Hlavní obsah

Svatba? Díky, ale ne. Herečka Diane Keaton se nikdy nevdala a v plánu to nemá ani Charlize Theron

Foto: Mondadori Portfolio - GettyImages.com

Foto: Mondadori Portfolio - GettyImages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ne, všechny ženy opravdu nesní o diamantu na levém prsteníčku. Herečka Diane Keaton se nikdy nevdala a prohlašuje, že je za tento fakt dodnes ráda. A koncept manželství neláká ani spoustu jejích kolegyň. Kdo se netouží obléknout do svatebních šatů a proč?

Článek

Než si herec George Clooney vzal před devíti lety právničku Amal, mluvilo se o něm jako o nepolapitelném chlápkovi (i když byl v mládí krátce ženatý) a stejnou pověst má dnes i Leonardo DiCaprio, o jehož partnerkách už všichni ztrácíme přehled. Nikdy se neoženil ani herec Al Pacino, který se stal navzdory pokročilému věku nedávno otcem (sám o tom ale pochyboval a nechal si udělat testy DNA). Nejsou to ale jen muži, kteří se do manželství nehrnou. Vdávat se nehodlají ani některé ženy, a jsou mezi nimi i ty slavné.

Diane Keaton

Randila s Woody Allenem, Warrenem Beattym nebo Al Pacinem, k oltáři ale nikdy nezamířila. Oscarová herečka v nedávném rozhovoru vyjádřila radost nad tím, že tento krok nikdy neudělala, a s humorem sobě vlastním dodala, že rádi jsou nejspíš i její expartneři. Když se ale rozpovídala navážno, prozradila, že za její neochotou vdát se nejspíš stojí rodinné vzory.

„Viděla jsem, kolik toho musela matka obětovat. Tátu jsem milovala, ale pořád pracoval a máma byla doma. Upřednostnila rodinu před svými sny,“ řekla herečka s tím, že ona o svou nezávislost přijít nechtěla. Matkou se stala v padesáti letech, kdy adoptovala dceru, a o čtyři roky později syna. Dnes už dospělé děti vychovala sama a nedávno prohlásila, že s randěním definitivně sekla. „Strávila jsem příliš času starostmi, jestli mě muž miluje, nebo ne,“ řekla Diane Keaton. Větší smysl jí prý dává výchova dětí. „Tahle láska je bezpodmínečná,“ dodala.

Foto: Rodin EckenrothWireImage - GettyImages.com

Diane Keaton prý s randěním skončila a místo v její posteli má rezervované pes. Adoptované děti vychovala samaFoto: Rodin EckenrothWireImage - GettyImages.com

Charlize Theron

Ačkoli se šušká, že poslední měsíce randí s modelem Alexem Dimitrijevicem, zásnubní prsten se jí nejspíš na ruce jen tak neobjeví. V rozhovoru pro Sirius XM totiž herečka zopakovala, že se nikdy vdávat nechtěla a ani to pro ni není důležité. Také vyvrátila zvěsti, že byla zasnoubená s hercem Seanem Pennem, se kterým randila dva roky. Charlize Theron má dvě děti, které adoptovala v letech 2012 a 2015. Staršího Jacksona dnes vychovává jako dívku: „Když jí byly tři roky, podívala se na mě a řekla, že není kluk,“ prozradila herečka, její dítko je tedy transgender. Své dcery označuje za velké životní lásky a říká, že k tomu, aby byl její život úplný, nepotřebuje manžela.

Foto: Marilla Sicilia Archivio - GettyImages.com

Vdávat se nemíní ani Charlize Theron, která popřela zvěsti, že by kdy byla zasnoubená s Seanem PennemFoto: Marilla Sicilia Archivio - GettyImages.com

Shakira

Kolumbijská zpěvačka má za sebou těžké období. Před pár měsíci se rozešla s fotbalistou Gerardem Piquém, se kterým má dva syny. Pár spolu byl dvanáct let a jejich rozchod probíhal až moc veřejně. Piqué byl zpěvačce nevěrný, na což měla Shakira přijít tak, že našla v lednici prázdnou sklenici od jahodového džemu, který kromě ní doma nikdo nejedl.

Rozvod partneři řešit nemuseli, protože nebyli manželé a ani to neměli v úmyslu. Ve společném rozhovoru na CNS News zpěvačka řekla, že ji sňatky děsí. „Nechci, aby mě Gerard viděl jako manželku, ale jako milenku a přítelkyni. Chci ho držet ve střehu,“ smála se ještě tehdy Shakira. Když pak přišel bolestivý rozchod, vyzpívala se z něj.

Foto: Stephane Cardinale - GettyImages.com

Koncept manželství prý Shakiru, která se nedávno rozešla s otcem svých dětí, děsíFoto: Stephane Cardinale - GettyImages.com

Winona Ryder

Ani herečka, která v devadesátých letech randila s Johnny Deppem a později třeba Mattem Damonem, nemá ambice se vdát. Hvězda seriálu Stranger Things randí s módním návrhářem Scottem Mackinlayem Hahnem už dvanáct let, svatbu ale neplánují. Není to ani tak tím, že by manželství jako takové neuznávala, ale bojí se případné prohry.

„Manželství? Nevím. Raději se nikdy nevdám, než abych se musela rozvádět. Ne že by na tom bylo něco špatného, ale nemyslím si, že bych to ustála,“ řekla v rozhovoru pro The Edit s dodatkem, že je se svým nynějším partnerem velmi šťastná a nepotřebuje na jejich vztahu cokoli měnit.

Foto: Theo Wargo - GettyImages.com

Herečka Winona Ryder má hrůzu z případného rozvoduFoto: Theo Wargo - GettyImages.com

Oprah Winfrey

Ne manželství říká i nejpopulárnější moderátorka Ameriky. S podnikatelem Stedmanem Grahamem přitom žije od roku 1986 a po deseti letech se prý dokonce zasnoubili. Ze svatby ale nakonec Oprah vycouvala. „Celé roky se řešilo, kdy už se vezmeme. V roce 1993 jsem kývla na jeho žádost o ruku, vzápětí jsem si ale uvědomila, že mám pochybnosti. Došlo mi, že se ve skutečnosti vdávat nechci. Stačilo mi, že mě požádal. Chtěla jsem mít ten pocit, že jsem toho hodna, ale nechtěla jsem dělat kompromisy a obětovat všechno. Mojí prioritou byla práce a oba jsme to věděli,“ napsala moderátorka ve své upřímné zpovědi.

Dnes dokonce říká, že kdyby se tehdy vzali, nejspíš by už spolu nebyli. „Pracuju i sedmnáct hodin denně, a když přijdu domů, čekají tam na mě psi a Stedman, který mě nechává být tím, kým být potřebuju. Neptá se, kde má snídani nebo večeři,“ říká moderátorka, která si vyhodnotila, že ani mateřství není nic pro ni. Dětem by prý nemohla věnovat to nejdůležitější - svůj čas (rozhovor s Oprah zde).

Foto: Kevin Winter - GettyImages.com

Pro Oprah Winfrey je prioritou práce a její partner to dobře ví. A ačkoli se neplánují brát, žijí spolu už sedmatřicet letFoto: Kevin Winter - GettyImages.com

Načítám