Hlavní obsah

VIP jarní móda. Trenčkot podle Katie Holmes, sako jako Heidi Klum a klasika à la Victoria Beckham

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jaro už dorazilo. Teploty se přes den šplhají příjemně vysoko, ale po ránu či večer je ještě chladno. Ano, čas trenčkotů, sak a bundiček všeho druhu je tu! Co byste ve své skříni měly mít, co je must-have jarního šatníku? Inspiraci můžete najít u těchto slavných dam.

Článek

Zimní bundy a kabáty ukliďte hluboko do skříní, nyní budou šatníkům kralovat trenčkoty, saka, džínové či kožené bundičky. Jaká jarní klasika nikdy z módy nevyjde a jak ji ale třeba můžete trochu ozvláštnit a dodat jí nádech originality?

Inspirací vám může být třeba Heidi Klum, Victoria Beckham, Ashley Roberts či Katie Holmes.

Heidi Klum v zeleném saku

Heidi Klum a její dokonalý jarní outfit, v němž dorazila na natáčení talentové soutěže America's Got Talent v Los Angeles. Džíny jsou klasika, kterou má v šatníku asi každý, a sako v jiné než černé barvě je takový jarní „must-have“. Zelenkavé tóny jsou rozhodně in, tak o nich minimálně popřemýšlejte. Modelka pak zvolila lodičky na vysokém jehlovém podpatku, jsou rozhodně sexy a ženské siluetě svědčí, ale chybou by nebylo ani pohodlnější obutí. Třeba tenisky, které také patří k povinné jarní výbavě.

Katie Holmes a její džínový trenčkot

Trenčkot už je evergreen jarního šatníku, na výsluní se drží roky. Ale i tady lze trochu uniknout z klasiky v podobě černých či béžových kabátů. Můžete vsadit na denim stejně jako herečka Katie Holmes. Džínové kabáty hodně frčí a není problém je sehnat, a to v nejrůznějších střizích, délkách i v různém barevném provedení. Ale modrá je prostě dobrá, tak s ní pojďme začít.

Ashley Roberts a trochu jiný denim

Ashley Roberts platí za módní ikonu a nic se na tom nemění ani na jaře. Že je součástí jejího šatníku džínová bundička, to není žádné překvapení, je to další klasika jarních měsíců. Pokud už ale tu naprosto klasickou, jednobarevnou modrou ve své skříni máte, je možná čas se malinko odvázat. Nejrůznější potisky se samozřejmě nevyhýbají ani denimovým bundám. Ashley Roberts zvolila model s potiskem písmen, ale vy si můžete vybrat z daleko více motivů – k mání jsou geometrické tvary, srdíčka, květiny, snad vše, na co si vzpomenete. A samozřejmě to můžete, podobně jako Ashley Roberts, zkombinovat i se stejně vzorovanými kalhotami, protože takzvaný double denim je in. Ale nutnost to určitě není.

Victoria Beckham jako milovnice minimalismu

A na závěr jedna naprostá klasika v podání jedné z nejslavnějších módních ikon. Klasická černá kožená bundička (nebo křivák) prostě nevyjde z módy asi nikdy - a moc dobře to ví i Victoria Beckham. A jak vidíte, není ani potřeba jakkoli experimentovat s barvami. Beckham miluje minimalismus, jednoduché střihy a linie, sice se výrazných barev nebojí, ale stejně tak sahá s oblibou po černé. A pak si pohraje spíš se samotnými střihy - tady dokonalý kontrast tvoří bunda s výraznými ramenními vycpávkami a rozšířené nohavice.

Načítám