Hlavní obsah

Vzpruha milostného života? Pomůže nejen orální sex

Foto: gpointstudio, Shutterstock.com

Foto: gpointstudio, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud jde o milování, každý má zažité vzorce chování, vyžaduje odlišné preference, prožívá laskání, líbání či třeba orální slast více či méně. A to je dobře. Existuje totiž tolik různých způsobů, jak si užívat všechno, co fyzický kontakt přináší. Umíte ho i vy proměnit v zábavu?

Článek

Že sex musí být jednotvárný a nudně stereotypní? Omyl. Pokud chcete docílit toho, aby byl pokaždé trochu jiný, je nutné zaměřit se na střídání technik a praktik. Jedině tak „to“ nebude pořád to samé. Nejen, že můžete dělat sex různými způsoby, existuje i nesčetné množství druhů sexuálního splynutí, které se dají začlenit do milostného repertoáru. Sexpertka Emily Morse ze San Franciska přitom na svém blogu nabízí několik z nich.

Vzájemná masturbace

Vzájemná masturbace přináší mnoho výhod. „Je to v podstatě porno v přímém přenosu! Partneři se dotýkají, pozorují jeden druhého a těší se z toho, co všechno mazlení spouští a způsobuje. Použít se přitom dají třeba pouze ruce nebo jazyk. Takové hrátky každý sex okoření,“ popisuje Emily Morse. Čas od času můžete začlenit i osobní masturbaci, kterou partner sleduje zpovzdálí.

Třeba britská sexuoložka Tracey Cox říká, že masturbace před milencem nebo pozorování partnera při masturbaci patří mezi nejoblíbenější fantazie mužů o sexu. „A nová historie, která s sebou přivádí sexuálně svobodné ženy, je řadí i na seznam ‚dámských‘ žhavých fantazií,“ popisuje sexpertka v jedné ze svých chlípných příruček. Pokud tedy usilujete o to, aby váš sex nebyl „jako podle šablony“, začněte se dráždit a nechte druhého přihlížet. Cítíte-li se trapně, nechte si zavázat oči. Vy nebudete vidět nic, on naopak všechno...

Foto: Galina Tcivina, Shutterstock.com

Jednotvárnost je v sexu vždycky na škoduFoto: Galina Tcivina, Shutterstock.com

Cunnilingus a vodní hrátky 

„Podle nedávné studie si mnoho žen při orálním sexu dělá starosti se šťavnatostí svého klína. Osobní komfort je zkrátka důležitý. Necítíte-li se v tomto směru zrovna nejlépe, začněte s milováním ve sprše. Umývejte se, nechte slabý proud vody protékat přes genitálie, použijte ke dráždění sprchovou hlavici,“ dál radí Emily Morse s tím, že občasné vodní hrátky jsou ku prospěchu všem.

Jednak odbourávají pocit nehygieničnosti, ale také umožňují prožívat nejen orální sex (cunnilingus) jinak. Jen si vezměte „nevinnou“ kostku ledu. Co se stane, když jí budete přejíždět po svém nebo partnerově těle? Použijte k tomu pásku na oči – a hned je sex zase trochu jiný…

Anální sex

„Vybočení z klasiky“, ke které se pochopitelně kdykoli můžete vrátit, zajistí i nějaká méně tradiční sexuální praktika, jako je třeba anální sex. „Naše zadečky jsou takzvané zakázané zóny, takže tu hraje velkou roli jakýsi darebácký element – když to dělat nesmím, tak zrovna budu – a řadu lidí anální stimulace nesmírně přitahuje. Konečník je totiž konečná pro velké množství nervových zakončení,“ popisuje Tracey Cox a dodává, že se určitě jedná o zpestření.

Pocity navozené anální stimulací jsou totiž jiné, než na jaké jste dosud byli zvyklí. Anální stimulaci ostatně můžete využít i při orálním sexu nebo při vzájemné masturbaci. Přidejte experimenty s lubrikačními gely (chladivými či naopak hřejivými), nebojte se poznávat nové erotické hračky, polohy či místa.

Okořeňte svůj milostný život vzrušujícími erotickými představami a dosáhnete uspokojení a orgasmu jako nikdy dříve… „Koneckonců, někdy stačí provést pár malých, drobných úprav, které sex promění v oblíbenou a neotřelou aktivitu,“ uzavírá Emily Morse. V protikladu s „divočinou“ pak může být nějaký misionář, ve stejný čas na stejném místě a za stejných podmínek, vlastně vítaný.

A co děláte pro zpestření svého sexuálního života právě vy?

Reklama

Načítám