Hlavní obsah

Jennifer Aniston svlékla tělo i duši a promluvila o nejbolestivějším tématu, tedy proč nemá děti

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jennifer Aniston šla s kůží na trh. Na titulní straně prestižního časopisu předvedla vytrénované břicho a všem vyrazila dech, ovšem nikoliv jen svou skvostnou postavou. V rozhovoru se totiž poprvé dotkla tématu, které patří v jejím životě k těm nejvíce bolestným.

Článek

Jennifer Lopez, Dara Rolins nebo právě Jennifer Aniston. Tyhle slavné ženy popírají zákony času. Padesát let? No a co! S takovým nastavením evidentně přistoupila Jennifer Aniston k poslednímu rozhovoru a k focení pro americký časopis Allure. Svlékla totiž nejen tělo do úsporných šatů nebo mikro plavek Chanel z roku 1996, obnažila také své nitro. Poprvé otevřeně promluvila o tom, o čem média spekulovala snad celou její kariéru. Už nemusí, a hlavně nechce nic skrývat.

Proč neměla nikdy děti?

Otázku „Kdy přijde potomek a proč ještě není na cestě“ slýchá představitelka Rachel Green z Přátel celou svou kariéru. Jakoby nikdo nezvládl přijmout fakt, že existují ženy, které třeba děti nechtějí. Herečka až teď, po mnoha letech, poodhalila své soukromí. V jejím případě šlo o tu smutnější variantu – s partnery po miminku vždy toužila, jen se to prostě nedařilo. A každá otázka na rodičovství ji zraňovala ještě víc. Nemluvě o „zaručených zprávách“, které plnily titulky novin a magazínů a kde vždycky někdo věděl víc než ona, případně jí radil, co měla udělat jinak. Proto se třeba dočetla, že dala před dětmi přednost kariéře, a tak se s ní logicky Brad Pitt rozvedl.

Ona zatím během let zkusila všechno, aby se mohla stát matkou. Od užívání bylinkových čínských čajů po umělé oplodnění – ale nevyšlo to. V rozhovoru se také svěřila s tím, že by dala všechno za to, aby jí někdo tehdy řekl „Nech si zmrazit vajíčka“. V té době ji to bohužel nenapadlo.

Teď se má nejlíp

Kvůli tomu nerada vzpomíná na období mezi třicítkou a čtyřicítkou, které bylo touto situací výrazně poznamenáno. Teď se ale už nemusí trápit myšlenkami „Co kdyby to těhotenství opravdu vyšlo“, i proto se po padesátce cítí mnohem lépe. A přemýšlí, že o svém životě a zkušenostech s umělým oplodněním napíše knihu. V rozhovoru také prozradila, že by ji bavilo zabývat se designem interiérů.

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Aniston má za sebou dva rozvody, Bradem Pittem (2000-2005) a s Justinem Therouxem (2015-2017). Nyní je singl, dalšímu manželství se ale prý nebrání Foto: Profimedia.cz

Co je u Jenn nového?

Nyní pracuje na druhé sérii seriálu The Morning Show společně s Reese Witherspoon. Také má za sebou natáčení komedie Vražda na jachtě 2 (Murder Mystery 2) po boku Adama Sandlera. Tahle dvojice spolu na filmovém plátně funguje dokonale.

Minulý podzim představila značku své vlasové kosmetiky LolaVie, jen se divíme, že to přišlo až tak pozdě. Všichni přece chtěli mít vždycky vlasy jako Rachel Green! Také je tváří kolagenových doplňků stravy. Že by tohle byl ten její elixír mládí?

Reklama

Načítám