Hlavní obsah

Pokračuje v syndromu 25 a ulovil ještě mladší? Leonardo DiCaprio vyfocen s 19letou modelkou

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro jeho vztahy se ustálil název „DiCaprio syndrom“ nebo také „syndrom 25“, žádná z jeho oficiálních partnerek nepřekročila tuto věkovou hranici. Za dva a půl roku bude slavit padesátku a zatím to rozhodně nevypadá, že by se chtěl usadit. Právě naopak. Leonardo DiCaprio nadále dostává své pověsti hollywoodského svůdníka. Jeho nejnovějším objevem je, jak se zdá, teprve devatenáctiletá modelka!

Článek

Dávno není mladíčkem z Titaniku. Leonardo DiCaprio (48) je charakterní herec, úspěšný producent a zapálený aktivista, a když si nechá narůst vousy, vypadá i docela dospěle. Ale evidentně v sobě pořád má toho chlapce, co se rád baví, a ani náznakem se nehodlá usadit. V soukromí má jasný vzorec: pálí po nejkrásnějších modelkách.

A aby neměl doma mrzuto, pojišťuje si to tak, že si zásadně vybírá velmi mladé partnerky, u kterých nehrozí tikot biologických hodin. Mluví se o syndromu 25, protože dámy po jeho boku nikdy nejsou starší. Ve chvíli, kdy kráska tuto věkovou hranici překročí, je odejita.

Eden Polani

V létě se rozešel s Camilou Morrone, se kterou randil poslední čtyři roky. Vyměnil ji za dvaadvacetiletou ukrajinskou modelku Mariu Beregovou. S tou je ale už také možná konec, protože jeho nejnovějším objevem je, jak se zdá, teprve devatenáctiletá modelka Eden Polani. Byly vyfoceni vedle sebe na večírku v Los Angeles a na sociálních sítích se strhla lavina, že to „Leo už fakt přehání“. Vždyť modelka nebyla ani na světě, když měl premiéru Titanic, zněl další z komentářů! Také je k zamyšlení, že v Americe se nabývá plnoletosti až v 21 letech, tudíž mladičká modelka si s Leem dá v baru maximálně limču. Zda budou, nebo nebudou párem, se teprve uvidí, každopádně pokud by se tak stalo, mohou si spolu užít celkem dlouhý vztah, do pětadvaceti let modelky zbývá pěkných pár let!

Foto: Profimedia.cz

Leonardo byl vyfocen s francouzskou modelkou Eden Polani na večírku v Los AngelesFoto: Profimedia.cz

S kým vlastně v minulosti oscarový herec randil a kdy měl nejblíž ke svatbě?

Kristen Zang (1996–1997)

První delší vztah měl s modelkou, herečkou a bývalou snoubenkou Nicolase Cage, Kristen Zang. Leonarda prý opustila pro jeho nevyspělost, což v překladu znamenalo, že „neustále naháněl holky“.

Foto: Profimedia.cz

Jedna z první Leových lásek dnesFoto: Profimedia.cz

Gisele Bündchen (2000–2005)

V roce 2000 se zamiloval do brazilské supermodelky Gisele Bündchen. Měli společnou vášeň pro sport, zajímali se o ochranu životního prostředí. A Gisele měla tu čest být Leonardovým prvním a na dlouhou dobu jediným doprovodem na předávání Oscarů.

Modelka později svěřila, že zatímco ona se snažila začít žít zdravěji (dříve prý byla živa z kávy, vína a cigaret) a nenaplňovalo ji jen pracovat a pařit, Leonardo se nezměnil.

Modelka si později vzala amerického fotbalistu Toma Bradyho a mají spolu dvě děti.

Foto: Profimedia.cz

Gisele se chtěla v životě posunout dál, Leovi vyhovoval nespoutaný životFoto: Profimedia.cz

Bar Refaeli (2005–2011)

Pět let žil s izraelskou modelkou a hvězdou titulní strany Sports Illustrated. Jejich vztah byl jako na houpačce, dokonce se i na půl roku rozešli. Tuto pauzu využila modelka k práci sama na sobě a moc si to pochvalovala.

Bar Refaeli se později provdala za izraelského obchodníka a je trojnásobnou maminkou.

Foto: Profimedia.cz

Prý měli vztah jako na houpačce, nakonec z něj vyskočiliFoto: Profimedia.cz

Blake Lively (2011)

Léto 2011 strávil Leo po boku hvězdy seriálu Super drbna (2007–2012). S Blake Lively si užíval cestování po světě, ale do vážnější roviny se jejich vztah nepřeklopil. Ona o pár měsíců později začala chodit s Ryanem Reynoldsem a začala psát úplně jiný příběh.

Foto: Profimedia.cz

Užili si pravou letní lásku a řekli si čauFoto: Profimedia.cz

Toni Garrn (2013–2014)

S německou modelkou Toni Garrn, která slavila úspěchy mimo jiné jako andílek Victoria's Secret, randil herec rok a půl. Vztah ukončilo jeho drobné pochybení: byl spatřen, jak z nočního klubu na Floridě odchází spolu s dvaceti mladými ženami.

Foto: Profimedia.cz

Leonardovy dívky jsou vždy velmi sexy a na červeném koberci jim to sekneFoto: Profimedia.cz

Kelly Rohrbach (2015)

Že je, co se týče ženské krásy, opravdu klasik, potvrdil vztahem s novou představitelkou sexy plavčice C. J. Parker z Pobřežní hlídky: Kelly Rohrbach. Důvod rozchodu byl poměrně neoriginální, oba prý měli spoustu práce.

Foto: Profimedia.cz

Představitelka sexy záchranářky se také paní DiCapriovou nestalaFoto: Profimedia.cz

Camila Morrone (2017–2022)

Na festivalu v Cannes (které je prý jeho oblíbeným lovištěm) poznal v roce 2017 mladinkou modelku a herečku Camilu Morrone. Okamžitě se strhla kritika kvůli věkovému rozdílu a ona se k tomu čas od času naštvaně vyjádřila.

S Leem si užívali dovolené, večírky, na Oscarech v roce 2020 sice na červeném koberci pózovali každý zvlášť, ale seděli vedle sebe. Mluvilo se o tom, že spolu bydlí a jak se chce herec usadit.

Ale ne, pořád je to starý Leonardo. V červnu oslavila Camila 25. narozeniny a dnes je jejich vztah minulostí.

Foto: Profimedia.cz

Exotické krásce dávali mnozí velkou šanci, ale holt už není nejmladší, musela z kola venFoto: Profimedia.cz

Maria Beregova (2022)

V červenci se měl Leo poznat v Saint-Tropez s ukrajinskou modelkou. Ta se nedávno rozvedla a studuje v Londýně, aby mohla v budoucnu převzít rodinné farmaceutické impérium. Je jí 22 let, tak uvidíme, jak to dopadne, a jestli ji nakonec opravdu nahradí Eden Polani.

Foto: Profimedia.cz

Naposledy potvrzený vztah byl s touto ukrajinskou modelkou, tak se nyní necháme překvapitFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám