Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Čerstvý hrášek, ředkvičky, krémový sýr s našlehaným máslem a parmazán nejlépe vynikne na opečené bagetě. Koprem nešetřete!

15 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 100 g ředkviček
  • 50 g másla
    7
  • 50 g parmazánu
    7
  • 1 špetka soli
  • 125 g čerstvého krémového sýru
    7
  • 1/2 hrsti čerstvého hrášku
  • 60 g bílého jogurtu
    7
  • 1 lžíce čerstvého kopru
  • 1 špetka pepře
Obsažené alergeny
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Změklé máslo vyšlehejte s krémovým sýrem a jogurtem. Ředkvičky nakrájejte nadrobno a zlehka promíchejte s připravenou směsí, společně s parmazánem a nasekaným koprem. Osolte, opepřete a nakonec lehce vmíchejte čerstvý hrášek.

Energetická hodnota celkem pro 1 porci
Energie1 040,31 kJ
Bílkoviny11,23 g
Tuky21,43 g
Sacharidy3,2 g
Sůl0,96 g
SAFA12,53 g
Vláknina0,65 g
Cukry2,53 g

Načítám