Hlavní obsah

5 typů sexuálních osobností: Jakou máte vy?

Foto: karelnoppe, Shutterstock.com

Foto: karelnoppe, Shutterstock.com

Reklama

Jak vám sexuální osobnost může pomoci s intimním životem? Jednoduše. Odhalte, k jakému z pěti typů vy i partner patříte, a začněte na sebe reagovat správným způsobem! Rázem si slasti užijete víc než dost!

Článek

Sexuální kompatibilita? To není jen mýtus nebo výmysl odborníků! Kalifornská sexuoložka Ava Cadell říká, že za více než deset let praxe pomohla mnoha klientům právě tím, že odhalila, jak by na sebe dva milenci měli reagovat. Tato zkušená dáma zlepšuje milostný život párů duševně, fyzicky a sexuálně. Vychází přitom hlavně ze sexuální osobnosti každého, kdo o její služby požádá. Mimochodem, i vy se můžete otestovat – a zlepšovat. Poznejte, který z pěti typů sexuální osobnosti sedí právě na vás!

1. Otevřená

Pokud máte otevřenou osobnost, jste kreativní, hodně dáváte a očekáváte „návratnost“. Nejsou vám cizí dobrodružné fantazie (jako jsou například sny o sexu ve třech, svazování, různé tantrické postupy, striptýz nebo hra na znásilnění).

Vaše sexuální osobnost je přátelská a vstřícná, a tak patří k nejkompatibilnějším vůbec! Platí totiž, že i když váš milenec „není pro každou špatnost“ či hůře komunikuje, vy se s největší pravděpodobností přizpůsobíte. Zároveň více nasloucháte a vycházíte druhému vstříc. Každý by vás chtěl mít v posteli!

Foto: Africa Studio, Shutterstock.com

Otevřená osobnost se přizpůsobí a je pro každou „špatnost“Foto: Africa Studio, Shutterstock.com

2. Svědomitá

Svědomití milovníci jsou pozorní a dávají na svůj instinkt, respektive se řídí pěti smysly. Patříte k nim? Pak jistě víte, že než si k někomu najdete cestu, chvíli to trvá. Vy prostě nefungujete na lusknutí prstů, neumíte se uvolnit s kdekým.

Jakmile ale nabudete sebejistotu a uklidníte se, má se s vámi milenec na co těšit. Rádi připravíte romantickou bublinkovou koupel, naučíte se erotickou masáž nebo požádáte partnera, aby před vámi masturboval. Vaše nápady druhého šokují, ale i povzbuzují. Jestli doma nemáte puritána, bude vám to klapat!

3. Extrovertní

Sex s extrovertem je energický a vzrušující, neboť dotyčný těží z kouzla riskantních sexuálních lokací a erotické komunikace. Pokud se poznáváte, pravděpodobně jste iniciátorem milování (ve většině případů) a přicházíte s odvážnými nápady typu BDSM nebo výměny partnerů.

Co se týče komunikace, je podle vás snadné svěřovat se se svými fantaziemi, obzvláště jinému extrovertovi nebo otevřené osobě. Jeden či druhý vás pochopí, ale ti ostatní, méně „blázniví“ a flexibilní, se vyděsí k smrti! Cože? Vy jste měli sex na palubě letadla nebo jste zašli do swingers klubu? Jak „ohavné“!

4. Labužnická

Labužnická sexuální osobnost je vášnivá, miluje se s nadšením a dost při tom všem využívá dostupných prostředků, hlavně hudby, pokrmů, vůní a světel. Pro komplimenty nechodí daleko, ví totiž, že láska prochází žaludkem. Je si však vědoma i toho, že mozek je nejerotičtější orgán těla.

Nevýhodou labužníků je fakt, že se mohou snadněji urazit, pokud jejich snahu dostatečně neoceníte, neboť zrovna nemáte náladu ochutnávat kaviár při západu slunce. Pak je lepší dopřát jim čas a následně na to jít přes milá slova, doteky a šampaňské.

5. Neurotická

Neurotičtí milovníci mohou být nejdivočejší i nejméně sexuální. Hodně záleží na jejich náladě, jsou totiž velmi emocionální! Je vám to povědomé? Tak jistě, obecně méně hovoříte o svých touhách a máte potíže s vyjadřováním citů. Je méně pravděpodobné, že říkáte „miluji tě“.

Může vás vyděsit otevřeně vyslovené sexuální přání protějšku, nejvíce si rozumíte s vytrvalým labužníkem, neboť ten, když vás chce uvolnit, nemíní polevit. Masturbace je přitom jistým vítězem vašeho osobnostního typu. A co když nejste ani neurotik, ani labužník?

Ava Cadell tvrdí, že mnoho lidí je kombinacemi dvou, někdy i tří sexuálních osobností. Podle ní však nezáleží pouze na tom, jaký konkrétní typ charakterizuje vás nebo partnera. Každý pár se může učit a navzájem poznávat. Stačí jen chtít.

Jaká je vaše sexuální osobnost?

Reklama

Načítám