Hlavní obsah

Jednou ji ukazuje polonahou, pak ji celou zahalí. Ovládá Kanye West svou ženu Bianku Censori? Podle všeho ano.

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatímco loňský rok strávila v podstatě jen ve spodním prádle, v posledních týdnech se Bianca Censori začala pro změnu zahalovat. Partnerka Kanye Westa se na veřejnosti objevila v kožichu a tak obrovském klobouku, že jí nebylo vidět do obličeje. A to jen chvíli poté, co raper čelil vlně kritiky za to, že svou ženu vystavuje polonahou.

Článek

Článek si můžete poslechnout v audioverzi.

Rok 2023 přinesl mimo jiné i bizarní outfity partnerky Kanye Westa, který si momentálně nechává říkat Ye. Bianca Censori, s níž se raper údajně loni v lednu oženil (dva měsíce po dotažení rozvodu s Kim Kardashian), se na veřejnosti objevovala jen v punčocháčích, podprsence nebo tělovém body. Nad jejími polonahými kreacemi se pozastavovala snad polovina světa, včetně některých VIP. Sharon Osbourne si například z jejího outfitu vytvořila halloweenský kostým (podívejte se na něj ve fotogalerii).

Jak Bianca Censori pobouřila Italy

Ovšem zdaleka ne všichni byli jejími odvážnými outfity pobaveni. V italských Benátkách slavný pár způsobil takový poprask, že mu místní půjčovna lodí vyhlásila doživotní zákaz vstupu. Biančiny modely se nesetkaly s úspěchem ani ve Florencii. Ke katolické církvi se údajně hlásí až 90 % Italů a ti vidí jasnou hranici mezi módou (jakkoli se tváří promyšleně) a nestydatým a zbytečným odhalováním.

Za nitky nejspíš tahá Kanye

Biančiny módní počiny sice vyvolávají úšklebky nebo smích, jejich pozadí ale příliš humorné není. Za každým takovým outfitem má totiž stát Kanye West, který do svých žen projektuje vlastní módní vize. O tom, že jí manžel mluvil do oblékání, v minulosti promluvila i Kim Kardashian. A paradoxní je, že jí naopak vytýkal, že chodí odhalená až příliš – její šaty na Met Gala 2019 prý byly zbytečně sexy. On sám sebe považuje za obrovského vizionáře a Kim denně posílal e-maily s návrhy kousků, které by si měla vzít.

Se svou novou ženou ale podle všeho zašel ještě dál, dokonce se spekuluje, že se ji snaží izolovat. Z okruhu jejích přátel se šíří zprávy, že Bianca nesmí nosit nic, co by jí osobně neschválil sám Ye. A co je ještě zvrácenější – bez jeho svolení prý nemá na veřejnosti ani s nikým mluvit.

„Zacházíš s ní jako s kusem masa!“

Alarmující zprávy měl deníku Daily Mail poskytnout zdroj z okruhu Biančiných přátel. A dodal, že ačkoli byla dříve aktivní uživatelkou sociálních sítí, po sňatku s Kanye Westem si musela účty zrušit. Raper ji chce prý chránit před negativními komentáři, sám ale na svůj instagram sází fotky, kde je jeho žena téměř nahá: Bianca v latexové kukle, spodním prádle a kozačkách v kuchyni nebo před šatníkem jen v mikrokalhotkách a s kožešinou přes prsa…

„Prosím, zachraňte někdo tu ženu“ nebo „Co je to s tebou, Kanye? Zacházíš s ní jako s kusem masa“, znělo ze sociálních sítí a raperovi prý toho dne ubylo velké množství sledujících. A jeho reakce? Stejně jako už poněkolikáté si smazal celý instagramový obsah a možná právě tahle kritika je důvodem, proč nedávno začal svou panenku víc oblékat.

Foto: Profimedia.cz

Bianca Censori instagram nemá, Kanye West ji ale ve velkém ukazuje na tom svém. Zpravidla polonahouFoto: Profimedia.cz

Módní svět se distancoval

Kanye West se pere se svou pošramocenou image. Zatímco během vztahu s Kim Kardashian platil za génia, postupem času od něj nedala ruce pryč jen ona, ale také značky, se kterými dřív spolupracoval. Kim ho sice omlouvala tím, že má bipolární poruchu, kvůli svým antisemitským výrokům ale přišel i o lukrativní smlouvu se značkami Adidas nebo Balenciaga.

Bianca Censori je vystudovaná architektka, která po studiu v australském Melbourne odletěla do Spojených států. V minulých letech navrhovala šperky a v roce 2020 začala spolupracovat se značkou Yeezy, kterou vlastní Kanye West. V lednu loňského roku si podle webu TMZ řekla s raperem ano, papírově prý ale sňatek dotažený není.

Načítám