Hlavní obsah

Nejplodnější tatínci Hollywoodu. Reynolds promluvil o výchově čtyř dětí, Murphy jich má rovnou 10!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Jedno nebo dvě děti má kdekdo. Ale co když máte dítek víc - třeba čtyři, pět nebo také deset? Tihle pánové jednoduše patří k nejplodnějším tatínkům Hollywoodu. Jaké to je mít tolik ratolestí? Naposled se na toto téma rozpovídal Ryan Reynolds, celkem novopečený čtyřnásobný tatínek.

Článek

Jedno, dvě či tři děti, to dnes není žádná rarita. Ale někteří slavní pánové se otcovství vážně nebojí, plodí ostošest a doma jim leckdy pobíhá malá školka.

Ryan Reynolds

Potkali se při natáčení filmu Green Lantern z roku 2011 a byla z toho velká láska. V roce 2012 se Ryan Reynolds a Blake Lively vzali a dnes už mají doma čtyři potomky - dceru James (8), Inez (6), Betty (3) a letos v únoru se jim narodilo čtvrté dítko, jehož pohlaví pár ještě tají.

Přestože si Reynolds i Lively soukromí relativně hodně střeží, o rodičovství čas od času mluví. Při online rozhovoru z jejich rodinného sídla krátce po narození čtvrtého dítěte třeba herec žertoval, že to u nich doma vypadá jako v zoo a že nejspíš nikdy neopustí svou pracovnu. Byl to ale opravdu vtip, protože nedávno Reynolds uvedl, že miluje být otcem čtyř dětí a velkou rodinu prý vždy chtěl. „Víte, mít místo dvou dětí tři, to byl obrovský skok. Ale mít čtyři místo tří, to už nebyla tak obrovská změna. Samozřejmě nemůžu mluvit za svou ženu, je to jen to, co jsem zpozoroval. Ale milujeme to. Byli bychom idioti, kdyby se nám to nelíbilo, a přesto bychom to udělali počtvrté,“ řekl Reynolds.

Foto: Profimedia.cz

Ryan Reynolds má s Blake Lively již čtyři děti.Foto: Profimedia.cz

Eddie Murphy

Slavný herec má deset dětí! A na jejich „výrobu“ potřeboval celkem pět matek. Nejstaršího Erica má s bývalou přítelkyní Paulettou McNeely a Christiana porodila Tamara Hood. V obou případech jde o výsledek „úletů“, kterých se herec dopustil během manželství s modelkou Nicole Mitchell. Vzali se v roce 1993 a mají celkem pět dospělých potomků – Briu, Milese, Shaynu, Zolu a Bellu. Po 13 letech se manželství rozpadlo a oblíbený komik skončil v náruči bývalé členky dívčí kapely Spice Girls Mel B, s níž má dceru Angel. Zdá se ale, že od roku 2012 už seká latinu. Usadil se po boku herečky Paige Butcher a pořídili si dvě děti – Izzy a Maxe.

Foto: Profimedia.cz

Eddie Murphy je opravdu zasloužilý otec.Foto: Profimedia.cz

Mel Gibson

Jestli Eddiemu Murphymu někdo v tomto směru šlape na paty, je to rozhodně slavný oscarový bouřlivák a jeho devět dětí. „Spotřebu“ maminek má ovšem o něco menší, vystačil si se třemi. S první manželkou Robyn Moore, s níž se rozvedl v roce 2011, má hned sedm dnes už dospělých dětí – Hannah, dvojčata Edwarda a Christiana, Williama, Louise, Mila a Thomase. S expřítelkyní, ruskou pianistkou Oksanou Grigorievou, mají dceru Luciu a se současnou partnerkou Rosalindou Ross si pořídil chlapečka Larse.

