Hlavní obsah

Šaty pro dávku optimismu: Top 16 modelů do jarních dní

Foto: F&F

Foto: F&F

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ty nej modely pro romantické duše a milovnice pastelových barev! I když se zima ještě hlásí o slovo, už netrpělivě vyhlížíme slunné dny vhodné pro jarní šaty. Na které vsadit z nových kolekcí?

Článek

„Tohle si vezmu, až budeme zase normálně fungovat.“ Kolikrát jste si tuhle větu za uplynulý rok řekla? Šaty, sukně a halenky leží tiše na dně skříní a střídáme při nejlepším teplákovky a outdorové věci. Světu módy vládne pohodlí a sportovní styl.

My ale na módu nerezignujeme a přinášíme vám skrze barvy a různé vzory šatů pořádnou dávku optimismu! Až se všechno rozvolní, a my věříme, že to bude brzy, nebudete pro jednou mít problém s tím, že nemáte co na sebe.

Optimismus v šatech

Útěk od reality a snění o lepších zítřcích. Tyhle touhy se promítly i do nových kolekcí – skrze ně můžete zlepšit náladu, a to především sobě! U svítivě růžových šatů nebo vzoru, který připomíná dovolenou u moře, to totiž ani jinak nejde.

Vsaďte na pastelové v barvy. Takové šaty skvěle ladí s koženým křivákem. Místo černé sáhněte po béžové a neutrálních tónech, které lépe doplní třeba bledě modrou, levandulovou nebo mátově zelenou. Nebo se odvažte a zkombinujte dvě pastelky.

Florální vzor nikdy nezklame a pokaždé se v jarních kolekcích objeví. Na tenhle stereotyp se ale vždycky těšíme. Zvlášť letos nás zaujal trend droboučkých kvítků. A nebojte se jít i do minidélek sukní.

Top 16 šatů na jaro

Foto: Archiv firem

Zleva: Cellbes, 2299 Kč; Vila, 1080 Kč, prodává ZalandoFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Stradivarius, 499 Kč ; H&M, 299 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: YAS, 1680 Kč, prodává Zalando; Reserved, 899 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Marks & Spencer, 1299 Kč; H&M, 899 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Esprit, 1999 Kč; Jacqueline de Yong, 789 Kč, prodává ZootFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Reserved, 999 Kč; Orsay, 1199 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: s.Oliver, 2199 Kč; Derhy, 3394 Kč, prodává About YouFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: DKNY, 3899 Kč prodává About You, F&F, 899 KčFoto: Archiv firem

Reklama

Související témata:

Načítám