Hlavní obsah

Retro z devadesátek i obří pugéty růží: Jak si klan Beckhamů vyznává lásku

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

David a Victoria Beckhamovi si lásku vyznávají pravidelně prostřednictvím sociálních sítí. A okoukali to od nich i jejich synové. Podívejte se na zamilované fotky z minulosti jednoho z nejstabilnějších párů Hollywoodu.

Článek

Vyznání lásky na sociálních sítích? Mistři v této kategorii jsou manželé David a Victoria Beckhamovi. Pravidelně si totiž píšou zamilované vzkazy k fotkám na svých profilech. Posledním příspěvkem jsou fotky u příležitosti svátku svatého Valentýna. „26 let a pořád jsi můj Valentýn, hrozně moc tě miluju,“ okomentovala fotku Victoria.

David přidal také starší fotku, kde vyznal své ženě lásku i jménem dětí.

Dokonalý pár

David a Victoria se potkali v roce 1997 na fotbalovém zápase. Brali se o dva roky později a letos v červenci oslaví 24. výročí svatby. Občas se vyskytly zprávy o nevěře nebo problémech v manželství, ale nic takového se nepotvrdilo a stále tak mají nálepku jednoho z nejstabilnějších slavných párů. Victoria své manželství jednou okomentovala slovy: „Láska na první pohled existuje.“ Jak vystřižené z hollywoodského filmu! Vychovávají spolu čtyři děti, tři syny Brooklyna, Romea, Cruze a dceru Harper.

Vzájemné city se nebojí dát veřejně najevo a a očividně to okoukali od svých rodičů i jejich dva synové.

Brooklyn Beckham

Nejstarší syn Beckhamových, Brooklyn (23), je už ženatým mužem. Po dvouletém randění si loni vzal herečku Nicolu Peltz a přijal dokonce i její příjmení. Stále jsou zamilovaní až po uši, nešetří láskyplnými vzkazy u fotek a Brooklyn se nedávno nechal slyšet, že by se rád stal mladým tátou. Ostatně jeho otci bylo přesně tolik, když se mu malý Brooklyn narodil. Také kolují zvěsti, že si snacha s tchyní moc nesedly, ale žádné přímé důkazy neexistují.

A tohle srdce z růží dostala Nicola od svého manžela.

Romeo Beckham

Stejně jako jeho starší bratr se nebojí dát na odiv svoje city i mladší ze sourozenců Beckhamových, Romeo (20). Ten je už od roku 2019 ve vztahu s modelkou Miou Regan (20). Loni v létě se rozešli, každý byl příliš zaneprázdněný, ale v listopadu se k sobě zase vrátili. A tak spolu tráví i letošní Valentýn!

Cruz

Nejmladší z bratrů, Cruz (17), byl minulý rok spojován s Tanou Holding, se kterou je paprazzi vyfotili ještě v lednu tohoto roku, ale na jeho Instagramu není po přítelkyni ani památky…

Reklama

Související témata:
Nicola Peltz
Romeo Beckham
Cruz Beckham

Načítám