Hlavní obsah

Výklad z karet dle znamení: Co vás čeká v listopadu?

Foto: Izabela Magier, Shutterstock.com

Foto: Izabela Magier, Shutterstock.com

Reklama

Listopad, to je takový pochmurný měsíc někde mezi teplem a zimou. Co přinese listopad do vašeho života? To vám prozradí tarotové karty.

Článek

Listopadový úplněk přijde 23. listopadu a měsíc zazáří ve znamení Blíženců. To znamená, že vás mohou potkat zejména komunikační zádrhele, protože právě na tomto poli budou všichni tak nějak citlivější. Pozor na to, co a komu říkáte a jak si to vlastně může vyložit. Pokud nebudete svá slova pečlivě vážit, můžete toho hodně rychle taky litovat. Co dalšího pro vás listopad chystá? Přečtěte si předpověď pro jednotlivá znamení.

Beran (21. 3. – 20. 4.) 6 pohárů – 7 pohárů – Blázen

Pro vás jsou karty na následující měsíc poměrně jasné. Upíráte se ke své minulosti, k něčemu, co už dávno odplynulo a ve vašem životě to nehraje roli. Stavíte si iluzorní vzdušné zámky a sami sebe přesvědčujete, že se ještě „staré zlaté časy“, které nemůžete pustit z hlavy, zase vrátí. Je čas konečně otevřít oči a uvědomit si, že co bylo, bylo, ale už není. Že budoucnost je daleko důležitější a na vás čekají nové začátky. Lpění na věcech minulých ještě nikoho kupředu nepostrčilo.

Býk (21. 4. – 21. 5.) 9 pohárů – Slunce – 10 mečů

Začátek listopadu pro vás bude znamenat samá pozitiva. Umíte si život užívat a vychutnávat plnými doušky a přesně do toho se pustíte. Zvláště během chmurného podzimu je tento přístup zásadní, protože vás může uchránit před nejrůznějšími smutky a depresemi. Radostné vzpomínky pečlivě skladujte a sbírejte, protože druhá polovina měsíce už vůbec tak veselá nebude. Naopak vás dožene cosi nepříjemného a bude na vás čekat náročné rozloučení s určitou klíčovou částí vašeho života. Díky pozitivnímu náboji z počátku měsíce však i tuto nesnáz překonáte.

Foto: Viktoriia Photographer, Shutterstock.com

Býci budou mít veselejší začátek listopadu než konec, kdy je čekají problémyFoto: Viktoriia Photographer, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5. – 21. 6.) Slunce – 3 pentakly – Věž

Váš výklad na listopad je poměrně nejednoznačný. Karta Slunce na jednu stranu slibuje štěstí, radost a hojnost, zkrátka všechno dobré, Věž je ale symbolem katastrofy, zničení a zániku. Jak to tedy je? Vysvětlení přináší tři pentakly. Stane se vám sice něco ne zrovna příjemného, co by mnohé posadilo na dlouhou dobu na střídačku, ale vám se povede z negativní situace vytěžit každý střípek toho pozitivního a dobrého. V listopadu se naučíte dívat se na věci z té skutečně optimistické perspektivy a vyjdete z něj silnější, než jste kdy byli.

Rak (22. 6. – 22. 7.) Viselec – 6 holí – rytíř holí

Momentálně se houpete v jakémsi bezčasí, v takové té vzduchové bublině, kdy člověk absolutně netuší, co se sebou. Občas se to stane každému z nás, důležité je myslet na to, že nejste bezmocní: všechno máte pořád v rukou právě vy. To vy se musíte zakousnout, motivovat a dostat se z vakua ven zase na cestu k úspěchu. Naštěstí vám s tím v listopadu pomůže kdosi nový ve vašem životě, jehož vstup na scénu bude znamenat ten dlouho očekávaný impulz a pomůže vám zase vyrazit kupředu.

Lev (23. 7. – 22. 8.) Smrt – 2 poháry – 7 holí

Listopad pro vás bude zejména o vztazích a nemusí jít nutně o vztahy romantické. Vaším úkolem bude pochopit přirozené konce a to, že některé věci zkrátka navěky netrvají. Ačkoli je vám taková představa nepříjemná, budete zkrátka muset přijmout fakt, že někteří lidé z vašeho života mizí – a třeba se objeví zase později, ale nejsou v něm přítomni stále. Stejně tak se za sebe budete muset v nějakém velmi úzkém vztahu bít a vymezit se proti manipulaci druhého. Vzpomeňte na svou Lví podstatu a půjde vám to snadno.

