Hlavní obsah

Balonové rukávy v podzimní módě: Pořiďte si originální svetr

Foto: Indigo Photo Club, Shutterstock.com

Foto: Indigo Photo Club, Shutterstock.com

Reklama

Svršky s balonovými rukávy slaví letos ohromný comeback. Originální svetry užijete hned začátkem nové sezony, jakmile však teploty spadnou k bodu mrazu, můžete na ně zapomenout. Další vrstvu oblečení na ně totiž navléknete jen stěží. Proto na nic nečekejte a noste je právě teď.

Článek

Do péřových bund je ještě daleko, a tak jsou svetry ideální řešení, jak vyzrát na aktuální počasí. Vzdejte se obyčejných kousků a vsaďte třeba na takové, které vzhledem připomínají originální halenku. Poradíme vám, kde je sehnat i to, v jakých kombinacích zazáříte na večírku či v kanceláři.

Na rande

Barvy spadaného listí jsou na podzimu snad to nejkrásnější. Zakomponujte hořčičné, oranžové a hnědé tóny do šatníku a vyjděte si s partnerem do kina či na procházku. Huňatý svetr nahradí neforemnou bundu a zahřeje vás i chvíli poté, co slunce zapadne za obzor.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. svetr H&M, 1299 Kč; 2. kabelka Asos, 990 Kč; 3. sukně LTB (prodává About You), 1179 Kč; 4. boty Marco Tozzi (prodává Answear), 1999 Kč; 5. čelenka Claire’s, 132 KčFoto: Archiv firem

Na večírek

Čeká vás narozeninová party nebo snad slavíte povýšení v práci? Ať už máte důvod k radosti jakýkoliv, nenechte si uniknout příležitost k vytvoření nového outfitu. Koženkovou sukni využijete na na večírek i pracovní schůzku. A pokud pod elegantní svetr s objemnými rukávy schováte sexy saténový top, do společnosti můžete vyrazit rovnou z práce.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. svetr Zara, 799 Kč; 2. kabelka Mango, 1299 Kč; 3. sukně Reserved, 899 Kč; 4. lodičky Tamaris (prodává Humanic), 1999 Kč; 5. top Intimissimi, 1149 KčFoto: Archiv firem

Na nákupy

Dlouhý pletený svetr plní funkci kabátku a oblíbí si ho nejen zimomřivé povahy. Sluší mu kombinace s klasickými slim kalhotami a sportovními teniskami. Baví vás šedorůžové tóny? Zahalte se do nich od hlavy až k patě!

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. svetr (prodává Luxusnipradlo), 904 Kč; 2. psaníčko Dorothy Perkins (prodává Zalando), 380 Kč; 3. džíny Levi’s, 2699 Kč; 4. tenisky Adidas (prodává Eobuv), 1744 Kč; 5. tričko Gate, 138 Kč Foto: Archiv firem

Do práce

Ani petrolejový odstín by ve vaší skříni neměl na podzim chybět. Do práce či na důležité jednání zvolte elegantní kalhoty a doplňte je černým svrškem s balonovými rukávy. Aby nepůsobil příliš fádně, ozvláštněte svetřík dlouhým náhrdelníkem.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. svetr Bodyflirt (prodává Bonprix), 479 Kč; 2. kabelka Zara; 2599 Kč; 3. kalhoty Bonprix, 699 Kč; 4. mokasíny Designshoes, 1199 Kč; 5. náhrdelník Swarovski, 1990 KčFoto: Archiv firem

Že se balonové rukávy budou nosit i na podzim, prozradili návrháři na módních přehlídkách. Jaké další trendy by vám neměly uniknout?

Reklama

Načítám