Hlavní obsah

Že lízátka na bradavkách nic netrumfne? Madonna na čtyřech u psí misky ukazuje, že nezná hranice

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obscénnost, nahota, lascivní gesta a spousta dalších šíleností, tak poslední měsíce vypadají sociální sítě Madonny. Naposled třeba na všech čtyřech pila vodu z psí misky. Nic, co byste chtěli, aby na sítě věšela vaše náctiletá dcera, ale když už, tak si říkáte, že za pár let dostane rozum. Ale co čtyřiašedesátiletá zpěvačka? Neztrácí ho spíš?!

Článek

Madonna vždy ráda provokovala, ale zpravidla to mělo alespoň nějaký náznak záměru či smyslu. Když se během vystoupení nechala „ukřižovat“, údajně se tím snažila upozornit na miliony hladovějících dětí v Africe a fanoušky motivovat k pomoci (i když spousta lidí její vystoupení pochopila spíš jako výsměch církvi). Když se na pódiu líbala s Britney Spears, Christinou Aquilerou a naposled v létě s rapperkou jménem Tokischa, šlo prý o boj za sexuální svobodu a za práva LGBT. I tak se ale vždy našla hromada těch, kteří její veřejné projevy odsuzovali jako lacinou provokaci a nechutnosti, které jen tak něco nepřekoná.

Co by asi řekli na její projevy v posledních měsících, kdy slova jako obscénní, trapná, úplně mimo či dokonce nechutná skloňují i její skalní fanoušci? Posuďte sami, možná v tom nějaký smysl či estetiku najdete.

Jsi babička!

Zhruba před týdnem Madonna na svém Instagramu sdílela fotky a video, na němž má výrazně zesvětlené obočí, upletené copánky a samozřejmě velmi odvážné oblečení. To by ale nebylo nic tak šokujícího, to je prostě Madonnina klasika.

Jenže zpěvačka sesynchronizovala svá ústa s textem písně od rappera Baby Keema. Text v překladu zní zhruba takto: Dostal jsi někdy pěstí do svého zas..ho obličeje? Co říkáš? Nedostal? Tak počkej, ty dě..ko. A na to reagoval právě 50 Cent, který královnu popu nazval babičkou.

„Zajímavá“ reakce

Jen pár dnů poté, co 50 Cent nazval Madonnu babičkou, nasypala zpěvačka na své sociální sítě další várku příspěvků. V titěrných kraťasech a zeleném svetříku na nich zaujímá nejrůznější lascivní pózy, na jedné naznačuje i jakési hrátky s pálivou omáčkou. To je ale nic proti videu, které do téhle „série“ patří. Na něm se totiž na všech čtyřech vrhá k psí misce s vodou a lačně z ní pije. Že by tohle byla její odpověď rapperovi a pokus dokázat, že žádná babička není?

Foto: Profimedia.cz

Že by tohle byla odpověď 50 Centovi?Foto: Profimedia.cz

Halloween slabota

Obecně platí, že o Halloweenu je dovoleno skoro vše, a i ty nejusedlejší hvězdy se v rámci svých kostýmů umí pořádně odvázat. Jenže v případě Madonny to vypadá skoro opačně. Její halloweenský make-up byl vcelku vkusný, povedený a nijak extra šokující. Nebo že by to bylo jen tím, že u ní už jsme zvyklí na opravdu jiný kalibr?

Foto: Profimedia.cz

Kupodivu o Halloweenu se Madonna držela poměrně při zdiFoto: Profimedia.cz

Sexy inzerát

Vypadá to, že Madonna hledá do svého týmu posilu. Potřebuje prý nového trenéra, a tak na svůj Instagram dala inzerát. Jeho text zněl vcelku normálně, zpěvačka vyžaduje znalosti o tanečním kardiu a fitness na nejvyšší úrovni, vzdělání ve výživě, certifikáty či orientaci v house music. Ale video a fotky, kterými inzerát doprovodila, vyvolávají otázku, co všechno bude od trenéra vyžadovat. Opět je na něm odvážně oblečená, na nohou má stříbrné sexy kozačky a o pózy s roztaženýma nohama není nouze.

Foto: Profimedia.cz

Madonna hledá trenéra po svémFoto: Profimedia.cz

Madonna a Arca

I tohle video, které zveřejnila Madonna v září, vzbudilo dost emocí. Diva v něm po boku trans hudebnice Arcy „paří“ na song hudebníka Frankie Knucklese Baby Wants To Ride. Podivně v něm vyplazuje jazyk, snaží se tvářit sexy a celé to vyznívá tak nějak podivně. Koneckonců řada fanoušků v komentářích píše, že jim chybí stará dobrá Madonna z devadesátek, že jim video připadá smutné a podobně.

Tanečnice u tyče

Minisukně, sexy punčochy, vyplazený jazyk a k tomu tyč. To je taková „základní výbava“ pro sexy fotku třeba na obal desky nebo jako záběr do videoklipu. Ale když je to jen nicneříkající fotka na Instagramu? Jasno do rébusu nevnesou ani pytle s odpadky, které fungují jako kulisy. Chce snad zpěvačka dokázat, že nepatří do starého železa či do popelnice? Nebo že tam patří ti, kteří její výstřelky nechápou?

Foto: Profimedia.cz

Co je smyslem snímku, těžko říctFoto: Profimedia.cz

Mnozí fanoušci si raději zavzpomínají, jaká byla královna popu v minulém století. A není divu. Tohle byly Pěvecké hvězdy 80. let: Hanička Písnička, Prince a Madonna

Načítám