Hlavní obsah

Klučičí vzhled a přitom jsou už tátové: Oslavenec Lexa z Comebacku, Štěpán Kozub i Jakub Štáfek

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mohli by hrát kluky ze střední. Někteří z následujících jsou mladí věkem. Jiní trochu klamou tělem – vypadají mladistvě, přitom mají za sebou roky kariéry i pár dětí. Kdo ze slavných začal s otcovstvím brzy?

Článek

Mladistvý vzhled se mnohdy považuje za výhodu, se známkami stárnutí většina lidí urputně bojuje, snaží se přirozený proces zastavit a fyzickým změnám zabránit. Ale co když vypadáte tak mladě, že vám bez občanky neprodají ani pivo? Pojďte se podívat na slavné otce, kteří jakoby nestárli.

Matouš Ruml (37)

Dnes slaví 37. narozeniny a málokdo by mu to tipoval. Díky mladistvému vzhledu ostatně získal i roli puberťáka Lexy v seriálu Comeback (2008–2011), i když mu tehdy bylo dávno přes dvacet, byl ženatý a měl dvě děti. Ženil se v roce 2007, a protože jsou s manželkou, herečkou Terezou, věřící, na první sex došlo až po svatbě.

Herec jde z role do role a dnes již má děti tři, z nichž první dvě se narodily doma. Nejstarší Nathanael teď s tatínkem hraje v seriálu Hořký svět.

Foto: Profimedia.cz

Dostává rozmanité role – od princů přes učitele matematiky až po orlického vrahaFoto: Profimedia.cz

Štěpán Kozub (26)

Nejenže mladě vypadá, on mladý je, a to už je otcem dva roky. Hvězda stand-up komedie, hlavní hrdina filmu Spolu, který měl nedávno premiéru, a rodák z Bohumína, který přijede na konci roku rozbít O2 arenu se svou stand-up show plnou nekorektního humoru.

Štěpán Kozub je herecká hvězda současnosti, geniální herec i šoumen. S manželkou Barborou (o jejímž otci rád vypráví vtipné historky) se vzali v roce 2019 a mají dvouletou dceru Anežku.

Foto: Profimedia.cz

Je sice králem humoru, který prošpikovává vulgarismy, ale zároveň i skvělý herec vážných rolí, což dokazuje v roli autisty ve filmu SpoluFoto: Profimedia.cz

Jakub Štáfek (32)

Začínal jako mladý Matěj Jordán v nekonečném seriálu Ulice (2005 až doteď) a dnes jej znají fanoušci fotbalu a drsného humoru jako Juliuse Lavického neboli Laviho, kterého si zahrál v seriálu Vyšehrad (2016–2017) a ve Vyšehrad: Fylm (2022). Takže „nazdar kopyta“. Kvůli roli si barvil vlasy na blond.

Málem se stal profesionálním fotbalistou, dnes je úspěšný herec, režisér a scenárista, který propadl i bojovým sportům. A i když vypadá pořád jako kluk, třicítku má za sebou a v loňském roce se stal otcem dcery. Letos se oženil.

Foto: Profimedia.cz

V Ulici byl za milého kluka, v soukromí si prošel ale i divokým party obdobím a finančními potížemiFoto: Profimedia.cz

Kryštof Hádek (40)

Nejmladší ze tří bratrů působí i ve svých čtyřiceti jako benjamínek. Přitom má za sebou desítky charakterních rolí, řadu ocenění a úspěchů u nás i za hranicemi.

Kryštof Hádek se proslavil v Tmavomodrém světě (2001), za 3 sezóny v pekle (2009) a Kobry a užovky (2015) byl oceněn Českým lvem, naposledy exceloval jako Bohumil Hanč v Posledním závodě (2022).

Své soukromí si střeží, ale víme, že je trojnásobným tátou.

Foto: Profimedia.cz

Sám vypadá jako kluk, ale má už tři dětiFoto: Profimedia.cz

Tomáš Klus (36)

Poprvé se stal otcem v roce 2013, tedy ve 27 letech. Dnes je tátou trojnásobným, s manželkou Tamarou (34) má dvě dcery a jednoho syna. Na svých sociálních sítích rád sdílí každodenní zážitky s dětmi a neváhá přiznat, že se od nich rád nechává nakazit bezprostředností.

Jako zpěvák má vždy vyprodáno a na kontě nejprodávanější alba i různá hudební ocenění. Jako vystudovaný herec se proslavil například v roli prince Jakuba ve dvou dílech pohádky Tajemství staré bambitky (2011 a 2022). Na netu se často vyjadřuje i ke společenským a politickým otázkám, je aktivní v pomoci ukrajinským uprchlíkům.

Foto: Profimedia.cz

Všestranný umělec se netají tím, že je pro něj rodina na prvním místěFoto: Profimedia.cz

Václav Lebeda alias Voxel (30)

Letos oslavil populární písničkář s kloboučkem na hlavě třicítku, spolupracuje s muzikanty jako Xindl X (43) nebo Pokáč (32). V minulosti zkoušel štěstí v soutěži SuperStar a v anketě Český slavík se v roce 2014 stal vítězem soutěže Hvězda internetu.

Je dvojnásobným tátou, v roce 2015 se mu s manželkou Marií narodil syn, o tři roky později druhý. Před rokem se s manželkou vyjádřili, že se milují, ale dávají si volnost a rozhodli se žít v polyamorii. Marie dokonce odhalila, že má přítele.

Foto: Profimedia.cz

Rodičovství rozhodně neodkládal ani tento populární písničkářFoto: Profimedia.cz

Jiří Král (30)

Byl jedním z prvních, kdo se v Česku proslavil natáčením YouTube videí. Skutečný influencer, který dle svých slov dokázal odhadnout trendy dřív než ostatní. Milovník technologií, který ve videích sdílel vášeň pro hraní her i svůj život. Sledovaly jej statisíce lidí, ale po pár letech se rozhodl skončit. Aktivní je jen na Instagramu, má vlastní firmu, která se zaměřuje na budování značek a vytváření obsahu na sociální sítě.

Letos se stal poprvé otcem, s manželkou Karolínou neboli Kao mají syna. Jak on, tak jeho žena vypadají velmi mladě.

Foto: Petr Hloušek/Právo/Profimedia

Mate tělem. Vypadá jako kluk a přitom vede úspěšný byznys a je pyšným rodičemFoto: Petr Hloušek/Právo/Profimedia

Reklama

Načítám