Hlavní obsah

Co bude k obědu? Na skok v kuchyních celebrit. Jak vaří Cameron Diaz nebo Brooklyn Beckham?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Banánový dezert ze sušenek, crostini s kozím sýrem a houbami nebo vegetariánské lasagne s cuketou. Také se vám sbíhají sliny? Inspirujte se, co o víkendu uvařit podle receptů slavných osobností.

Článek

Kde stále brát inspiraci, co vařit? Můžete jít k nám do sekce receptů, kde najdete snad všechny možné pokrmy, co si dovedete představit. Můžete se ale podívat i do kuchyně slavných. Jak vaří Brooklyn Beckham, Cameron Diaz nebo Mariana Prachařová?

Brooklyn Beckham

Syn slavné zpěvačky a fotbalisty předvádí v poslední době své kulinářské umění na sociálních sítích. Vyvolává ale rozporuplné reakce. Jedni kritizují to, že Brooklyn Beckham zkouší každý týden novou kariéru. Nejdřív jako fotograf, pak stylista, teď je zas kuchařem. Pochyby též provázejí výběr ingrediencí, které jsou poměrně drahé a mohou si je dovolit jen lidé s nadprůměrnými platy. Nicméně lasagne s cuketou a veganským mletým masem bychom podle jeho receptu klidně uvařili.

Eva Longoria

Herečka Eva Longoria je ženou mnoha tváří a možná jste o ni nevěděli, že vaření je její velkou vášní už od šesti let. V roce 2011 vydala dokonce kuchařku. Nejrůznějšími tipy na snadné a rychlé recepty zásobuje i svůj účet na Instagramu, často obsahují něco z mexické kuchyně, protože „Zoufalka“ Gabrielle pochází z mexicko-americké rodiny. Nic podle ní nepředčí čas strávený doma u přípravy jídla a následně u společné večeře s rodinou. Její poslední tip je na rychlou snídani nebo večeři v podobě omelety. Stačí vyšlehat vejce, nalít na nepřilnavou pánev, posypat nakrájenou šunkou, pažitkou, přidat tři lžičky krémového sýra a zabalit.

Cameron Diaz

Od kamery se přesunula k vinicím! Herectví pověsila Cameron Diaz na hřebík už před nějakou dobou a věnuje se rodině. S kamarádkou Katherine Power založila značku vína Avaline, které se vyrábí ze 100% organických hroznů. A na svůj instagramový účet dává i tipy na recepty, které se hodí například k jejímu červenému cabernetu. Třeba takové žampionové crostini, což jsou zapečené bagetky se směsí žampionů, česneku, rozmarýnu a kozího sýra.

Hailey Bieber

Modelka Hailey Bieber má vlastní kanál na YouTube, který plní videi ze svého života. Ponejvíc jsou na téma skincare, kterou ona zbožňuje, a dokonce si založila i vlastní značku kosmetiky. Nyní se pouští i do vaření. Do videa si pozvala například zpěvačku Meghan Trainor, se kterou připravovaly oblíbené PB&J sendviče – rozuměj toastový chléb namazaný arašídovým máslem a džemem. Do posledního dílu si zase vzala maminku a babičku, se kterými udělaly svůj oblíbený sýrový chléb. Nedělá ze sebe samozvaného šéfkuchaře – jen ji jednoduše jídlo a vaření baví!

Selena Gomez

Do vaření „fušuje“ i herečka a zpěvačka Selena Gomez. Pořad Selena vaří s šéfkuchaři má už čtyři série. Poslední díl musel být pro zpěvačku výzvou – jejím hostem byl totiž slavný „kuchařský kat“ Gordon Ramsey, který rozhodně nešetřil rozkazy, a Selena muset stačit jeho rychlému tempu. Zvládla to ale i s úsměvem. Pořad byl zároveň spojen s charitou – každý z kuchařů přispěl finančním obnosem na dobrou věc vybrané neziskové organizaci.

Mariana Prachařová

Podobný přístup jako Hailey Bieber má Mariana Prachařová – se svými sledujícími na Instagramu ráda sdílí jednoduché recepty, které zvládnou i nevyučení kuchaři. Vybírá super tipy, jako třeba žampionovou pizzu, pečenou ovesnou kaši nebo čoko-tvarohový koláč. Posledním z nich je zákusek střecha z bebe sušenek se zakysanou smetanou a banánem. Snadný a tak výborný! Že by tip na nedělní odpoledne?

Reklama

Načítám