Hlavní obsah

Ondra Slanina se podruhé oženil, Forejt i Pohlreich slaví výročí aneb Říjen, měsíc kuchařských lásek

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Říjen přeje lásce, a jak je vidět, hlavně té z kuchyně! Hned tři známí čeští šéfkuchaři si s partnerkami řekli své ano v tomto měsíci. Nejčerstvější novinkou je Ondra Slanina s Veronikou, kteří se vzali teď o víkendu. Zdeněk se Zdeňkou Pohlreichovi oslaví krásných 12 let od svatby a Přemek Forejt si přiťukl na tři roky vztahu s Evou Burešovou. Jak to mají další české kuchařské hvězdy?

Článek

Láska je ta nejsladší věc na světě, a když ji prožíváte ještě s kuchařem nebo kuchařkou, pak o tom nemůže být pochyb. O tom zajisté ví své Ondra Slanina s Veronikou, kteří si řekli své ano teď o víkendu. A co další hvězdy české kuchařské scény? Podívejte se, s kým tvoří pár Zdeňek Pohlreich, Přemek Forejt, Radek Kašpárek, Jan Punčochář a Besky.

Ondřej Slanina, podruhé ženatý

Ondřej Slanina – jeden z průkopníků kuchařských show. Znáte ho z pořadu Kluci v akci, kde zábavnou formou od roku 2005 přináší do televizních obrazovek jak novinky, tak rady z gastronomického světa. Díky tomu si získal obdiv nejedné fanynky. Ale minulý týden jim všem pomyslně zlomil srdce. Ondra se totiž oženil! Vzal si tanečnici Veroniku Saic, kterou si můžete pamatovat z taneční soutěže StarDance. V roce 2010 tvořila taneční pár s jiným kuchařem, s Ondrovým televizním parťákem Filipem Sajlerem. Všechno nejlepší novomanželům!

Pohlreichovi si na štěstí počkali

Zdeněk Pohlreich je známý svým vytříbeným vkusem, nekompromisním vyžadováním kvality a drsným humorem. Na obrazovkách bez obalu říká to, co si myslí, ale když přijde na jeho vlastní příběh, zůstává spíše záhadným. Máme však štěstí, že občas nahlédneme do šéfkuchařova osobního života skrz oči jeho manželky Zdeňky. Ta občas odhalí nějaké to tajemství.

Se Zdeňkem se zná už od svých 19 let, kdy mezi nimi prý poprvé přeskočila jiskra. Ovšem kuchař byl v té době ženatý, takže se jejich vztah musel odložit. Nakonec si po 20 letech čekání řekli své ano. Tuto neděli budou manželé Pohlreichovi slavit 12 let od svatby, což nám připomíná, že na pravou lásku se vyplatí počkat.

Forejt a Burešová oslavili výročí

Mezi nepopiratelně jedny z nejslavnějších párů českého showbyznysu patří Přemek Forejt a Eva Burešová. I když je Přemek vyhlášený šéfkuchař, jistě ho také znáte z televizních obrazovek jako porotce soutěže MasterChef Česko nebo z pořadu Souboj na talíři.

Jeho partnerkou je herečka Eva Burešová a nedávno oslavili třetí výročí – tímto končíme debatu o rozpadu jejich vztahu. Přestože žijí na psí knížku, ona se netají tím, že by se ráda vdala a tvořila oficiálně rodinu nejen s Přemkem, ale i se třemi dětmi, které společně vychovávají.

Italské manželství Kašpárkových

Nekompromisní porotce kuchařské televizní soutěže MasterChef Česko, majitel několika restaurací a hlavně vynikající šéfkuchař Radek Kašpárek se oženil před třemi lety. S manželkou Andreou mají jednoho společného syna (z prvního manželství má kuchař ještě dvě dcery).

A jaký je jeho recept na šťastný život? Budete se divit, ale je to občasná Itálie. Manželé se netají tím, že se umí pořádně pohádat. Radek je Lev, Andrea Býk a jako ohnivá znamení jsou plni života a vášně.

Jan Punčochář konečně ukázal manželku

Jana Punčocháře známe především jako porotce v show MasterChef Česko, ale jeho partnerka byla dlouho známá jako tajemná paní Columbová. To se však změnilo, když v roce 2019 zveřejnil kuchař fotografie z jejich svatby na instagramu. Od té doby jsme mohli Veroniku vidět i na televizních obrazovkách, kde se objevila po boku svého manžela. Představila se například jako host v již zmíněné show MasterChef Česko nebo v kuchařském pořadu Souboj na talíři. Dohromady mají z předchozích vztahů tři děti.

Pár tvoří i Besky a Vacula

Mezi kuchařské hvězdy ale samozřejmě nepatří jen muži. Za ženy si připomeňme Veroniku Besky Beskydiarovou. Slovenka, která vaří a hlavně peče téměř nebesky, tvoří od letošního února pár s hercem Adamem Vaculou, kterého můžete znát například ze seriálu Zlatá labuť. Tento začínající pár je spolu sice zatím krátce, ale netají se sny o společné budoucnosti. Držme jim palce!

Načítám