Hlavní obsah

Vtipné erotické dárky pro dospělé!

Foto: Thinkstock

Sex a hry jdou věky ruku v ruceFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Má někdo z vašich blízkých narozeniny nebo svátek? Nevíte, čím ho obdarovat? Sexem! Ne, nebojte se, sami se rozdávat nebudete. Stačí se poohlédnout po aktuální nabídce lechtivých obchodů. Co nabízejí?

Článek

Humor a sex dohromady patří, ne že ne. Zasmát se při nějakém tom trapasu při milování odbourává napjatou atmosféru. Obdarovat někoho blízkého dárkem s vtipným sexuálním motivem nebo myšlenkou, je většinou pro oslavence nezapomenutelným zážitkem. Když tedy o druhém víte, že má smysl pro humor a lechtivý dárek uvítá, není důvod obávat se negativních reakcí. Ale z jaké nabídky erotických pomůcek vybírat?

Balíček pro novomanžele

Léto je ve znamení svateb a s nimi spojených svatebních nocí plných romantiky. Nevíte-li tedy, čím obdarovat nevěstu, sáhněte po Bijoux Indiscrets – Happily Ever After. Tato sada pro nastávající paní obsahuje pouta na ruce, erotický podvazek, šimrátko z peříčka a samolepicí krytky na bradavky, aby měl novomanžel co obdivovat. Vše je ve stříbrošedé barvě, takže se hodí ke všem odstínům spodního prádla. Sada stojí 890 korun.

Plovoucí a světélkující vajíčko

Kdo říká, že vibrátor nemůže do vany? Nesmysl! V tomto případě vodotěsnost zaručena! Ale kdyby jenom to… Další předností tohoto kouzelného vajíčka jsou světelné efekty v barvách červené, růžené, zelené, fialové, oranžové a modré. Majitelka vajíčka si tak může posvítit na svůj orgasmus! Luminescence je k zakoupení za 590 korun.

Odlitek penisu

Rozlučka se svobodou? Nenasytná manželka, jíž je jedno sexuální číslo denně málo? Kulatiny „lidového vypravěče“, který je studnicí vtipů na každé sešlosti? Určitě všechny tyto osoby v dobrém slova smyslu „odbourá“ sada CLONE a WILLY určená pro zhotovení kopie penisu, která obsahuje válec pro vyrobení formy, tvarovací hmotu a malý vibrátor, který se při tvorbě odlitku dá vložit přímo do nového penisu. Běžná cena je 1149 korun.

Svůdnice na stole

Chcete, aby na vás muž nikdy nezapomněl? Pak mu uvařte skvělou večeři, proveďte prvotřídní orální sex a obdarujte ho vtipnou počítačovou myší ve křivkách ženského těla – kompatibilní pro Windows 9X/me/2000/NT/XP. Mouse za 270 korun je dárkem za všechny prachy!

Jen pro ženy! Věděly jste, že k orálnímu sexu již nepotřebujete chlapa?

Forma na pečení ve tvaru penisu

Komu k narozeninám věnovat dort ve tvaru penisu? Třeba kamarádce! Formy na něj už se nebude chtít vzdát! Rozměry tohoto macka jsou 27 x 15 centimetrů, takže uspokojí i náročnou ženu. Určitě si na něm prvotřídně smlsne! Forma stojí 159 korun.

Hříšné polohy na skle

Lahev pro dospělé

Který srandista by neocenil originální dárek, jež sice vypadá jako dětská láhev s dudlíkem, ale má savičku ve tvaru poprsí? (Varianta pro dámy je s penisem.) Do téhle lahvičky mléko rozhodně nepatří. Ba naopak vezme zavděk oblíbeným alkoholem! Cena je 220 korun.

Kostky jsou vrženy!

Sexy dárek pro pár vypadá asi takhle. Při hození první kostkou se dozvíte svůj úkol, mezi který patří například spank (naplácání na zadek), restrain (krocení – dravé zvěře), tickle (lechtání) a podobně. Druhý hod poukáže na konkrétní tělesnou oblast, které se úkol týká. Může to být all over (všude), above waist (nad pasem) a tak dále. Dice Game – Fetish-Play je k mání za 110 korun. A věřte, že s těmito kostkami nuda rozhodně nehrozí!

Tip redakce:Nechce si hrát, ale rovnou se milovat? Tak zkoukněte tyhle Nej polohy pro horké letní dny!

A co vy? Darovali jste někdy dárek se sexuálním podtextem? Jak se na to oslavenec tvářil? A komu byste erotiku nikdy nedali?

Reklama

Související témata:

Načítám