Hlavní obsah

Princ William a Tom Cruise spolu na velké akci. A oba bez partnerky! Slavný herec je stále single

Foto: WPA Pool, Gettyimages.com

Foto: WPA Pool, Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Včera večer žila britská vyšší společnost charitativním galavečerem, kde vystoupil princ William. Překvapivě dorazil také hollywoodský švihák Tom Cruise a – jak je jeho zvykem – bez doprovodu. A zdá se, že stále sama je i jeho exmanželka, herečka a módní ikona Katie Holmes.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

V Londýně včera proběhl galavečer charitativní organizace London’s Air Ambulance, jehož cílem bylo získat finanční prostředky pro vrtulníkovou záchrannou službu. Tu již čtvrtým rokem osobně podporuje i princ William a v rámci své řeči mimo jiné poděkoval veřejnosti za podporu, která mu pomáhá překonat těžké chvíle. S vážnými zdravotními problémy se totiž právě potýká jak jeho žena, princezna Kate, tak i otec, král Karel III., jemuž byla před pár dny diagnostikována rakovina.

Podporu princi Williamovi vyjádřil na místě také Tom Cruise. I on se na galavečeru objevil – a jak už je u něj zvykem, opět přišel bez doprovodu. Tento nejznámější single muž Hollywoodu byl ženatý už třikrát a všechna jeho manželství se rozpadla, když bylo partnerkám 33 let. Že by i on měl magickou hranici, stejně jako Leonardo DiCaprio, který končí u věku 25 let?

Foto: Profimedia.cz

Skrze sociální síť Twitter vzkázal princ William hollywoodskému herci, že ho rád viděl. A ze snímku je jasné, že je tento pocit vzájemnýFoto: Profimedia.cz

Ženy po boku Toma Cruise? Moc jich nebylo

První hercovou manželkou se stala herečka a producentka Mimi Rogers (1987-1990), poté přišla Nicole Kidman (1990-2001). Poslední velkou láskou byla opět herečka – Katie Holmes. Jejich manželství trvalo v letech 2005 až 2012 a mají dceru Suri.

Od rozvodu ale Tom Cruise žádnou partnerku po svém boku nepředstavil – a že je to už pěkná řádka let! V kuloárech se o některých jeho vztazích jen šušká. A stejně jako on i jeho třetí (a zatím poslední) exmanželka zůstává stále single. Alespoň pro fanoušky a média. A sluší jí to čím dál víc. Vzpomenete si na další velké lásky slavného herce? Podívejte se do fotogalerie:

Načítám