Hlavní obsah

Na hollywoodské poměry skromné sídlo. Podívejte se, jaký dům koupil Robert Pattinson s přítelkyní

Foto: Stephane Cardinale Corbis - GettyImages.com

Foto: Stephane Cardinale Corbis - GettyImages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britský herec Robert Pattinson se se svou přítelkyní, britskou modelkou, herečkou a zpěvačkou Suki Waterhouse, stěhují do Los Angeles. Je vidět, že jejich pětiletý vztah jen kvete, neboť se hodlají usadit v obřím sídle o rozloze 2 700 metrů čtverečních za 5,3 milionů dolarů, což je zhruba 118 milionů korun. Pojďte si jejich nový dům prohlédnout.

Článek

Lamač dívčích srdcí z filmové série Stmívání, Cedric Diggory z Harryho Pottera i poslední Batman z roku 2022 Robert Pattinson kupuje nové hnízdečko lásky v uzavřené rezidenční oblasti Hollywood Hills v Los Angeles. Bude v něm bydlet se svou dlouholetou přítelkyní Suki Waterhouse.

Pětiletá známost

Pár spolu začal randit v roce 2018, ale svoje soukromí si bedlivě střežil. Přesto jejich známost neutekla hledáčku paparazzi fotoaparátů. Až o rok později se herec o vztahu s modelkou Suki lehce zmínil v rozhovoru pro The Sunday Times, nadále ale na veřejnost nepouštěl víc, než bylo nezbytné

Na veřejných akcích spolu nevystupovali. Během natáčení nového filmu The Batman, jež přerušila částečně pandemie covidu, spolu se Suki žili v Londýně. Až na konci loňského roku se fanoušci konečně dočkali jejich společné fotky z červeného koberce. Pár se totiž v prosinci zúčastnil přehlídky pánské kolekce Dior v egyptské Gíze. Teď už tedy to opravdu vypadá vážně. Zvláště, když oznámili, že kupují nové společné bydlení v Hollywoodu.

Foto: Profimedia.cz

Robert Pattinson s přítelkyní na procházce v New Yorku Foto: Profimedia.cz

Dům s historií

Herec koupil překrásný dům postavený na konci 30.let 20. století ve španělském koloniálním stylu s bohatou hollywoodskou historií. Nachází se na terasovitém pozemku v uzavřené komunitě a je obehnán vysokým živým plotem, takže zajišťuje dostatek soukromí.

V roce 2000 bylo sídlo předěláno podle designéra Jeffa Lewise, který renovaci zviditelnil i v televizní reality show. V roce 2014 koupila nemovitost kanadská scenáristka a televizní producentka Stephanie Savage, která je autorkou známého amerického seriálu Super drbna. Místo však o 4 roky později prodala hudebníkovi a několikanásobnému držiteli Grammy Beckovi a jeho tehdejší manželce, herečce Marisse Ribisi. Ti se však před dvěma lety rozvedli a sídlo zůstalo manželce. Od ní nyní koupil dům Robert Pattinson a zaplatil za něj o 2,2 milionu dolarů víc.

Foto: Profimedia.cz

Suterénní patro je vyhrazeno pro malou ložnici pro hosty a koupelnu, prádelnu a přilehlou garáž pro dvě autaFoto: Profimedia.cz

Dvě ložnice, dvě koupelny i dva krby

Dům vypadá zvenčí o něco větší, než je ve skutečnosti, a určitě je na místní poměry vcelku skromný. Je převážně jednopodlažní se suterénem, v němž se nachází malá ložnice pro hosty s koupelnou, prádelna a přilehlá garáž pro dvě auta. V hlavním patře pak najdete velký obývací pokoj s útulným krbem a zajímavě řešeným klenutým stropem ze dřeva.

Tmavě hnědé podlahy z tvrdého dřeva přecházejí do jídelny, rodinného pokoje a přilehlé kuchyně. Tu zdobí skříně z tmavého dřeva i luxusní mramorové pracovní desky. Dále v domě najdete ložnici s vlastní moderní koupelnou i soukromý krytý balkon s výhledem na přední dvůr.

Foto: Profimedia.cz

Dům je zasazen do zeleněFoto: Profimedia.cz

Nejkrásnější z celého sídla je však obrovská zahrada, která se rozléhá na terasovitém pozemku posetém zelenými trávníky, jež prolínají klikaté cesty i velké stromy. Nechybí ani venkovní posezení s krbem a také bazén. Tak snad přinese nové bydlení páru větší štěstí než tomu předchozímu.

Načítám