Hlavní obsah

Býci zbohatnou, Lvy potká láska. Co čeká v srpnu vás?

Foto: Nina Buday, Shutterstock.com

Foto: Nina Buday, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prázdniny už se pomalu lámou v půli a je tady srpen. Zda zavládnou tropické teploty nebo to bude spíš na střídačku, vám nepovíme. Ale za pomoci karet odhalíme, co čeká v srpnu vaše znamení.

Článek

Srpnový úplněk přijde ve znamení Vodnáře 3. srpna a vy byste si tou dobou měli dávat pozor hlavně na to, abyste nikomu nic nerozkazovali. K pokynům a příkazům budou totiž všichni v tomto období mnohem méně tolerantní a spíše dojde ke konfliktu než čemukoli užitečnému. Po zdravotní stránce si hlídejte achilovky a celkově dolní část nohou – lýtka, holeně, kotníky. Běh nebude ideální aktivitou a pozor na vyvrknuté kotníky, k tomu stačí málo. Co přinese srpen právě vám?

Beran (21. 3. – 20. 4.) 7 pohárů – Poustevník – eso pohárů

Druhá polovina prázdnin nasadí klidnou notu a udrží ji až do konce – na Berany čeká odpočinek. Ve všem se vám bude dařit, rozmrzelí budou jen ti, kteří strávili víc času denním sněním a do ničeho se pořádně nepustili, nebo ti, kteří naopak rozjeli moc projektů najednou. Harmonie pro vás v srpnu bude klíčová. Musíte najít balanc mezi nicneděláním a pilnou prací, protože ani bez jednoho nedovedete fungovat. Tak se nepřetěžujte, ale ani věci zbytečně neodkládejte.

Býk (21. 4. – 21. 5.) Spravedlnost – 4 hole – 4 meče

V srpnu se Býkům  zvýší energie a kreativita. Čekejte zlepšení finanční situace a hned investujte do nějakého prázdninového dobrodružství, potřebujete ho jako sůl, a navíc musíte mít možnost svou energii někde vybít. Nepřepínejte se ale a snažte se udržet balanc mezi odpočinkem a prací, jinak se začnete zlobit sami na sebe. Budete mít tendenci jednat hodně impulzivně, vědomě proto zapojujte rozum, ať si nemusíte po prázdninách něco vyčítat.

Foto: Kittisak Jirasittichai, Shutterstock.com

Býkům se v srpnu povede po finanční stránceFoto: Kittisak Jirasittichai, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5. – 21. 6.) 5 mečů – Svět – 3 hole

Měli jste velké oči a postavili si do cesty spoustu projektů, ale teď se vám konečně podaří je dotáhnout. Spadne vám ze srdce obrovský balvan a po zbytek měsíce se budete cítit ohromně uvolněně a prázdninově. Čekají vás finanční odměna i pocit pohody a klidu, zkrátka vše, co si zasloužíte. Ale nelenošte. Pokud si chcete udělat dovolenou, jen do toho, ale určitě ji jen neproválejte – neměli byste z toho dobrý pocit. A hlavně hodně mluvte, bez komunikace to v žádném vztahu nebude fungovat.

Rak (22. 6. – 22. 7.) 2 pentakly – Věž – 7 pentaklů

Připravte se, že srpen od vás bude vyžadovat odvahu i trpělivost. U Raků dojde na změny, ty slouží k nastolení rovnováhy ve vašem životě. Přijměte je s nadhledem a lehkostí. Jestliže se budete brát moc vážně, nic dobrého vám to nepřinese. V práci si stanovte reálné cíle, abyste se vyhnuli zklamání. Významné posuny se budou týkat především osobního života, ale jsou nutné. Přijměte důsledky svých předchozích činů, nic jiného vám stejně nezbývá.

Lev (23. 7. – 22. 8.) Kolo štěstí – královna pohárů – Mírnost

Srpen je Lvím měsícem, o tom není pochyb. Podaří se vám načerpat letní prázdninovou energii a bude z vás přímo zářit krása a radost ze života, zkrátka ten pravý vnitřní klid. V práci vše poběží hladce a ani se vztahy to nebude špatné, zvláště nezadaní mohou potkat osudovou lásku, protože seznamování půjde snadno. Vybírat si samozřejmě můžete, ale ne příliš dlouho, ať nepřeberete – nehledejte dokonalost, ta neexistuje, spíše porozumění. Očekávejte, že se ve vztazích vše v dobré obrátí.

