Hlavní obsah

Když slavní hubnou. Inspirujte se postupem zpěváka Michala Davida nebo vítězkou MasterChef Besky

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Zatímco na začátku ledna je motivace velká a fitness centra praskají ve švech, ke konci měsíce už vydrží jenom ti nejodhodlanější. Pokud máte za cíl zhubnout a potřebujete popostrčit, inspirujte se celebritami, kterým se to v loňském roce podařilo.

Článek

Hubnutí, které má být udržitelné, je většinou pomalý proces a nezřídka ho provázejí vzestupy a pády. Ovšem když se to konečně povede, můžete na sebe být právem pyšní. Třeba jako následující hvězdy, které do roku 2023 vstoupily o dost štíhlejší. Jak toho dosáhly?

Veronika Besky Beskydiarová

Vítězku kuchařské show MasterChef Česko 2021 znají diváci pod přezdívkou Besky a mohou ji pravidelně vídat na televizní obrazovce. V minulosti přiznala, že vlivem soutěžního stresu během natáčení přibrala deset kilo a covidové období její postavě také neprospělo. Loni se proto rozhodla, že na sobě zamaká, a povedlo se: Má zpátky svou štíhlou postavu! Zázračný recept od ní ale nečekejte, na Instagramu se svěřila, že nejdůležitější je kalorický deficit, tedy víc energie vydávat než přijímat, a být konzistentní, tedy vytrvat a nevybočit z režimu. Hodně jí přitom pomáhá její láska ke sportu.

Kim Kardashian

Zatímco předchozí dáma postupně zhubla vyváženou stravou a zdravým pohybem, u Kim Kardashian to tak rozhodně nebylo. Aby mohla na několik minut na Met Gala obléknout nejslavnější nahé šaty po Marilyn Monroe, držela drastickou dietu a díky ní shodila během tří týdnů sedm kilo. Dvakrát denně se oblékala do speciálního „saunového“ úboru, aby vypotila co nejvíce vody, a běhala v něm na pásu. Z jídelníčku vyřadila cukr a sacharidové přílohy. Jedla tedy jen zeleninu, maso, vejce a ryby.

Foto: Profimedia.cz

Kim Kardashian rozhodně nezhubla zdravou cestou, nicméně svůj cíl splnila: prošla se po červeném koberci v legendárních šatech po Marilyn MonroeFoto: Profimedia.cz

Pavla Tomicová

O tom, že tato oblíbená dáma zhubla, už jsme psali. Komediální herečka je pověstná nejen svým specifickým smíchem, ale dlouhá léta k ní patřily i kilogramy navíc. I když se jí několikrát podařilo shodit, nadváhu zase nabrala zpátky. V roce 2022 se do toho ale pořádně opřela a je lehčí o neuvěřitelných 35 kilo. Pavla Tomicová uvedla, že se jí to podařilo kvůli pravidelné a správné stravě, ale dost možná se na její hmotnosti podepsal také prožitý stres, který zažívala, když ji po dlouholetém soužití opustil manžel Ondřej Malý.

Foto: Profimedia.cz

Pavla Tomicová výrazně zhubla. Takhle jí to slušelo v prosinci na premiéře filmu A pak přišla láska, kde ztvárnila hlavní roliFoto: Profimedia.cz

Meghan Trainor

Zpěvačka, která momentálně boří sociální sítě s hitem Made You Look, má dole 27 kilo. Do hubnutí se pustila po porodu syna v roce 2021, kdy vážila devadesát kilo a necítila se dobře. Váha a tělesné proporce jsou pro ni velké téma již dávno – snaží se dodávat sebevědomí ženám, které mají výraznější křivky. Celý svět si zamiloval její hit All About That Bass! Po zhubnutí se cítí skvěle. Naučila se, jak je důležitá skladba jídelníčku a velikost porcí. A k tomu sportuje a pohyb si užívá.

Foto: Profimedia.cz

Meghan Trainor se celý život učí milovat své tělo a takhle sebevědomě se ukázala na předávání amerických hudebních cen AMA na konci listopaduFoto: Profimedia.cz

Miroslav Donutil

Když se loni v létě otevíralo muzeum Kodet ve Velkém Meziříčí, kde jsou vidět díla malíře Kristiana, jeho otce Jana a dědečka Emanuela, nechyběl na této události Miroslav Donutil. A dorazil o jedenáct kilo lehčí. Odboural prý přílohy, jí maso se zeleninou a mezi jídly si nechává pauzu pět hodin, aby potravu dobře strávil. Ze svého pitného režimu také vyřadil veškerý tvrdý alkohol.

Foto: Martin Hykl / CNC / Profimedia

I Miroslav Donutil upravil rozumným způsobem životosprávu a může se pochlubit štíhlejší postavouFoto: Martin Hykl / CNC / Profimedia

Michal David

Během covidové pandemie přibral i český hitmaker a do hubnutí se pustil už v roce 2021. Loni pokračoval a nakonec docílil toho, že měl v květnu sedmnáct kilo dole. Důvodem byly koncerty, kvůli kterým potřeboval být v dobré fyzické kondici. Řídil se proto kalorickými tabulkami a jedl jen 1 500 kilokalorií denně. Omezil také pivo a tvrdý alkohol. A výsledek? Michal David nyní oblékne věci, které na sobě neměl deset let!

Foto: Profimedia.cz

Michal David potřeboval zhubnout, aby mohl řádit na pódiuFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám