Hlavní obsah

O Jennifer Lopez jdou zvěsti, že je pokrytec a povýšená hvězda. Kde je pravda?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jennifer Lopez? Ikona, diva a umělkyně, která se během pěti dekád vypracovala na hvězdu světového formátu. Je nesmírně pracovitá, maká na sobě a je tvrdá jak k sobě, tak k ostatním. Někdy se až zdá, že je dokonalá. Ale nebojte, není. Umí pomlouvat ostatní a ne vždy respektuje soukromí.

Článek

Jennifer Lopez je zpěvačka, herečka, tanečnice, podnikatelka, milující máma a manželka. Žena, která jede v neskutečném tempu, nebojí se výzev a je inspirací jak pro začínající umělce, tak ženy po celém světě.

Navíc se zdá, jako by měla neustále dobrou náladu. Je sice hvězdou první kategorie, ale vy máte pocit, že byste s ní mohli jít na kafe… Nenechte se mýlit, i ona má své chyby, mimo jiné se jako hvězda umí chovat…

Jennifer Lopez a ostatní herečky

Na první pohled je to usměvavá hvězda, která málokdy vypadne z role. Ale během let, kdy je součástí showbyznysu, se hned několikrát pěkně odkopala a nasadila na některou z kolegyň. V minulosti například tvrdila, že Salma Hayek lhala o tom, že jí byla nabídnuta role v Seleně (kterou ztvárnila Jennifer), o Gwyneth Paltrow řekla, že naprosto netuší, v čem hrála, a nikdy prý nebyla fanoušek Winony Ryder…

O tom, jaké má požadavky na pořadatele koncertů, se také tradují různé historky. Její manýry jim občas dělají těžkou hlavu. Vše musí být totiž v bílé barvě, vyžaduje speciální salsu apod.

A fanoušci nejsou spokojení ani s faktem, že zapírá používání filtrů na svých fotkách a tvrdí, že jsou bez úprav… Má to zapotřebí?

Foto: Profimedia.cz

Její muž si na soukromí potrpí a ona zveřejnila milostné dopisy od něj. Jeho nadšení si dovedete představitFoto: Profimedia.cz

Láska dávaná příliš najevo

Jennifer Lopez žije veřejně a ví, že její soukromí je to, co fanoušky baví. Od té doby, co se dala znovu dohromady s Benem Affleckem, ještě o trochu víc. Ale podle mnohých dává až příliš najevo, že jsou s manželem strašně zamilovaní. Působí to totiž „na sílu“. Navíc je to lehce v rozporu s tím, jak naštvaně se Ben občas tváří na fotkách od paparazzi.

Velkou radost neměl ani z dokumentu „Greatest Love Story Never Told“, který měl letos v únoru premiéru. V něm Jennifer Lopez rekapituluje posledních dvacet let, mluví o problémech se sebeláskou, o tom, co ji formovalo, i o svých manželstvích, která skončila rozvodem. A zároveň odhaluje i milostný příběh sebe a Bena Afflecka. On sice prý přehodnotil svoji žádost, aby jejich vztah zcela drželi mimo sociální média, ale tohle bylo i na něj docela hodně…

Jennifer mimo jiné prozradila, že když se dali znovu dohromady, věnoval jí knihu svých e-mailů a dopisů, které jí kdy poslal. Nejenže knihu vystavila pro inspiraci ostatním ve studiu a hudebníci Bena překřtili na Pena (pozn. red.: pen=pero), ale navíc se ukázalo, že jí psal i v době, kdy byl ženatý s Jennifer Garner. A to mohlo jeho bývalou ženu ranit…

Odmítá alkohol a má vlastní alko drink?

Nepiju, nechutná mi to a byla by to ztráta peněz… Nějak takto vysvětlovala Jennifer Lopez svůj odmítavý postoj k alkoholu. Jenže je to také podnikatelka a do jejího impéria spadají nejrůznější produkty. Vloni přišla s vlastním drinkem.

Jmenuje se Delola a mělo by se jednat o alkoholický nápoj prémiové kvality, se skvělým (přírodním) složením a s minimem kalorií. Jak velí trendy, je to „ready to drink“ nápoj. To všechno by bylo v pořádku, kdyby autorkou nebyla žena dlouhodobě odmítající alkohol, jejíž muž je vyléčený alkoholik. Fanoušci by prý mnohem raději ochutnali například nealko drinky od JLo.

Foto: delolalife.com

Tvrdí, že nepije, a má vlastní drink? Foto: delolalife.com

Vystupuje v Dubaji, kde nemají gayové práva

Jennifer Lopez patří k dlouholetým podporovatelům LGBTQ+ komunity. A té se velmi dotklo, když zpěvačka letos v únoru vystoupila na koncertě u příležitosti otevření luxusního hotelu v Dubaji. Dubaj totiž uplatňuje jedny z nejpřísnějších restrikcí proti této komunitě: homosexualita je nezákonná a sexuální aktivita osob stejného pohlaví se trestá odnětím svobody minimálně na půl roku.

Načítám