Foto: Antonio Guillem, Shutterstock.com

Možná ho čeká rozchod, možná ne, ale určitě bude pro Lvy listopad o vztazíchFoto: Antonio Guillem, Shutterstock.com

Panna (23. 8. – 22. 9.) 3 meče – královna pohárů – páže mečů

Listopad do vašeho života přinese určité prozření, které sice nebude na první pohled moc příjemné, ale z dlouhodobého hlediska je bezpochyby pozitivní. Ve vašem životě je osoba, ke které jste si dosud chodili vždycky poplakat a nechat si zvednout náladu, povzbudit se, vyslechnout si, jak dobří jste a že nic není vaše chyba. Tahle osoba se však na vás nyní obrátí s konstruktivní kritikou a vaše konverzace náhle budou mnohem rozmanitější, ale také příjemnější. Zvykněte si, že život není jen o pochvalách a o velký kus se posunete.

Váhy (23. 9. – 23. 10.) Císařovna – eso pentaklů – 9 pentaklů

Ačkoli pro vás listopad nebývá zrovna oblíbeným měsícem, letos bude více než dobrý. Objeví se před vámi totiž možnost stát se součástí nějakého projektu, který má potenciál úplně přehodit výhybku vašeho života a poslat vás na jinou kolej. Stačí jen, když se rozhodnete zapojit. To, co stojí před vámi, je pro vás jako stvořené, bude totiž potřeba vaše přirozená kreativita a tvořivost a také nutnost zapojit smysl pro krásu, která vám je vlastní. Nebojte se nové výzvy a zkrátka se do ní pusťte.

Štír (24. 10. – 22. 11.) 3 meče – 9 mečů – 7 pohárů

V listopadu vás bude trápit špatné spaní a pocity úzkosti a paniky, které nemají zdánlivě žádnou příčinu. Abyste zjistili, jak s těmito stavy bojovat a překonat je, bude potřeba, abyste se zbavili veškerých emocí a pocitů a zkrátka rozumově posoudili všechny možné příčiny, které by je mohly způsobovat. Musíte k sobě být zcela upřímní a třeba si i připustit něco, co si o sobě vůbec myslet nechcete. Jen tak se od svazující úzkosti dokážete oprostit a fungovat zase naplno a bez stresu.

Střelec (23. 11. – 21. 12.) eso mečů – král pentaklů – Velekněz

Tento měsíc vás čeká něco dost těžkého, ale tato situace rozhodně přispěje k vašemu dalšímu vývoji a je třeba, abyste se jí postavili. Každý máme v životě nějaké vzory a autority, které nás inspirují a posouvají nás vpřed. Respektovat je jedna věc, ale dokázat si připustit, že takový vzor udělal chybu, že s ním v něčem nesouhlasíme, to je věc druhá. A právě tomu budete muset v listopadu čelit. Konfrontace s někým, koho jste dosud považovali za neomylného a téměř dokonalého, vám otevře oči ještě v mnoha jiných ohledech.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) 9 mečů – Blázen – 4 poháry

Ani pro Kozorohy nebude listopad zrovna lehký a bude vyžadovat jasná rozhodnutí a jednání. V první řadě na vás hodně zapůsobí celková podzimní atmosféra temnoty a skleslosti, která útočí snad úplně na všechny. Vyhrabat se z ní ale můžete, pokud se necháte inspirovat těmi správnými lidmi, takovými, kteří svou pozitivitu jen nepředstírají, ale skutečně ji takto vnímají. Budete se muset vědomě poprat se svou rozmrzelostí a odsunout špatnou náladu stranou. Pokud to totiž neuděláte, budete se v ní topit po zbytek podzimu.

Foto: Juta, Shutterstock.com

Kozorozi budou mrzutí, měli by se obklopit pozitivními lidmiFoto: Juta, Shutterstock.com

Vodnář (21. 1. – 20. 2.) král mečů – 8 holí – Poustevník

I když jindy rádi vyhledáváte společnost, listopad zasvětíte osamocenému hloubání a tak trochu poznávání sebe samých. Právě introspekce je potřeba k tomu, abyste do budoucna pochopili, že vaším hlavním problémem je jindy až přehnaná impulzivnost, kdy se kdykoli vrháte do čehokoli bez jediné myšlenky na následky. Naučte se, že je někdy dobré párkrát vydechnout a nadechnout a až pak začít jednat. Odpovědi a veškeré klíče, které budete potřebovat, jsou ve vás. V tichu samoty je najdete.

Ryby (21. 2. – 20. 3.) Velekněz – 4 hole – Císař

Listopad vám bude dost proti srsti, protože je celý nabitý agresivní jangovou energií, která je poněkud křehčím a jemnějším Rybám dost cizí. Ocitnete se mezi několika mlýnskými kameny, které mezi sebou vedou bitvu a vás budou chtít využít jako pěšáka. Nedejte se. Nenechte sebou manipulovat. Ani když budete mít pocit, že na vás nezáleží, že jste jen malí a vyděšení, jděte si za svým a jakémukoli tlaku odolejte. Musíte spokojeně existovat sami se sebou a pokud byste se dali dotlačit k něčemu, co vám není blízké, nebylo by to vůbec k ničemu.

Co na vás čeká v listopadu? Těšíte se na něj, nebo byste ho radši přeskočili?

Reklama

Načítám