Článek
Postup
01.
Změklé máslo vyšlehejte s krémovým sýrem a jogurtem. Ředkvičky nakrájejte nadrobno a zlehka promíchejte s připravenou směsí, společně s parmazánem a nasekaným koprem. Osolte, opepřete a nakonec lehce vmíchejte čerstvý hrášek.

Foto: Archiv redakce
Čerstvý hrášek, ředkvičky, krémový sýr s našlehaným máslem a parmazán nejlépe vynikne na opečené bagetě. Koprem nešetřete!
Změklé máslo vyšlehejte s krémovým sýrem a jogurtem. Ředkvičky nakrájejte nadrobno a zlehka promíchejte s připravenou směsí, společně s parmazánem a nasekaným koprem. Osolte, opepřete a nakonec lehce vmíchejte čerstvý hrášek.
| Energetická hodnota celkem pro 1 porci | |
|---|---|
| Energie | 1 040,31 kJ |
| Bílkoviny | 11,23 g |
| Tuky | 21,43 g |
| Sacharidy | 3,2 g |
| Sůl | 0,96 g |
| SAFA | 12,53 g |
| Vláknina | 0,65 g |
| Cukry | 2,53 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama