Hlavní obsah

Zač jsou slavní hejtováni? Kvůli očkování i poporodním kilům

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mít svého hatera znamená, že je o vás zájem a někdo si dá tu práci do vás šít. Tito lidé se rozhodně neřídí pravidlem, že pokud nemáte co hezkého říct, raději mlčte. Pravda je, že někteří slavní si o občasné hejty říkají svým stylem komunikace – jsou kontroverzní a provokují. Ale většina haterů se prostě jen chce hádat a hledá si záminky. Jak slavní reagují?

Článek

Mít fanoušky je skvělé, podpora vás žene dál a dává vaší práci smysl. Ale nikdy se nezavděčíte všem a s rostoucí slávou roste i počet kritiků a tzv. haterů (hate – nenávidět). Co jim vadí? V podstatě cokoli: vzhled, životní styl, mluva a projev obecně, míra odhalování apod. Dřív psali dopisy, dnes jsou jejich působištěm sociální sítě. Ohání se svobodou slova a tím, že mají na svůj názor právo. Problém je, že jej málokdy řeknou slušně a s citem, ale mají pocit, že svět by měl jejich názor slyšet. Ve výsledku toto chování ale vypovídá více o nich než o slavné osobě, na kterou „hejt“ mířil.

Kdo to na sítích schytal?

David Beckham (45)

Špičkový fotbalista, milující manžel, stylový potetovaný chlápek a hrdý táta tří synů a jedné dcerky, který nemá problém s tím sdílet fotku, kde dává pusu své malé holčičce. Mnoha sledujícím a fanouškům to přišlo divné a byl nazván i zvrhlíkem. A David? Ten řekl, že je táta, co dává najevo své city a na rty líbá všechny své děti. A s radostí sdílí další a další takové fotky.

Foto: Profimedia.cz

Výraz Davida Beckhama a jeho dcery Harper (9) mluví za všeFoto: Profimedia.cz

Dara Rolins (48)

Mnohými je považována za módní ikonu  a inspiraci ve zdravém životním stylu, stejně tak ale mnohým leží v žaludku. Proč? Měla autonehodu a zemřel člověk. Nechala si předělat nos a vypadá jinak. Je příliš hubená, moc svalnatá, strhaná... Co ona na to? Není v showbyznysu nováčkem, do velkých debat se nepouští. Ale umí fanouškům i poslat vzkaz a upozornit, že každý je jiný, ona na sobě maká a přesně takto se cítí dobře.

Foto: Profimedia.cz

Dara Rolins si už zvykla, že její postava i vzhled jsou mnohým trnem v oku, ale cvičit a zdravě jíst kvůli tomu nepřestaneFoto: Profimedia.cz

Veronika Arichteva (34)

Proč sledují statisíce lidí sympatickou herečku? Protože je v módě vždy o krok napřed, umí si udělat legraci ze sebe i ostatních, má krásné fotky a rozkošného syna. S vlnou hejtů se, i díky schopnosti shodit se sama, moc nesetkává. Když ale sdílela fotku s rovněž těhotnou zpěvačkou Petrou Vojtkovou (34), začali sledující jejich bříška srovnávat a ptát se, zda nečeká děti dvě. Smutné je, že většinou se jednalo o ženy a matky, které by mohly chápat, jak nepříjemné takové narážky jsou.

Foto: Profimedia.cz

Dávat nevyžádané rady těhotným a komentovat velikost břicha? To je bohužel běžný nešvarFoto: Profimedia.cz

Alyssa Milano (48)

Proslavila se v seriálech Melrose Place (1992–1999) a Čarodějky (1988–2006) a vždy měla dokonalou postavu. Pak si ale dovolila dost nezhubnout po prvním porodu (2011) a ukázat se na společenské akci. Komik Jay Mohr (50) to komentoval, že je malinká a má velké břicho. Přes sociální sítě mu vzkázala, že je jí líto, že měl potřebu ji zesměšňovat, ať se mu daří dobře a poslala srdečný pozdrav jeho krásné (dnes již bývalé) manželce Nikki Cox (42).

Foto: Profimedia.cz

Je dost možné, že podobné narážky na postavu si 157 cm vysoká herečka vyslechla i v roce 2014 po druhém porodu. Ideální je, když kritizují muži, kteří těhotenství a porod znají jen z doslechuFoto: Profimedia.cz

Jennifer Lopez (51)

Je sexy, v showbyznysu má respekt a v soukromí milující rodinu. Důvodů, proč ji prudit, se najde mnoho. Co třeba, že není možné, aby padesátka měla takové tělo? Když v roce 2017 sdílela fotku před zrcadlem s odhaleným vypracovaným břichem, hned se našel rýpal, který obvinil JLo z úprav ve Photoshopu. Ona jej v klidu upozornila, že je to předěl v zrcadle a doplnila to všeříkajícími hashtagy: #godblesshaters a #youshouldtry, tedy #dikybohuzahatery a #melbystozkusit.

Foto: Profimedia.cz

Detektiv na sociální síti věnoval zkoumání fotografie asi hodně času... Možná si měl jít raději zacvičit, tak to ostatně dělá i JLoFoto: Profimedia.cz

Dominika Cibulková (31)

Úspěšná tenistka pověsila v roce 2019 sportovní kariéru na hřebíček a vloni se stala mámou. Milovnice okázalého módního stylu uměla vždy provokovat. Emoce vzbuzovaly i její sexy těhotenské snímky, na které nejdřív tenistka reagovala s humorem, ale když jedna ze sledujících přála jejímu dítěti smrt, Cibulková odvětila, že rodiče budou asi na slečnu pyšní. Teď si ale kritiku zasloužila: tenistka totiž předběhla zdravotníky a ohrožené z rizikové skupiny a nechala se očkovat proti covid-19. Reagovala omluvou a prý začala pomáhat v očkovacím centru.

Foto: Profimedia.cz

Přednostní očkování dostal i manžel tenistky, Michal Navara. Hejtům na síti zamezila tak, že vypnula možnost komentovatFoto: Profimedia.cz

Blake Lively (33)

Jen málokterá herečka si zaslouží označení módní ikona tak, jako představitelka Sereny ze seriálu Super drbna (2007–2012). Co vzkázala tahle stylová trojnásobná matka chlapíkovi, který jí na sociální síti napsal, ať si najme stylistu nebo vyhodí toho současného? Že se snažila Blake Lively (tedy sebe) vyhodit mnohokrát, ale ta potvora se pořád vrací. Zásah!

Foto: Profimedia.cz

Udává trendy a módě rozumí jako málokdo, navíc se nebojí experimentovat. Je jasné, že konzervativním sledujícím z jejích modelů občas tepe žíla na čeleFoto: Profimedia.cz

Justin Bieber (26)

Svět showbyznysu jej poznal jako roztomilého kluka, ale s rostoucím počtem tetování začal být drzejší a to samozřejmě láká k hejtování. On si z toho moc nedělá. Ale když mu sledující napsal, že se s Hailey Baldwin (24) oženil jen proto, aby jeho bývalka Selena Gomez (28) žárlila, už se neudržel. Odpověděl, že jestli se dotyčný snaží upoutat jeho pozornost, tak marně. On své ženě zasvětil život.

Foto: Profimedia.cz

Tak snad to všechno Selena vidí a může se žárlivostí pominout, jinak to celé objímání a vyznávání lásky manželce dělá zpěvák zbytečně...Foto: Profimedia.cz

Reklama

Související témata:

Načítám