logicky i více prostoru květinám – potisk tak krásně vynikne a vy budete v plavkách nepřehlédnutelné.

À propos, pokud chcete siluetu opticky prodloužit (a ano, tím pádem zeštíhlit), vsaďte na střihy s hlubším véčkovým dekoltem. Jednodílné plavky jsou v posledních sezonách vyloženě trendy, takže pokud objevíte ty, které vám dobře sedí, neváhejte dlouho!

Foto: archiv firem

Zleva: H&M, 899 Kč; Lindex, 500 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Zleva: H&M, 899 Kč; Next, 895 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Zleva: Lindex, 999 Kč; Etam, 1219 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Zleva: Pull & Bear, 549 Kč; Merida Swimsuit, prodává Zalando, 410 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Zleva: Next, 1010 Kč; Cyell, prodává Zalando, 1080 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Zleva: Oysho, prodává Zalando, 999 Kč; Banana Moon, prodává Answear, 1799 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Zleva: H&M, 899 Kč; Ted Baker, prodává Next, 2545 KčFoto: archiv firem

Když milujete bikiny

Dáváte přednost plavkám o dvou dílech? Určitě se nestyďte sáhnout po bikinách s vyššími kalhotkami. Ženským křivkám vyloženě svědčí, a to nemluvíme o tom, jak dobře umí stáhnout větší bříško! Mimochodem, pokud máte silnější střed těla (mluvíme k vám, jablíčkovým typům), budou vám dost možná bikiny s vyšším spodním dílem sedět lépe než plavky celkové, které celý trup obepnou.

A pozor, nezapomeňte, že nemusíte automaticky kupovat oba díly plavek. Většina výrobců nabízí zvlášť horní a spodní díl, takže si klidně pořiďte výrazný květovaný kousek na tu část těla, kterou chcete zdůraznit, a druhý díl volte jednodušší. Pokud si nejste jisté jednotlivými kombinacemi, držte se snadného pravidla – potištěný kus doplňte jednobarevným a vybírejte přitom z odstínů, které se objevují na druhém dílu.

Foto: archiv firem

Zleva: H&M – vrchní díl 499 Kč, spodní 399 Kč; Etam, prodává Answear – vrchní díl 399 Kč, spodní 249 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Zleva: Ted Baker, prodává Zalando – vrchní díl 1250 Kč, spodní 1040 Kč; Etam – vrchní díl 819 Kč, spodní 469 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Zleva: Anna Field, prodává Zalando, 790 Kč za komplet; Mango – vrchní díl 599 Kč, spodní 499 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Zleva: Haily´s, prodává Answear – vrchní díl 369 Kč, spodní 249 Kč; O'Neill, prodává About You, 1299 Kč za kompletFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Zleva: Esprit – vrchní díl 1199 Kč, spodní 699 Kč; H&M, 399 Kč za dílFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Zleva: Esprit – vrchní díl 979 Kč, spodní 699 Kč; Junarose, prodává Zalando – vrchní díl 720 Kč, spodní 680 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Zleva: H&M – vrchní díl 499 Kč, spodní 349 Kč; Esprit – vrchní díl 979 Kč, spodní 849 KčFoto: archiv firem

Sháníte plavky, které budou lichotit plným křivkám? Projděte si náš výběr bikin i jednodílných plavek z plus size kolekcí.

Reklama

Načítám