Hlavní obsah

Proměna Katky (29): Šaty a podpatky ji proměnily k nepoznání

 

Reklama

Nový rok přinesl sympatické mamince Kateřině (29) spoustu příjemných změn. A protože nastoupila po rodičovské dovolené do nové práce, potřebovala i pár rad ohledně celkového vzhledu. Po zásahu odborníků se z šedé myšky vyklubala krásná sebevědomá žena. Posuďte sami.

Článek

Do proměny se přihlásila sama, a když jsme jí výhru oznamovali, měla ohromnou radost. Čtenářka Katka věnuje veškerý volný čas rodině, proto si přála vyzkoušet, jaké to je strávit celý den v péči profesionálů. Ačkoli byla zprvu velmi nervózní, veškeré obavy jsme rázem zažehnali, a finální focení zvládla na jedničku.

Katka měla vlasy zničené melírem, proto zvolil kadeřník David Klíč takovou barvu, aby nebyly pozdější odrosty příliš viditelné. Spolu s jemnějším líčením a krásnými outfity pak nový účes ještě více vynikl. Mladá maminka nosí v běžném životě převážně džíny, tenisky a obyčejné tričko. Nechala si však poradit od naší stylistky a vyzkoušela i šaty s výstřihem a vysokými podpatky. Jak jí to slušelo? To už se podívejte v našem videu.

Náš tým 

  • Vlasy - David Klíč, Salon Petra Měchurová. Adresa: Králodvorská 1085/12, Praha 1, www.petramechurova.cz
  • Vizáž - Soňa Šajdáková
  • Styling - Irena Vokrojová
  • Oblečení a doplňky - Marks & Spencer, Lindex, Tezyo, Orsay, Högl, Dyrberg/Kern

Chcete se zúčastnit naší proměny nebo víte o někom, komu by nová vizáž prospěla? Psát můžete na e-mail Pavlina.Hajduova@firma.seznam.cz. Nezapomeňte přiložit aktuální fotky a kontakt na vás. Budeme se těšit! 

Reklama

Související témata:

Načítám