Hlavní obsah

Černé džíny 5x jinak. Nosí je i vévodkyně Kate

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pomalu se loučíme s teplým počasím i letními šaty. Na podzim budou hrát prim především džíny. A jaké si pořídit? Zamilujte si černé džíny, které jsou univerzální víc, než si možná myslíte.

Článek

Podíváte-li se na celebrity, zjistíte, že tmavé džíny tvoří často základ jejich šatníku. Nosí je v kombinaci s jednoduchým bavlněným tričkem, džínovou košilí nebo sakem. Vyřešte i vy dilema co na sebe a pořiďte si pro nastávající sezonu klidně rovnou dvoje.

V dnešní době je seženete v nejrůznějších variantách – úzké, široké s módními dírami, s vysokým pasem nebo klasické rovné. Pro volný čas je nosí i členka královské rodiny vévodkyně Kate nebo top modelka Miranda Kerr. Vytvořte si i vy look pro běžný den a inspirujte se, jak černé džíny doladit se zbytkem outfitu.

Miranda Kerr (37) 

Bývalá partnerka herce Orlando Blooma (43) má v oblibě džíny na tělo. S koženou bundou, okořeněnou střapci, pruhovaným trikem a vysokými podpatky vypadají fantasticky. Navíc lodičky modelce prodlužují nohy a vypadá to sexy.

Foto: Profimedia.cz

Černé džíny a triko v námořnickém stylu k sobě perfektně ladíFoto: Profimedia.cz

Vévodkyně Kate (38) 

Oblíbená členka britské královské rodiny vynáší na společenské akce především šaty. O to víc si užívá okamžiky, kdy může na veřejnost vyrazit v obyčejných džínách. Módní ikona má v šatníku hned několik černých kousků, které ráda kombinuje, například s vypasovaným sakem a černým rolákem.

Foto: Profimedia.cz

Kostkované sako a tmavé džíny na tělo jsou jasnou volbou i pro vévodkyni KateFoto: Profimedia.cz

Cindy Crawford (54) 

Bývalá supermodelka si vytvořila pohodlný víkendový outfit. Vsadila na oblíbený double denim, kdy zkombinovala modrou džínovou košili a černé džíny. Své hrají i doplňky jako černá kabela, semišové boty na podpatku a sluneční brýle.

Foto: Profimedia.cz

Dvojitá džínovina v podobě modrého svršku a tmavého spodku je oblíbená kombinace Cindy CrawfordFoto: Profimedia.cz

Kendall Jenner (24) 

Americká modelka oživila černé volné džíny zářivým červeným svetrem, který odhaluje její štíhlý pas. Šťávu dodávají modelu bílé tenisky, zlaté visací náušnice a kožené vínové rukavice. S doplňky modelka sice nešetřila, ale model vůbec nepůsobí přeplácaně a nevkusně, naopak!

Foto: Profimedia.cz

Černé džíny prošívané bílou nití jsou originální a nápaditéFoto: Profimedia.cz

Hilary Duff (32) 

V jednoduchosti je krása a ví to také americká herečka Hilary Duff. Černý model v podobě tmavého trika a džínů „rozbila“ kotníkovou obuví  v kovbojském stylu. Její lehce roztrhané džíny na více místech přitahují pozornost a působí sexy dojmem.

Foto: Profimedia.cz

Hilary Duff má styl a děrované černé džíny jsou in. Na snímku s dcerou Banks a partnerem, písničkářem Matthewem Komou (33)Foto: Profimedia.cz

Načítám