Hlavní obsah

Dojemná vyznání tatínků dcerám: Noid sdílí fotku z postele, Petr Janda díky dětem neřeší věk

Foto: AxelleBauer-Griffin - GettyImages.com

Foto: AxelleBauer-Griffin - GettyImages.com

Reklama

Tátové své dcery chrání a hýčkají. A pro ně jsou zase největšími hrdiny. Jak se otec chová k ženám v rodině, to má u holčiček velký vliv na sebevědomí a pocit sebehodnoty v dospělosti. Kteří slavní tátové nedávno sdíleli, jak moc svoje dcery milují?

Článek

Život bez otce je těžký. Jestli někdo umí dodat ženě jakéhokoli věku odvahu a podpořit ji, je to její táta. A zároveň se ze všech sil snaží uchránit ji před bolestí a zklamáním. Je to ten největší silák a borec, ale také ukazuje, že pod trochu drsnější slupkou skrývá kupu lásky, něhy a porozumění. A přesně takoví otcové jsou mnozí slavní pánové. Ve filmech hrají nepřemožitelné superhrdiny, na koncertech po nich šílejí fanynky, ale doma jsou to ti nejlepší tátové. Kteří slavní muži s fanoušky sdílejí, jak moc pro ně jejich dcerky znamenají?

Will Smith

O tom, že pro trojnásobného tátu je jeho rodina vším, není pochyb. Vloni na předávání Oscarů chránil čest své ženy Jady poněkud skandálním způsobem a neváhá dávat najevo lásku ke svým dětem. Před pár dny zveřejnil fotky s dcerou Willow s popisem, že mezi tátou a dcerou existuje skutečně výjimečné pouto. Rodina Smithových je velmi otevřená a upřímná a neváhají sdílet detaily ze soukromí ve vlastním pořadu Red Table Talk. Tam v minulosti Willow probírala svou polyamorii a Jada Pinkett Smith mluvila o období, kdy byli s Willem odloučení a ona měla vztah s mladším zpěvákem.

Václav Noid Bárta

Dojemnou fotku svého muže s dcerou Aničkou, kterak oba spí jako andílci, pořídila Eliška Bártová. Zpěvák je tatínkem tří dcer a na sociálních sítích se vyznává z lásky k ženám svého života. Dcerky označuje emotikonem kuřátka, a dokonce jednou sdílel snímek Sylvestra Stalloneho a jeho žen, prý přesně takhle dopadne: akční hrdina byl v objetí svých tří dcer a manželky.

Tomáš Klus

Známý zpěvák o vztahu ke svým dětem píše rád, s manželkou Tamarou Klusovou mají dcery Josefínu a Jenovéfu a syna Alfréda. Je to zapálený a milující táta, který s potomky rád tráví spoustu času: jezdí na hory, čtou si a starají se o domácí mazlíčky. Měli kuře jménem Oreo, které Klusovy děti adoptovaly, leč bohužel se dostalo do spárů kočky. Zpěvák je pyšný na to, že jsou jeho dcery silné osobnosti, a dokonce přemýšlel, jak zařídit, aby se malá fanynka seriálu Wednesday setkala s představitelkou titulní role, herečkou Jennou Ortega.

David Beckham

Slavný fotbalista je čtyřnásobný otec a ke všem svým potomkům má velmi blízký vztah. Jezdí společně na dovolené, vaří, navštěvují módní přehlídky… A malá Harper je tátova holčička a v minulosti se to nebál dát najevo třeba tím, že sdílel fotku, jak dcerce dává pusu na rty. Část veřejnosti s tím měla naprosto nepochopitelně problém a mnozí mu radili, ať s tím přestane: na rty by prý měl líbat jen svou ženu Victorii. Opravdu?

Dwayne Johnson

Herec a sportovec, známý pod přezdívkou The Rock, je kus chlapa, v tělocvičně nebo v ringu nemá konkurenci a ve filmech je obsazován do rolí nepřemožitelných týpků. Když ale přijde domů, mění se v milujícího tátu dvou malých tornád, jak své dvě mladší dcerky (má ještě starší dceru) láskyplně nazývá. Nechá se klidně nalíčit, na hlavu si nasadí tutu sukýnku, rozněžní se nad ručně vyrobeným přáníčkem…

Petr Janda

Populární zpěvák a frontman kapely Olympic je ženami obklopený neustále a ke svým čtyřem dcerám má velmi blízko. O dvě nejmladší s láskou pečuje, vozí je do školy, učí se s nimi a – jak sám říká – i díky nim neřeší vyšší věk. Nedávno jeho nejstarší dcera Marta Jandová zveřejnila fotku, jak s nevlastní sestrou Eliškou vzaly tatínka na kávu, protože se chystal na delší dobu za hranice a bude jim chybět.

Reklama

Načítám