Hlavní obsah

Jely byste s mámou na dovolenou? Pravidelně to dělají Prachařová, Paltrow i Marešová

Foto: Instagram Moniky Marešové

Foto: Instagram Moniky Marešové

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vzít na dovolenou maminku? Pokud máte dobré vztahy, mohlo by to být fajn. Záruka skvělé zábavy, vzpomínání na zážitky z dětství i možnost ukázat jí svět, který ona sama jako mladá vidět nemohla. Krétu s mámou si užila Monika Absolonová, Mariana Prachařová s Danou Batulkovou zase prožily hororovou cestu na Bali.

Článek

S kým jezdíte rády na dovolenou? Samy, s nejbližší rodinou nebo s přáteli? Všechny možnosti mají svá pro i proti a výběr parťáků není radno podcenit, protože odpočinkových dnů je během roku jen pár a chcete si je naplno užít, ne řešit ponorku a přizpůsobovat se lidem s úplně jiným životním stylem.

Jako malé jste neměly na výběr a byly rády, když rodiče zařídili prima výlet nebo zájezd k moři. V pubertě to byla naopak noční můra a ocenily jste, když vás nechali doma. Ale v dospělosti jejich společnost možná znovu oceníte. Které slavné dámy nedávno vytáhly na dovolenou svoje matky?

Mariana Prachařová

Dcera slavných rodičů a oblíbená influencerka nedávno prozradila během rozhovoru na Proženy, že cestování je její velkou vášní a je pro ni důležité trávit čas rodinou a nejbližšími přáteli. Jejími parťáky bývají kamarádky, (nevlastní) sestry, někdy vyrazí sama a velmi ráda jezdí se svou maminkou, herečkou Danou Batulkovou.

Aktuálně spolu tráví čas na Bali. Zpočátku vypadala jejich cesta spíš jako ze špatného filmu, protože se pokazilo, co mohlo - problémy na letišti i špatná komunikace v náhradním hotelu. Bali je Marianin splněný sen a rozhodně doporučuje pronajmout si průvodce. Ukáže vám jak typicky turistická místa, tak i skryté poklady a umí pomoct: Daně Batulkové totiž během výletu ukradla opice mobilní telefon a průvodce jej s drzounem směnil za kousek jídla a mobil zachránil.

Foto: Instagram Mariany Prachařové

S maminkou Danou Batulkovou nevyjela Mariana Prachařová na dovolenou poprvéFoto: Instagram Mariany Prachařové

Monika Marešová

Manželka oblíbeného moderátora a módní influencerka jezdí na dovolené jak s manželem, tak s maminkou nebo kamarádkami. S maminkou Helenou Harabinovou a roční dcerkou Alex strávily několik jarních týdnů na Lanzarote a sledující nejen komentovali, jak malá roste jako z vody, ale i jak skvěle vypadá Moničina maminka. S dcerou je spojuje láska ke sportu a pohybu, obě jsou velmi aktivní, pečují o sebe a užívají si módu. Jejich styl oblékání je velmi inspirativní.

Foto: Instagram Moniky Marešové

Obě dámy mají stylFoto: Instagram Moniky Marešové

Jitka Schneiderová

Proslavil ji film Samotáři, ale na dovolené o samotě nebývá. Herečka si začátkem léta užila karlovarský filmový festival, kde byla jako obvykle za módní ikonu, a pak vyrazila za odpočinkem. K moři vyjela nejdřív s maminkou a bratrem (a tatínkem na telefonu, jak napsala na svůj profil) a označila to za svůj nejlepší nápad. Užívali si pohodu ve vlnách, na baru i na pláži, kde Jitka mimo jiné také cvičila.

Později pak vyrazila do Itálie i s dcerou a partnerem a naposledy „podala hlášení“ z chaty. Krásné a zasloužené léto. I když v srpnu už i pracovní, mimo jiné s kolegyněmi odehrála derniéru skvělého představení Vše o ženách, které společně s Janou Krausovou a Annou Šiškovou hrála 16 let.

Foto: Instagram Jitky Schneiderové

Jitka Schneiderová si s bratrem a maminkou dovolenou parádně užilaFoto: Instagram Jitky Schneiderové

Monika Absolonová

Populární zpěvačka a maminka dvou synů má s maminkou Blankou velmi blízký vztah, a není tedy divu, že s ní ráda tráví dovolenou. Jejich oblíbenou destinací je ostrov Kréta a před pár týdny si to tam moc užily. Monika Absolonová odpočívala, než začne opět s hraním v Noci na Karlštejně a v dalších představeních a muzikálech. Zpěvačka se svěřila, že má řecký ostrov v oblibě, a předala svým instagramovým sledujícím i kontakt na dámu, která jí vždy dovolenou kompletně zařizuje.

Foto: Instagram Moniky Absolonové

Maminka Moniky Absolonové si na dovolené užívá své vnukyFoto: Instagram Moniky Absolonové

Reese Witherspoon

Pravá blondýnka na svém instagramovém profilu nejen propaguje filmy, kde hraje ona nebo její milovaní kolegové, sdílí tipy na dobré čtení v rámci knižního klubu Reese Witherspoon, ale dělí se i o vzácný čas se svými dětmi a rodinou. Dříve na fotkách figuroval i manžel, na jaře ale oznámili rozchod.

Hvězda Sedmilhářek očividně samotou netrpí a v květnu si mimo jiné užila i báječnou třígenerační dámskou jízdu se svou dcerou (pozor, na mnoha fotkách nejde poznat, která je která) a maminkou, s nimiž vyrazila do Paříže.

Foto: Instagram Reese Witherspoon

Na fotce je Reese Witherspoon s dcerou. Poznáte, která je která?Foto: Instagram Reese Witherspoon

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow je oscarová herečka a zakladatelka značky GOOP, na které vystavěla své „impérium“, kde radí ženám, jak prožít plnohodnotný život (jak se stravovat i jaké sexuální pomůcky používat). Také ona potřebuje pro svůj plnohodnotný život i čas s rodinou. S manželem, dětmi a maminkou. Nový rok tak přivítala s dcerou, synem a maminkou a společnou fotku okomentovala: Zabalili jsme rok 2022 do spousty lásky i trochy vlnobití.

Foto: Instagram Gwyneth Paltrow

S dcerou Apple, synem Mosesem a maminkou Blythe přivítala rok 2023Foto: Instagram Gwyneth Paltrow

Načítám