Hlavní obsah

Žlutá blond a shag podle Billie Eilish. Kdo ji taky nosí?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teplý odstín blond byl dlouho zatracovaný a válcovaný všemi studenými odlesky, od platiny po šedivou až popelavou. Zlatavé tóny jsou ale zase ve hře, a to díky zpěvačce Billie Eilish.

Článek

Ani celebrita formátu Billie Eilish (19) nemá po ruce kadeřníka, který by ze zelených a černých vlasů, které v poslední době ke zpěvačce neodmyslitelně patřily, vytvořil dokonalou jednolitou blond přes noc. Nová barva zpěvaččiných vlasů je výsledkem zdlouhavého procesu postupného odbarvování, který trval šest týdnů. Celou proceduru si můžete prohlédnout na zrychleném instagramovém videu.

Blond shag

Aby byli fanoušci překvapeni, nosila v mezidobí paruku, měla ji i na březnovém předávání Grammy. Den poté pak překvapila novou barvou i sestříhaným účesem s ofinou, takzvaným shagem. Fotka, na níž odhalila zlatou blond, se dostala mezi deset nejlajkovanějších snímků Instagramu. První milion získala za pouhých šest minut, v tuto chvíli už jich má přes 22 milionů. Proměnu označila jako začátek nové éry. Jaké, to se asi teprve dozvíme. Každopádně se dá očekávat, že teplá blond, kterou na snímku tato trendsetterka ukázala, inspiruje k podobnému kroku nejen její obdivovatele. Komu tento odstín sluší a kdo už ho nosí?

Foto: Profimedia.cz

Billie Eilish u zeleno-černé zůstávala od července 2019. V minulosti nosila i stříbrnou, tohle je fotka z roku 2017Foto: Profimedia.cz

Zkuste teplou blond!

Podle obecně známých pouček teplý odstín blond sluší typům s teplým nebo neutrálním podtónem pokožky. Kadeřníci jsou ale kouzelníci a dokáží barvu přizpůsobit v podstatě komukoliv. Mohou například nechat blond jen konečky vlasů a u hlavy zvolit tmavší barvu. Požadovat můžete různé varianty, například jako lehce tmavší medovou blond, karamelovou nebo jahodovou, která jde ale spíš už do zrzavé.

Verdikt? Za nás je teplejší odstín mnohem udržitelnější a ve výsledku i slušivější, protože celkově rozzáří pleť. Se studeným odstínem je větší práce jak v kadeřnickém křesle, tak i doma. Leckdy musíte obětovat i něco z kvality vašich vlasů.

VIP inspirace

Foto: Profimedia.cz

Zleva: Nové háro Billie Eillish a jedna z nejúspěšnějších fotek na Instagramu. Nicole Kidman (53) je od přírody zrzkou, proto jí teplá žlutá blond slušíFoto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Zleva: To samé platí o herečce Emmě Stone (32). Filmová Harley Quinn Margot Robbie (30) odstíny blond ráda střídá, sluší jí jak studená, tak i tepláFoto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Zleva: Reese Witherspoon (45) je pravá blondýnka a jinak než v teplé blond si ji neumíme představit. Herečka Emma Roberts (30) často experimentuje, ale v blond odstínech se vždy drží toho tepléhoFoto: Profimedia.cz

Načítám