Hlavní obsah

Pierce Brosnan dokazuje, že láska na celý život existuje! Po boku Keely je šťastný téměř třicet let

Foto: Dimitrios Kambouris Getty Images for The Met MuseumVogue - GettyImages.com

Foto: Dimitrios Kambouris Getty Images for The Met MuseumVogue - GettyImages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pierce Brosnan na rozdíl od Jamese Bonda, kterého si kdysi zahrál, ženy po svém boku nestřídá. Téměř třicet let je zamilovaný do Keely Shaye, která mu do života vstoupila po smrti jeho první manželky. Jak jejich velká love story začala? Vraťte se s námi do roku 1994 a podívejte se, jak šel s tímto párem čas.

Článek

„Kdybych hledal ještě milionkrát, nikdy bych tak skvělou ženu nenašel.“ Herec Pierce Brosnan mluví o své manželce Keely výhradně v superlativech a to, že se milují, je vidět i z jejich náhodných gest. Když si dole v galerii projdete fotky mapující jejich devětadvacet společných let, pochopíte, o čem je řeč. Bývalá novinářka je přitom druhou velkou láskou Pierce Brosnana. Tu první mu vzala smrt.

Jeho první žena podlehla rakovině

Kdyby nebylo jeho první ženy, nejspíš by si agenta 007 Jamese Bonda nikdy nezahrál. Cassandra Harris totiž hrála v roce 1981 v bondovce Jen pro tvé oči s Rogerem Moorem. A právě díky ní se Pierce Brosnan potkal s filmovým producentem Albertem R. Broccolim, který ho později do role obsadil.

Vzali se v roce 1980 a o tři roky později se jim narodil syn. Pierce také adoptoval její děti z předchozího vztahu, kterým zemřel otec. Jejich rodinné štěstí ale ukončila nemoc. Cassandra bojovala s rakovinou vaječníků a v roce 1991 zemřela. Mámě tří dětí bylo 43 let. Tragické je, že na stejnou nemoc zemřela v roce 2013 i její dcera. Bylo jí o dva roky méně než její matce.

Rána osudu herce tvrdě zasáhla. S odchodem manželky se nemohl několik let srovnat a až zpětně dokázal mluvit o tom, jak těžké období to bylo. S celou situací se nemusel vyrovnávat jen on, ale i děti, které měl v péči. Nejstarší syn tehdy navíc bojoval se závislostí na alkoholu.

První rande pod hvězdami

Jeho život nabral správný směr o tři roky později, když potkal svou druhou velkou lásku. Seznámili se v roce 1994 v Mexiku na večírku, kde byla Keely Shaye Smith jako novinářka. Oba se shodují, že šlo o lásku na první pohled. Tehdy si prý povídali pod hvězdami až do tří hodin do rána a drželi se přitom za ruce. Keely mu pomohla velkou ztrátu překonat a stále mu opakovala, že je v pořádku, že truchlí a vzpomíná na svou ženu.

Po třech společných letech se jim narodil první syn a v roce 2001 druhý. Půl roku po narození se jeho rodiče vzali. V rozhovoru pro magazín Closer herec řekl: „Měl jsem skvělé manželství, které mělo bohužel smutný konec. Měl jsem ale tolik štěstí, že jsem lásku našel znovu. Děkuji za ni bohu každý den.“

Rodák z Irska si také pochvaluje manželský život jako takový: „Většinu svého života jsem byl ženatý a tak se mi to líbí. Jsem jedním z těch chlapů, kteří věří, že ve svém životě potřebují silnou ženu.“

Brosnan miluje každou křivku jejího těla

Keely a Pierce platí za pár snů, a když se jich někdo ptá na návod, zmíní, že je důležité být nejlepšími přáteli, řešit všechno společně a mít se rádi. „Má velké srdce. Velkorysé a vřelé,“ pěje chválu na svého manžela Keely.

Herec své ženě častokrát vyjadřuje lásku i veřejně a zastal se jí také ve chvíli, kdy se v médiích probírala její váha. Pierce Brosnan má jiné hodnoty. „Miluju každou křivku jejího těla. Pro mě je to nejkrásnější žena na světě. Jsem na ni hrdý a vždy se budu snažit, abych byl hoden její lásky,“ prohlásil. Také je vám tenhle sympaťák teď ještě sympatičtější?

Načítám