Foto: Profimedia.cz

Mel Gibson je otcem hned devíti dětí. Foto: Profimedia.cz

Mick Jagger

Rocková legenda rozhodně patří mezi zasloužilé otce – s pěti matkami má celkem osm dětí! Nejstarší dceru Karis porodila zpěvačka Marsha Hunt, druhou dceru Jade má s exmanželkou Biancou, která se s ním kvůli jeho nevěrám rozvedla v roce 1978. Následně pak nějaký čas žil s modelkou a herečkou Jerry Hall a mají čtyři dospělé potomky – Elizabeth, Jamese, Georgii a Gabriela. Po rozchodu se zpěvák zamiloval do brazilské modelky Luciany Gimenez a z téhle lásky vznikl syn Lucas. Nejmladším potomkem slavného sukničkáře je synek Deveraux. S jeho maminkou, baletkou Melanií Hamrick, tvoří rocker pár od roku 2014.

Foto: Profimedia.cz

Rockeři jdou do všeho naplno a ani plození dětí není zjevně výjimka.Foto: Profimedia.cz

Kevin Costner

Tři nejstarší a dnes dospělé děti (Annie, Lily a Joe) má oscarový fešák se svou první velkou láskou z mládí Cindy. Manželství se ale po 16 letech rozpadlo a herec se zakoukal do herečky Bridget Rooney. Nebyli spolu dlouho, ale narodil se jim syn Liam. V roce 2004 se charismatický krasavec zřejmě definitivně usadil, vzal si modelku Christine Baumgartner a má s ní tři děti v teenagerském věku – Caydena, Hayese a Grace. Takže zatím je to šťastná sedmička!

Foto: Profimedia.cz

Říká se, že sedmička je šťastné číslo. Pro Kevina Costnera určitě.Foto: Profimedia.cz

Alec Baldwin

Slavný příslušník herecké rodiny má také sedm dětí, ale jen se dvěma maminkami. S první manželkou, herečkou Kim Basinger, má dceru Ireland, zbylých šest dětí si pořídil s cvičitelkou jógy Hillarií Baldwin. Mají čtyři syny – Rafaela, Leonarda, Romea a Eduarda – a dvě dcery – Carmen a Lucii, tu jim porodila náhradní matka. Důvody pár nikdy zcela nevysvětlil, ale obecně se předpokládá, že na vině jsou předešlé potraty, kterými si hercova manželka prošla, takže nechtěli riskovat.

Foto: Profimedia.cz

Tenhle charismatický herec má také sedm dětí a roli otce si užívá.Foto: Profimedia.cz

Jamie Oliver

Ve srovnání s předešlými pány by se mohlo zdát, že pět dětí, které zplodil slavný kuchař, není zas takový výkon. Na druhou stranu, tenhle sympaťák je zatím mladý a třeba neskončil. Možná do jeho rozrostlé rodiny ještě nějaký ten kuchařík či kuchařinka přibude. A navíc, budiž mu ke cti, že všechny potomky má s jednou ženou – s manželkou Juliettou. Tihle dva se radují ze tří dcer (jedna z nich je již dospělá) – Poppy, Daisy a Petal – a dvou synů: Buddyho a Rivera.

Foto: Profimedia.cz

Uvařit pro tolik dětí nečiní známému kuchaři jistě žádný problém.Foto: Profimedia.cz

Gordon Ramsay

Skoro jako by to byla nějaká nepsaná kuchařská dohoda: i další slavný šéfkuchař se pyšní pěti ratolestmi a i on je má všechny s jednou manželkou. S Tanou se oženil v roce 1996 a i oni si užívají tři dospělé dcery – Megan, Holly a Matildu – a dva syny: dospělého Jacka a benjamínka Oscara.

Foto: Profimedia.cz

I tenhle slavný kuchař má pět potomků.Foto: Profimedia.cz

Dřív bylo nemyslitelné zakládat rodinu, aniž byste předtím stanuli před oltářem. Doba se ale mění. Nejdřív dítě, potom svatba. Které slavné páry to otočily?

Reklama

Načítám