Hlavní obsah

Zvířecí outfity, které si zamilují minimalistky. Jak na ně?

Foto: Victoria Chudinova, Shutterstock.com

Foto: Victoria Chudinova, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S železnou pravidelností se vrací do čela módních trendů a nejinak je tomu i letos. Zvířecí vzory představují skvělou možnost, jak dodat extravagantní nádech úplně obyčejnému šatníku. Pokud je však do svých outfitů nezařadíte s citem, můžete se dopustit stylistického fiaska. Jak se mu vyhnout?

Článek

Patříte mezi milovnice minimalismu a ve vaší skříni převládají nadčasové kousky v přírodních odstínech? Pak se vám animální potisky budou skvěle kombinovat. V opačném případě si budete muset dávat větší pozor, abyste v džungli velkoměsta obstály.

Hadí kůže

Pravidlo „méně je více“ platí u zvířecích motivů stoprocentně. K černým džínám s vysokým pasem oblékněte crop top a navrch přidejte prodloužené sako v krémovém tónu. Jednoduchý model pak už stačí jen oživit zajímavými doplňky s efektem hadí kůže. Vyzkoušejte třeba mokasíny a náušnice.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. sako 4th & Reckless (prodává About You), 2079 Kč; 2. mokasíny Högl (prodává Eobuv), 2681 Kč; 3. náušnice Gate, 83 Kč; 4. džíny Levi's, 3310 Kč; 5. ručně pletená kabelka Massimo Dutti, 1895 Kč; 6. top COS, 1020 KčFoto: Archiv firem

Zebří pruhy

Černé šaty s dlouhými rukávy jsou investicí, která se vyplatí. Můžete je nosit v zimě i na jaře a spolu s oversized košilí budou vypadat zkrátka skvěle. Výrazné pruhy už v outfitu není třeba opakovat, bohatě postačí na jednom kousku.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. svrchní košile H&M, 899 Kč; 2. sandálky Mango, 899 Kč; 3. šaty Reserved, 649 Kč; 4. čelenky Shein, 104 Kč za 2 ks; 5. prsten Natalie Vicenová (prodává Mooyyy), 1700 Kč; 6. kabelka Kazar, 3790 Kč Foto: Archiv firem

Leopardí flíčky

Ze zvířecích vzorů, hojně používaných na oblečení, jednoznačně vítězí leopardí. A v obchodech je najdete i v netradičním pojetí. Ačkoliv jsou skvrny této noblesní šelmy často zobrazovány na béžovém podkladu, v obchodech je najdete i na bílém, na kterém více vyniknou. Stylovou sukni doplňte křivákem a vyrazte do města.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. křivák Only (prodává Zalando), 1440 Kč; 2. balerínky Sinsay, 129 Kč; 3. sluneční brýle Vogue Eyewear (prodává Easy Optic), 3000 Kč; 4. sukně Boohoo (prodává Tamsin), 1699 Kč; 5. tričko Tally Weijl, 339 Kč; 6. kabelka Pure London (prodává Zoot), 1499 KčFoto: Archiv firem

Žirafí vzor

Přestože dnes trávíme více času doma, není to důvod, proč zanevřít na módní trendy a neužít si jich alespoň prostřednictvím pohodlného oblečení. Tričko s žirafím vzorem slaďte s legínami a získáte šik komplet na cvičení nebo na lenošení u televize. Až se půjdete projít s pejskem, nezapomeňte na tenisky a měkkoučkou mikinu.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. mikina F&F, 399 Kč; 2. tenisky Steve Madden (prodává Answear), 2799 Kč; 3. bezdrátová sluchátka Kreafunk (prodává Vemzu), 2790 Kč; 4. legíny Levi's, 939 Kč; 5. tričko Bushman, 899 Kč; 6. ponožky Dedoles, 155 KčFoto: Archiv firem

Reklama

Načítám