Hlavní obsah

Paris Hilton se pochlubila dcerou. Její tvář skrývala pět měsíců

Foto: Axelle/Bauer-Griffin, Gettyimages.com

Foto: Axelle/Bauer-Griffin, Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dědička hotelového impéria a jedna z nejznámějších celebrit světa se konečně na sociální síti pochlubila svou dcerou London, kterou jí porodila náhradní matka.

Článek

Se zprávou, že se stala podruhé matkou, se miliardářka a bývalá známá pařmenka Paris Hilton pochlubila světu loni na podzim. K synu Phoenixovi tak do rodiny přibyla holčička London, kterou stejně jako jejího bratra odnosila náhradní matka.

Paris Hilton jako matka

O tom, že se narodí Phoenix, nevěděl kromě Paris a jejího manžela, podnikatele Cartera Reuma, za kterého se Paris provdala v roce 2021, málokdo.

Ani jejich rodiče nebo přátelé, o to větší překvapení to bylo. Tehdy dvaačtyřicetiletá Paris se nechala slyšet, že rodina je pro ni v tuto chvíli jednoznačně prioritou. Což potvrdila, když se stejně nečekaně narodila právě London. Jméno vybrala Paris s odůvodněním, že tohle město zbožňuje a dávání jmen podle známých měst je v její rodině zvykem.

S odhalením tváře holčičky ale čekala až doteď. „Den matek je za rohem a nemohla jsem odolat, abych už nepředstavila světu svou holčičku London. A podělila se tak o tyto vzácné společné chvíle naší rodiny,“ řekla Hilton pro magazín People. „Phoenix a London jsou pro mě vším a cítím se jako ta nejšťastnější žena na světě, která se provdala za lásku svého života a má krásnou rodinu. Tvoříme absolutně nejlepší tým a můj život je konečně kompletní,“ dodala Paris.

Na počest své dcery vydává Hilton ve spolupráci se Siou také novou píseň „FAME WON'T LOVE YOU“. „Když jsem přemýšlela o tom, jak představit světu London, uvědomila jsem si, že dokonalým soundtrackem k jejímu představení je moje nová píseň. Toto je můj vzkaz mým dětem - miluji vás a budu tu navždy pro vás,“ říká hrdá maminka.

Proč náhradní matka?

Ohledně důvodů, proč zvolila pro své děti náhradní matku, Paris v médiích už několikrát mlžila. Jednou vysvětlovala, že má za sebou děsivé zážitky z dětství a bojí se jehel a všech lékařských vyšetření. Podruhé přiznávala strach z porodu… Média také spekulovala, zda jsou děti biologicky její. Sama prohlásila, že si dala odebrat více vajíček (což se mimochodem bez injekcí neobejde) a v budoucnu by chtěla mít co největší rodinu.

Důvod může být ale i prozaičtější, v první řadě je to její věk, šance na přirozené otěhotnění po čtyřicítce už není velká. Svou roli ale také mohl sehrát fakt, že ve dvaceti letech podstoupila potrat. Jak uvedla pro magazín Glamour, cítila se tehdy příliš mladá na to mít dítě a přála by každé ženě, aby si o tak závažném kroku mohla rozhodnout sama. „Proč by na to měl být zákon? Je to vaše tělo a vaše volba,“ reagovala Paris na rozhodnutí Nejvyššího soudu USA, který zrušil ústavní právo žen na potrat.

Načítám