Hlavní obsah

Katie Holmes: Ikona, od které můžete opisovat. Její styl je příjemně nositelný a plný nadčasových kousků

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hledáte inspiraci na nadcházející týdny a měsíce? Podívejte se, co z šatníku vytahuje nejznámější „holka od vedle“. Herečka Katie Holmes našla dokonalou rovnováhu v dávkování módní klasiky a trendů, a její outfity jsou tak příjemně nositelné.

Článek

Image ikony se jí drží od roku 2019, kdy se Katie Holmes procházela po New Yorku v kašmírovém svetru, ze kterého jí vykukovala sladěná podprsenka. Značka Khaite, která za oblečením stála, tehdy získala spoustu nových fanoušků (plus instagramových sledujících) a stejně na tom byla i Katie. Její look se stal doslova virálním. Katie Holmes má za sebou celou řadu filmů, nikdo už jí ale neodpáře roli Joey Potter ze seriálu Dawsonův svět, která ji hodila do škatulky milé holky od vedle. A příjemně „normální“ je i její styl, z něhož můžete čerpat. Kde najít kousky podobné těm, které nosí herečka?

Upgradovaná klasika

Katie Holmes miluje džíny. A nejčastěji nosí ty s širšími nohavicemi, které jsou v posledních letech tak trendy. Pokud jste jim ještě nepřišly na chuť, možná vás k jejich otestování přiměje hereččino módní pojetí. Volné džíny s potiskem (ničeho menšího než loga Chanel) doplnila jednoduchým tílkem a kabátkem, který můžete klidně vyměnit za sako. Look doladila ikonickou prošívanou kabelkou s řetízkem a balerínkami,jež jsou pohodlné, ale stále velmi ženské. Líbí?

Aby černá nenudila

I její další outfit vychází z klasických kousků a ukazuje, jak se dá pracovat s černou barvou tak, aby nepůsobila fádně. Tip, na který sázejí i stylisté, spočívá v kombinování odlišných materiálů, a pokud s černou obecně nešetříte, vyplatí se vám si ho osvojit. Katie Holmes spárovala koženou bundu s lehkými saténovými kalhotami a tmavou dvojku rozbila obyčejným bílým tričkem. Do mixování materiálů můžete zahrnout také pleteninu.

Pohodlí na prvním místě

Vyloženě ležérně se herečka oblékla na šampionát US Open, kdy znovu sáhla po svém oblíbeném základu tílko plus džíny. Tentokrát k němu přidala nadčasový svetr, který nechala jen volně uvázaný přes ramena a ne, nebylo to proto, že by ho neměla kam odložit. Stejně si svetr ve svých outfitech vážou módní influencerky a vy to klidně zkuste také.

Koncept fun pants

Pokud nevíte, co si představit pod pojmem fun pants, zasvětíme vás. V překladu to jsou zábavné kalhoty, které mohou být hlavním hrdinou večírkového outfitu, ale samozřejmě nejen toho. Do téhle kategorie spadají všechny výrazné kalhoty, ať už vynikají svým vzorem, potiskem, barvou nebo třeba povrchem (třeba flitry nebo krajka). Nejsnadněji se fun pants kombinují se střízlivými kousky, čehož se drží i Katie Holmes.

Sako + sukně

Kožené nebo chcete-li koženkové sukně jsou ideálním adeptem do podzimního šatníku. Pořídit si samozřejmě můžete jednoduchou midi nebo sukni v áčkovém střihu, pokud ale chcete něco zajímavějšího, zkuste třeba variantu s třásněmi. Ve všední dny ji doplňte jednoduchým svetrem (alternativně mikinou), pro elegantnější pojetí přidejte lodičky a sako po vzoru Katie.

Načítám