Hlavní obsah

Největší nevěrníci Hollywoodu: Ben Affleck měl románek s chůvou, Hugh Grant platil prostitutce

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Některým to doslova kouká z očí, jiní se tváří jako andílci, ale jejich přítelkyně či manželky by mohly vyprávět… Na koho ze známých tváří filmového plátna praskla nevěra?

Článek

Ačkoli se i mezi celebritami najdou tací, na které žádná nevěra nepraskne - a možná jsou tedy svým partnerkám skutečně věrní (jen se podívejte na Pierce Brosnana) - mnozí prostě neodolají nebo mají tu smůlu, že jsou přistiženi téměř nebo doslova in flagranti. Zájem fanynek či kolegyň je mocné afrodiziakum a udržet zapnutý zip na kalhotách musí být v Hollywoodu těžší než kdekoli jinde. Když to na ně praskne, sypou si popel na hlavu, veřejně zpytují svědomí… a pak klidně zahnou zas.

Hugh Grant

Když ho kdysi načapali s prostitutkou v autě, které zaplatil 60 dolarů za orální sex, byl z toho pořádný skandál. Za nepřístojné chování na veřejnosti byl dokonce zatčen, dostal pokutu 1 000 dolarů (stalo se to v Los Angeles) a součástí jeho trestu byla i povinná účast ve vzdělávacím programu o prevenci AIDS.

Hned druhý den se anglická hvězda trháků Notting Hill, Láska nebeská či Bridget Jones veřejně omlouvala za své nevhodné chování. „Včera v noci jsem udělal něco úplně šíleného,“ uvedl tehdy v prohlášení. „Ublížil jsem těm, které miluju, a uvedl do rozpaků kolegy, s nimiž pracuju. Mrzí mě to víc, než dokážu vyjádřit.“ Jeho někdejší přítelkyně Elizabeth Hurley později uvedla, že se cítila, „jako by ji někdo zastřelil“, ale s nevěrným Grantem vydržela ještě dalších pět let.

Foto: Profimedia.cz

Se svou bývalou přítelkyní Elizabeth Hurley se Hugh Grant stále přátelíFoto: Profimedia.cz

Justin Timberlake

Při natáčení filmu Palmer (2021) přistihli novináři amerického herce Justina Timberlakea (Kamarád taky rád, Zkažená úča) a zpěváka (devět cen Grammy a čtyřnásobný držitel Emmy Awards) ruku v ruce s kolegyní Alishou Wainwright. Na veřejnost pronikly i fotky, jak spolu popíjejí v baru, navzájem se objímají a dotýkají se.

Timberlakeova manželka Jessica Biel byla v té době v Los Angeles s jejich tehdy pětiletým synem Silasem. Obrázky vyvolaly hodně spekulací, ale sám Justin i jeho přátelé se v médiích hned poté vyjadřovali, že o nic nejde. „Bylo to jen setkání herců, kde bylo víc lidí ze štábu, rozhodně to neznamená, že by mezi Justinem a Alishou začínal nějaký románek,“ vyjádřil se jeden ze zdrojů. Jiní je dokonce označili za „bratra a sestru“. Ale sama Alisha nešetřila směrem k Justinovi obdivem: „Ten chlap je superhvězda a v tom filmu je prostě neuvěřitelný,“ prohlásila. A Timberlake se o měsíc později za své chování veřejně omluvil…

Jude Law

Začít si románek s chůvou je to nejotřelejší klišé, jaké můžete slyšet, přesto se nevyhnulo ani tak známé hvězdě, jakou je Jude Law. Když poznal herečku Siennu Miller, dlouho se jevili jako dokonalý pár, chemie mezi nimi byla nepopiratelná, přesto během jejich vztahu na herce prasklo, že „ujel“ s chůvou jednoho ze svých dětí. A bylo po lásce.

Sienně, která později zazářila v seriálu Anatomie skandálu, to zlomilo srdce, a jak se vyjádřila v médiích: „Byl to jeden z nejhorších okamžiků mého života a moc doufám, že už to nikdy nebudu muset zažít.“ Veřejné omluvy se sice od herce dočkala, to ale její rány na duši moc nezacelilo. Oblíbený herec má sedm dětí se čtyřmi ženami, takže je možná ráda, že byla „jen“ podvedenou snoubenkou.

Ben Affleck

Ačkoli si většina lidí myslí, že se rozvedl kvůli své staronové lásce k Jennifer Lopez, pravda je, že i Ben Affleck se přiřadil do trapných řad těch, kdo si začali románek s chůvou svých dětí. Jeho tehdejší žena Jennifer Garner k tomu tehdy lakonicky podotkla, že „projevil moc špatný úsudek“.

„Pro naše děti není zrovna nejlepší, když jim chůva zmizí z jejich života. Musela jsem o tom s nimi mluvit a dost vysvětlovat,“ prohlásila Jennifer. S Benem se sice rozvedla, ale zášť prý k němu necítí. „Bolí to, ale není to důvod k tomu, abych ho nenáviděla nebo ho zbila,“ prohlásila s vyrovnaným úsměvem.

Johnny Depp

O bouřlivém vztahu slavného piráta z Karibiku s herečkou Amber Heard toho díky loňskému skandální soudnímu procesu víme víc než dost. Osočení z fyzického násilí sice herec ustál, ale málo se mluvilo o tom, že za vším nejspíš stála obyčejná žárlivost. Jak Amber tvrdila, Johnny jí byl nevěrný hned krátce po svatbě se ženou, s kterou měl vztah před ní.

O koho šlo, ale neprozradila. S dotyčnou prý vztah nikdy nepřerušil a psal si s ní i během jejich svatební cesty. Depp vše popíral, ale pravdou zůstává, že žádné své partnerce věrný nebyl a různých afér má na kontě víc než dost.

Načítám