Hlavní obsah

Voňavá louka i mlha do vlasů: Novinky mezi parfémy na jaro

Foto: Africa Studio, Shutterstock.com

Foto: Africa Studio, Shutterstock.com

Reklama

Provoňte si vlasy a přeneste se na voňavou louku nebo na mořský břeh. Právě to dokážou parfémové novinky. Dopřejte si něco krásného, co vám zlepší náladu a připomene atmosféru teplých dnů.

Článek

Samotné flakony jsou často malá umělecká dílka a dělají vám radost už jen tím, že stojí na poličce v koupelně. A co teprve, když se zahalíte do vůně, kterou v sobě skrývají! Voňavý zpravodaj je zde: nové parfémy, které jsou předzvěstí jara a léta. Najdete mezi nimi obměnu oblíbené klasiky, toaletní vodu do vlasů nebo takovou, která vás přenese na rozkvetlou louku.

Sluneční paprsky

Parfém pro milovnice sladkých vůní, jehož kouzlu propadla nejedna žena. La vie est belle je sázka na jistotu. Jeho nová obměna by měla hřát jako sluneční paprsky: ucítíte tóny mandarinky a pomerančového květu, kosatec, jasmín, madagaskarskou vanilku a pačuli, které je základem vůně.

Foto: Archiv firmy

Parfémovaná voda La vie est belle Soleil Cristal Lancôme, 2499 Kč (50 ml), prodává MarionnaudFoto: Archiv firmy

Ovocné opojení

Nestárnoucí topmodelka Naomi Campbell (50) se ve světě módy a krásy pohybuje už od osmdesátých let. Pod svým jménem vydala několik vůní a letošní novinka je ovocná bomba, která kombinuje citronovou kůru, ostružinu a svěží meloun. Nechybějí ani květinové tóny: pivoňka, třešňový květ a okvětní lístky fialky.

Foto: Archiv firmy

Toaletní voda Cat deluxe Silver Naomi Campbell, 690 Kč (30 ml)Foto: Archiv firmy

Dotek růže

Barevné parfémované vody Dolce jsou populární stálice. Letos značka přichází s první toaletní vodou, která je co do vonných složek méně koncentrovaná. Hlavním prvkem je růže s pižmem, červeným rybízem, mandarinkami a zeleným jablkem. Ideální ovocno-květinová vůně na každý den.

Foto: Archiv firmy

Toaletní voda Dolce rose Dolce & Gabbana, 2100 Kč (50 ml)Foto: Archiv firmy

Ocitněte se na louce

I u české značky Manufaktura najdete novou vůni. K několika toaletním vodám přibyla na jaře novinka s názvem Louka. Bydlíte ve městě? Žádný problém, jedním nebo dvěma stříknutími se můžete přenést mezi luční kvítí. Ucítíte také zelené jablko, broskev, fialky, divokou růži a naposled ambru, santalové dřevo a ženšen.

Foto: Archiv firmy

Toaletní voda Louka Manufaktura, 590 Kč (50 ml)Foto: Archiv firmy

Květinový závoj

Svěží a elegantní vůně vyrobená s důrazem na udržitelnost, na které si známá značka vlasové kosmetiky zakládá. Její aktuální nabídka se rozrostla právě o toaletní vodu. Fialky, bílé květy a tóny lnu dávají dohromady svěží, sofistikovanou a ženskou vůni, která je vhodná jak na pokožku, tak i do vlasů.

Foto: Archiv firmy

Toaletní voda Authentic Beauty Concept, 1199 Kč (50 ml), zakoupíte ve vybraných kadeřnických salonechFoto: Archiv firmy

Mořský vánek

Tato parfémovaná voda byla vydaná už v roce 2020 (a původní flakonek vznikl už v roce 2010), ale rádi jí to prominete. I tak jde ale u vůní z kolekce di Gioia o novinku, kterou jsme si šetřili přesně na tohle období jara a léta. Světle modrá parfémovaná voda je definicí svěžího vánku, který cítíte u oceánu. Je složená z hrušek, citrusů, jasmínu, lilie a růže a doplňuje je santalové dřevo a pižmo.

Foto: Archiv firmy

Parfémovaná voda Ocean di Gioia Giorgio Armani, 1990 Kč (30 ml), prodává SephoraFoto: Archiv firmy

Reklama

Načítám