Hlavní obsah

Hluboké dekolty, vysoké rozparky, průhledné sukně. Na Českém plese se dámy předháněly, kdo odhalí víc

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do Obecního domu v centru Prahy se v sobotu večer sjela celá plejáda slavných tváří. Komu to slušelo nejvíc a kdo by se možná mohl zamyslet nad změnou stylisty?

Článek

Jednu z nejhonosnějších událostí společenské sezony si nenechala ujít řada známých tváří. Český ples, jehož organizátoři si zakládají na přehlídce noblesy a elegance, se letos konal už pošesté. A že má mezi celebritami zvuk, se ukázalo i tentokrát.

Je otázka prestiže blýsknout se v krásných prostorách pražského Obecního domu dokonalou róbou, luxusními šperky i bezchybnou vizáží. Není divu, že naprostá většina přítomných hostů při přípravě na galavečer nic nezanedbala a snažila se předepsaný dress code, tedy black tie či white tie, dodržet. Ne všem se to ale povedlo a mnohé dámy odhalily možná víc, než by se na takto vybranou událost hodilo. Ale tím víc se o nich mluví…

Vybraná společnost, vybraná zábava

Šampaňské teklo proudem, stoly se prohýbaly pod vybranými delikatesami, dámy i pánové se zářivě usmívali do objektivů fotoaparátů a mnozí po očku sledovali, zda je zájem přítomných novinářů o jejich osobu dostatečný. Zkrátka vše, jak se na vybranou nejhonosnější společenskou událost sluší a patří. Ostatně nejde o nikterak levnou záležitost – vstupenka na Český ples přišla na 14 000 korun. A kdyby vás zajímalo, co za tuhle sumičku dostanete, pak vězte, že je toho celkem dost:

Český ples

Každý host, který si zakoupil místo u stolu ve Smetanově síni, se mohl těšit na:

  • Welcome drink a variaci degustačních kanapek
  • Ochutnávku vysoké gastronomie a vícechodové degustační menu s možností opakovaného objednání
  • Neomezenou konzumaci nápojů po celý večer: víno včetně šampaňského, pivo, nealkoholické nápoje
  • Profesionální přípravu kávy pod taktovkou zkušených baristů
  • Služby profesionálního someliéra během celého večera

Večerem – stejně jako v předešlých ročnících – provázela zkušená moderátorská dvojice Iveta Vítová Lutovská a Jan Čenský. O hudební stránku se postarala kapela Charlie Band se speciálním hostem Danylem Johnsonem, finalistou šesté řady britské soutěže X Factor. Největší hvězdou večera ale byla samozřejmě nestárnoucí Helena Vondráčková.

Kdo nechyběl na Českém plese

Které celebrity si akci nenechaly ujít, komu to skutečně slušelo a kdo odhalil víc, než možná musel? Podívejte do fotogalerie a posuďte sami:

Načítám