Foto: paultarasenko, Shutterstock.com

Nezadaní Lvi k sobě svou pohodovostí přitáhnou láskuFoto: paultarasenko, Shutterstock.com

Panna (23. 8. – 22. 9.) Ďábel – 10 pohárů – královna pentaklů

Využijte letos v srpnu toho, že se nikam za exotikou stejně nejspíš nepodíváte, a vrhněte se do práce. Na co v srpnu sáhnete, to se vám bude dařit. Zamakejte a volno si udělejte později. Poslouchejte taky své tělo, i to vám napoví, že je plné energie a připravené pustit se do práce. Vaše spokojenost je opravdová, zasloužíte si ji. V srpnu vás také čekají nové zážitky na poli vztahů, ale nečekejte nic vážného, spíš zábavu a povyražení.

Váhy (23. 9. – 23. 10.) 5 holí – 6 pentaklů – královna pohárů

Srpen začne pro Váhy poměrně náročně, překážky vám budou komplikovat život. Ale nebojte se jich, měření sil pojměte jako soutěž, jako kdyby nešlo o nic důležitého. Čekají vás finanční nabídky, ale nevrhejte se do nich bezhlavě – někdy není všechno zlato, co se třpytí, a ačkoli byste si mohli polepšit finančně, můžete přijít o něco důležitého. Ve vztazích dejte najevo, co cítíte, jděte druhému alespoň na půl cesty naproti.

Štír (24. 10. – 22. 11.) eso mečů – 9 mečů – 7 pohárů

Heslem tohoto měsíce by pro Štíry  měla být upřímnost. Zapomeňte na své manipulační hry a alespoň teď jednejte s druhými na rovinu. Neutíkejte před realitou, ani když není zrovna krásná. Nastává vám období nových nápadů, seberealizace, správných rozhodnutí, dosažení cílů, zkrátka vše se vybarvuje k lepšímu. Jděte tomu odvážně naproti.

Střelec (23. 11. – 21. 12.) rytíř pohárů – Císařovna – 2 poháry

Jakožto Střelci nejste závistiví a máte v životě mnohé vzory, které upřímně obdivujete. Síla a krása, kterou na nich vidíte, ale bude teď vyzařovat taky z vás – naučte se ji vnímat a oceňovat sami na sobě. V zaměstnání zjistíte, že kolem sebe šíříte pohodovou atmosféru, a že to druzí oceňují. Tento měsíc probudí ve vašem znamení tvůrčího ducha. Zkuste tedy odstartovat nový projekt!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) 10 mečů – Mág – 5 pentaklů

Srpen bude pro Kozorohy  měsícem sebedůvěry – prázdninový odpočinek a atmosféra vám umožnily se na chvíli posadit a zaměřit se na sebe, najít rovnováhu. Vaše pracovní léto je navíc nakloněno změnám – zkuste tedy prosadit nápady, které už dlouho nosíte v hlavě. Na poli vztahů to nebude žádná hitparáda, nicméně starosti, které se snad objeví na obzoru, berte jako výzvu. Přiznejte si svoje skutečné potřeby, vyjasněte si s partnerem, co vás tíží, a nebojte se otevřeně mluvit o svých citech.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Na poli vztahů to nebude pro Kozorohy žádná hitparádaFoto: fizkes, Shutterstock.com

Vodnář (21. 1. – 20. 2.) 9 mečů – král pohárů – 2 hole

V srpnu by se měli Vodnáři naučit především dávat. Snažte se naladit na druhé, být ohleduplní k jejich potřebám, pamatujte na laskavé chování. V soukromí se nebojte ukázat svou citlivější a zranitelnější stránku a hlavně, vyřešte křivdy, které si v sobě nosíte. Musíte nejprve uzavřít mír sami se sebou, a až pak pracovat na vztazích s druhými. Obráceně to moc nejde. V práci vás čekají nové výzvy, připravte se, že vás ten nápor řádně vyčerpá.

Ryby (21. 2. – 20. 3.) královna mečů – 10 pentaklů – královna holí

Červenec byl pro Ryby plný těžkých dnů. V srpnu zjistíte, že konečně zmizely a budete se cítit příjemně sebejistě a při síle. Nesnažte se ale s nikým manipulovat, i tak bude vítězství nad všemi překážkami vaše. Pracovní záležitosti budou vyžadovat plné nasazení a spolykají spoustu času, vám to ale vadit nebude. Nezadané čeká možnost nové lásky a ty, kteří už drahou polovičku mají, čekají zamilované chvíle ve dvou.

Reklama

Související témata:

Načítám