Hlavní obsah

Fotbalová hvězda Lionel Messi si pořídil luxusní vilu na Floridě a zve vás na „room tour“

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak myslíte, že může vypadat bydlení největší fotbalové hvězdy světa? Nebudeme vás napínat a vezmeme vás na prohlídku. Lionel Messi si pořídil luxusní vilu s vyhřívaným bazénem a s doky pro lodě v soukromé čtvrti na Floridě.

Článek

Kdo by neznal tuto argentinskou superstar! Lionel Messi v létě přestoupil do fotbalového klubu Inter Miami a před pár dny si koupil nedaleko stadionu dům, aby to neměl daleko do práce. Jak vypadá jeho nejnovější nemovitost, za kterou zaplatil 10,8 milionu dolarů, což je v přepočtu zhruba 250 milionů korun?

Přepychové sídlo v soukromé čtvrti

Dvoupatrová rezidence je součástí soukromé čtvrti Bay Colony a nachází se na pozemku o rozloze 1600 metrů čtverečních na pobřeží ve floridském městě Fort Lauderdale. Zařízení vily bylo v režii známé kanadské designérky Lori Morris, která se specializuje na navrhování a vybavování luxusních interiérů.

Sídlo je už na první pohled velmi prostorné, má osm ložnic s vysokými stropy, několik obývacích pokojů s pohodlnými sametovými sedačkami a zákoutími, je tu samozřejmě i kuchyň s nejmodernějšími spotřebiči a barovým ostrůvkem a nechybějí ani luxusní koupelny.

Virtuální prohlídka

Na návštěvu k nejslavnějšímu fotbalistovi světa můžete zajít prostřednictvím virtuální prohlídky, která vás provede celým domem a představí vám i terasu u vody včetně dvou doků. Díky rychlé „room tour“ si tak můžete udělat představu o prostorném interiéru a luxusních detailech:

Moderní interiéry i vyhřívaný bazén

Tento dům není první nemovitost Lionela Messiho v Miami – už tady má byt. Vila u vody však poskytne mnohem víc místa i komfortu pro celou rodinu. Kromě standardních pokojů je v domě také posilovna, domácí wellness, kancelářské prostory a zábavní salonek. Venku nechybí krásná terasa s lehátky pro relax s nádherným výhledem, tři garáže, vyhřívaný bazén a také dva doky pro vodní plavidla.

Načítám