Hlavní obsah

Nejsem dědeček, ale tatínek. Al Pacino (83) bude znovu otcem, Robert De Niro (79) má malé miminko

Foto: Roy Rochlin - GettyImages.com

Foto: Roy Rochlin - GettyImages.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ačkoli je ve věku, kdy by mohl mít vnoučata i pravnoučata, třiaosmdesátiletý Al Pacino se těší na narození třetího potomka. Jeho o víc než půl století mladší přítelkyně je totiž v osmém měsíci těhotenství. A v tomto trendu rozhodně nejede sám. Kteří pánové se stali otci v důchodovém věku?

Článek

Nastávající otec Al Pacino má kolem sebe spoustu známých, se kterými bude moci probírat bolení dětského bříška nebo si stěžovat na prořezávající se zoubky. Třeba Roberta De Nira, který má doma přes měsíc staré miminko. Kteří další herci nebo zpěváci se stali otci, promiňte nám to, ale na stará kolena?

Al Pacino (83)

Rekordmanem mezi nejstaršími hollywoodskými tatínky je Al Pacino, který se stane v nejbližších týdnech otcem. Představitel Kmotra si tuto roli vyzkoušel poprvé před svými čtyřicátými narozeninami a dnes má tři dospělé děti se dvěma ženami. Nikoli manželkami, protože Al Pacino se nikdy neoženil. Se svou novou přítelkyní Noor Alfallah randí zhruba rok a ani jednomu nevadí, že je mezi nimi věkový rozdíl padesát čtyři let. Noor má pro starší muže zřejmě slabost – před Al Pacinem randila s Mickem Jaggerem, kterému bylo přes sedmdesát, a také s téměř šedesátiletým miliardářem Nicolasem Berggruenem. Filmové producentce je dnes devětadvacet a po miminku prý už několik let toužila. Z toho, že bude znova tátou, se raduje i Al Pacino, který by měl začít oprašovat techniku přebalování.

Foto: Profimedia.cz

Al Pacino po boku své těhotné přítelkyně Noor Alfallah.Foto: Profimedia.cz

Robert De Niro (79)

Americký herec Robert De Niro se stal otcem dcery letos v dubnu, její maminkou je pětačtyřicetiletá filmová producentka Tiffany Chen. Herec je zasloužilým tátou – jde o jeho sedmého potomka v řadě. Dvě děti má se svou první manželkou Diahnne Abbott, s bývalou přítelkyní Toukie Smith má dvojčata a další dvě děti má s další exmanželkou Grace Hightower. Jeho nejstarší dceři je přes padesát let, nejmladší přes měsíc. Držitel dvou Oscarů je také hrdým dědečkem, má čtyři vnoučata.

Foto: Profimedia.cz

Robert De Niro je novopečeným tatínkem.Foto: Profimedia.cz

Richard Gere (73)

V roce 2020, ve věku sedmdesáti let, se stal potřetí otcem i americký herec Richard Gere. Ten přitom dlouho zvažoval, jestli je vůbec pro něj rodičovství to pravé. Pak si ale vzal svou druhou manželku Carey Lowell, stal se náhradním tátou její dcery a zjistil, že děti nejsou jen hlučné a únavné, ale někdy i dost roztomilé. Když se mu narodil první syn, bylo mu už přes padesát, otcovskou roli si ale užíval naplno. Další potomek se mu narodil téměř o dvě dekády později s třetí ženou, Alejandrou Silva. V únoru 2019 se jim narodil první syn a hned v dubnu 2020 druhý. Momentálně má tak hvězda filmu Pretty Woman doma dva raubíře ve věku tři a čtyři roky a podle všeho nemá čas ani na to stárnutí.

Foto: Profimedia.cz

Herec Richard Gere má dvě malé děti.Foto: Profimedia.cz

Mick Jagger (79)

Těžko říct, jestli už s plozením dětí skončil, faktem ale je, že v tuto chvíli má frontman kapely The Rolling Stones osm dětí. Nejmladším členem rodiny je šestiletý syn, který se narodil, když bylo hudebníkovi třiasedmdesát. S jeho mámou, choreografkou Melanií Hamrick, Mick Jagger stále žije. Nejstarší dceři je dvaapadesát a její mámou je herečka Marsha Hunt. Z manželství s Biancou Jagger má dceru a čtyři děti má s modelkou Jerry Hall. S modelkou Lucianou Gimenez Morad pak ještě zplodil syna. Uff, snad je máme všechny.

Foto: Bruce Glikas - GettyImages.com

Mick Jagger je osminásobným otcem.Foto: Bruce Glikas - GettyImages.com

Rod Stewart (78)

Osm dětí má i hudebník Rod Stewart. A také je nestihl všechny zplodit v mládí. Nejmladší syn se mu narodil v jeho sedmašedesáti letech, jen krátce poté, co se stal dědečkem. S jeho mámou, bývalou modelkou Penny Lancaster, má ještě dalšího syna, pár se nicméně zkraje letošního roku, po více než dvaceti letech, rozešel. Nejstarší dceři bude za rok šedesát a má ji s bývalou přítelkyní Susannah Boffey. S exmanželkou Alanou Stewart má další dvě děti, jedno pak s bývalou přítelkyní Kelly Emberg a zbývající dvě má se svou jinou exmanželkou Rachel Hunter.

Foto: Profimedia.cz

Osm potomků má i Rod Stewart, který se stal otcem naposledy v sedmašedesáti letech.Foto: Profimedia.cz

Steve Martin (77)

Ve filmu Dvanáct do tuctu měl plný barák dětí, na otcovskou roli ve svém soukromém životě si ale herec Steve Martin počkal. Tátou se stal v době, kdy mu bylo sedmašedesát let. Herec má jedinou dceru, a to se svou druhou manželkou Anne Stringfield. A toho, že se zakládáním rodiny otálel, nelituje. V rozhovoru pro americkou neziskovku AARP, zabývající se staršími lidmi, řekl: „Myslím, že kdybych měl dítě dřív, byl bych mizerným otcem, protože jsem veškerou svou pozornost soustředil na kariéru.“

Foto: Profimedia.cz

Oblíbený komik rodičovství oddaloval - první potomek se mu narodil v šedesáti sedmi letech.Foto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám