Hlavní obsah

VIP na koncertě: Zabodovala Zagorová a Pizingerová, Babišová má co dohánět

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Letos by legendární skladatel Karel Svoboda (†68) oslavil 80. narozeniny. Proto se Vendula Pizingerová (46), vdova po tomto slavném hudebníkovi, rozhodla spojit letošní charitativní koncert na podporu její nadace Kapky Naděje, právě s ním. Jak se na tento večer oblékla třeba Hana Zagorová, nebo sama zakladatelka nadace?

Článek

Španělským sálem Pražského hradu se v sobotu rozezněly nejslavnější písně Karla Svobody. Zazpívali je tu přední české zpěvačky a zpěváci nejen na počest jeho nedožitých 80. narozenin, ale také na podporu nadace Kapka naděje, kterou založila vdova po Karlu Svobodovi, Vendula Pizingerová. Nicméně za pozornost stojí nejen pěvecké výkony, ale také šaty, které vystupující i hosté na tuto událost oblékli.

Vendula Pizingerová (46)

Naším jednoznačným favoritem je sama hostitelka celého večera, Vendula Pizingerová. Málokdo by jí asi tipoval její skutečný věk, mladší manžel jí očividně ubírá let! Kromě toho, že ředitelka Kapky naděje vypadá opravdu spokojeně, tak jí dlouhé zelené šaty s rozparkem velmi slušely. Podtrhly její krásnou siluetu, na které Pizingerová poslední roky tolik dře.

Foto: Profimedia.cz

Vendula Pizingerová s volbou šatů rozhodně nešlápla vedle Foto: Profimedia.cz

Hana Zagorová (71)

Po dlouhých šatech sáhla i zpěvačka Hana Zagorová, která rozhodně chybu neudělala. Dokonce i volánky na bocích, které je rozšiřují, v jejím případě nebyly tolik na škodu. Zpěvačka má tu kliku, že ačkoliv si oblékne šaty, které jí na bocích přidávají, pořád vypadá štíhle, černá barva je prostě nejen pro dámu jejího věku trefou. Zpěvaččin náhrdelník nekomentujeme. Všechny máme nějakou slabost, že.

Foto: Profimedia.cz

Černé šaty jsou elegantní, výrazný náhrdelník však už méně Foto: Profimedia.cz

Eva Pilarová (78)

Stejně tak víme, že Eva Pilarová má slabost pro třpytivé svršky, proto nás ani moc nepřekvapilo, když se i na koncertě Kapky Naděje blýskla. Ovšem musí se nechat, že o trochu méně, než je běžné, a rozhodně to nebylo na škodu. K volné halence zpěvačka oblékla i volné černé kalhoty, které jsou určitě velice pohodlné a nedá se říct, že by vzhledu zpěvačky škodily, na druhou stranu kdyby je zvolila trochu užší, rozhodně by chybu neudělala. Naopak.

Foto: Profimedia.cz

Třpytivý vršek Evy Pilarové byl velice decentníFoto: Profimedia.cz

Monika Absolonová (41)

Na Moniku Absolonovou je vždy radost se dívat, protože ať už zpívá, nebo moderuje, vždy na akce takového charakteru volí nádherné róby. Bohužel ne vždycky jí padnou tak, aby dala vyniknout její krásné ženské postavě. Jako v tomto případě. Korzetové šaty měly vyšší pas, než by bylo nutné, což by nevadilo, kdyby sukně byla trochu nadýchanější. Celkový dojem byl trochu usedlý, líbilo by se nám, kdyby měla třeba černé psaníčko, nebo doplňky, což by outfit rozhodně rozsvítilo.

Foto: Profimedia.cz

Šaty nejsou vyloženě špatné, ale kdyby měly nižší pas, nebo nadýchanější sukni, vypadala by zpěvačka dokonaleji Foto: Profimedia.cz

Ivona Selníková (44)

Ivona Selníková je dlouholetou partnerkou zpěváka Martina Chodúra (28), ale na večeru pro Kapku naděje působila spíše jako náhodná kolemjdoucí. Líbí se nám, když jsou páry sladěné, což se v tomto případě rozhodně nestalo. Pletené šaty a kozačky do půli lýtek by se hodily spíše do kina na filmovou premiéru než do Španělského sálu Pražského hradu. Červená puntíkovaná košile jejího partnera, navíc s rozepnutými knoflíčky u krku, zase působila trochu kolotočářsky.

Foto: Profimedia.cz

Partnerka Martina Chodúra to moc nevychytala. Pletené šaty se do Španělského sálu nehodíFoto: Profimedia.cz

Monika Babišová (43)

Podruhé zelená barva, ale tentokrát nepůsobí tak šik, jako v případě Venduly Pizingerové. Monika Babišová zvolila zelený sametový overal, který by asi lepší dojem udělal na pyžamové party, kde by byla za hvězdu. Spadlé rukávy s průstřihy a odhalená ramena jsou dobrým začátkem, ale zároveň i koncem. Overal sám o sobě je poměrně výrazný kus oblečení, manželka premiéra v demisi jej ale doplnila o výrazné psaníčko a neopomněla ani na šperky. Celkový výsledek je tedy trochu přeplácaný, Monice Babišové by slušela větší elegance.

Foto: Profimedia.cz

Overal by vypadal lépe, kdyby měl kratší nohavice a Monika Babišová zvolila jiné psaníčko Foto: Profimedia.cz

Která dáma se vám líbí nejvíce?

Reklama

Načítám