Hlavní obsah

Znáte jelly shots? Alkohol na party v podobě želé!

Foto: Tomáš Rubín

Foto: Tomáš Rubín

Reklama

Už jste někdy slyšeli o jelly shots neboli takzvaných želé panácích? Pokud ne, tak dávejte dobrý pozor. Naučíme vás tuhle letní party chuťovku připravit. Zvolili jsme příchuť aperolu a sladkého bombardina.

Článek

Léto se určitě neobejde bez letních míchaných drinků, jako je aperol, mimosa, hugo či mojito. Což je ale vyzkoušet letos v trochu netradiční podobě? Připravte je podle našeho fotopostupu formou takzvaných osvěžujících jelly shots, což jsou v překladu želé panáky. Stačí smíchat svůj oblíbený koktejl s želatinou a rázem vykouzlíte netradiční alkoholický doplněk na každou party. My jsme vybrali oblíbený aperol a italské bombardino.

Rozhodně to stojí za vyzkoušení. Pro vás i pro vaše hosty to bude nevšední zážitek, který si určitě zapamatují. Jen si dejte pozor a nezapomeňte, že je to alkohol. Tedy všeho s mírou! a roztomilé želatinové drinky mohou klamat tělem. Tak ať pak druhý den neprotrpíte v kocovině! Ale jestli se tak stane, máme pro vás pár rad, jak se s bolestí hlavy a nevolností vypořádat. Tak čin čin!

Netradičně můžete na letní party připravit i ledovou kávu.

Reklama

Načítám