Hlavní obsah

Módní souboj Kate a Meghan. Které to sluší víc?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Vévodkyni Kate, manželku prince Williama, a Meghan, ženu prince Harryho, veřejnost často a ráda porovnává. A bude tomu tak určité i poté, co se Meghan s Harrym vzdali svých rolí v královské rodině. Jak to dvěma největším módním ikonám sluší ve stejných barvách?

Článek

Vévodkyně Kate (38) je považovaná za módní ikonu. Často nosí i modely z konfekce a šaty, ve kterých se objeví na veřejnosti, bývají během několika minut vyprodané. Její švagrová Meghan jí ale zdárně šlape na paty: byla vyhlášena módní influencerkou roku 2019. Jak tyto dvě dámy dopadnou v souboji outfitů a barev?

1. Na zelené vlně

Meghan

Na společenských akcích za účasti královské rodiny se obě dámy musejí řídit určitými pravidly. Pro vyzývavost není prostor a oblečení se většinou nese ve velmi elegantním duchu. Takový byl i outfit, který Meghan oblékla v březnu 2020 na mši u příležitosti Dne Commonwealthu. Šlo o smaragdový kostýmek návrhářky Emilie Wickstead (36), který se skládal ze sukně, halenky, kloboučku a pláštíku. Doplnila ho tělovými lodičkami.

Kate

Na druhé fotografii je pro srovnání v podobné barvě i vévodkyně Kate. Ta si v šatech se zlatými knoflíky značky Dolce a Gabbana vyrazila v červenci 2019 na finále ženské části Wimbledonu. Šlo o recyklovaný model, který vynesla už v roce 2016 při návštěvě Kanady. I ona obula nude střevíčky.

Foto: Profimedia.cz

Zelená oběma výrazným brunetkám opravdu sedíFoto: Profimedia.cz

2. Na žluté vlně

Meghan

Další souboj se nese v duchu kanárkově žluté. Jednoduché midišaty, které vkusně obtahují siluetu, si manželka prince Harryho (35) oblékla na recepci v červenci 2018. Stojí za nimi americký návrhář Brandon Maxwell (35), který se staral například o šatník zpěvačky Lady Gaga (34).

Kate

Zářivě žlutou si vévodkyně vybrala například při návštěvě Austrálie v roce 2014. Zářivé šaty jsou dílem Roksandy Ilinčić (50) a ozvláštnily je geometrické plochy na straně a pod rukávy. Podle informací listu Daily Mail ovšem princ William (38) tento outfit příliš neocenil: o manželce údajně řekl, že vypadá jako banán.

Foto: Profimedia.cz

Žluté se nemusejí bát tmavší ani světlejší typy žen. Vždy rozjasní pleť a přitáhne pohledyFoto: Profimedia.cz

3. Na červené vlně

Meghan

Okouzlující. Taková byla Meghan v roce 2020 na závěrečném koncertu hudebního festivalu ve slavné síni Royal Albert Hall. V červené róbě s netradičním bolerkem luxusní značky Safiyaa doslova zářila. I v doplňcích zůstala při jedné barvě.

Kate

Oblíbená vévodkyně vytáhla také těžký kalibr, a to na summit v Buckinghamském paláci v lednu 2020. Nápadný byl nejen odstín, ale díky našitým flitrům se šaty značky Needle & Thread blýskaly na všechny strany. Měly ovšem velmi střízlivý střih, takže i přes výrazný třpyt působila Kate velmi vkusně. I ona zvolila doplňky do barvy.

Foto: Profimedia.cz

Uhlazený matný outfit versus třpytky. Čemu dáváte přednost?Foto: Profimedia.cz

4. Na modré vlně

Meghan

Modrá je na královském dvoře velmi oblíbená a často ji můžete vidět jak na Meghan, tak na Kate, princi Williamovi i dětech. Bývalá herečka zahalila rostoucí bříško v září 2018 při návštěvě koncertu 100 Days of Peace do modrého modelu ke krku bez rukávů. Je z dílny návrháře Jasona Wu (37), jehož díla často oblékala na významné události Michelle Obama (58).

Kate

Outfit v modré zvolila vévodkyně při návštěvě Kanady v roce 2016. Nadčasové a módě nepodléhající úzké šaty své oblíbené návrhářky Jenny Packham (55) doplnila kloboučkem ve stejném odstínu. Aby rozbila jednolitý outfit, vybrala pudrové doplňky a ozdobila se broží ve tvaru javorového listu, aby potěšila hostitele.

Foto: Profimedia.cz

Královská modř ke dvoru patří a obě krásky ji opravdu umějí nositFoto: Profimedia.cz

5. Na fialové vlně

Meghan

Manželka prince Harryho má opravdu šmrnc, a proto vypadal model, ve kterém v říjnu 2019 dorazila na zahajovací ceremoniál summitu One Young World, velmi luxusně a draze. Jeho cena přitom nebyla nijak vysoká: šaty Aritzia Babaton Maxwell se prodávaly za padesát dolarů, což je necelých 1 200 korun. Není divu, že se okamžitě vyprodaly.

Kate

Javorovou brož poznáváte – manželka prince Williama ji měla už v roce 2011 na Kanadském dni v Ottawě, kdy jí ozdobila fialové šaty britské značky Issa London. A od stejné značky byly i její nádherné modré šaty, které v roce 2010 oblékla na oficiální oznámení zásnub.

Foto: Profimedia.cz

Oblečení ani doplňky se vévodkyně Kate nebojí recyklovat, a fanoušci ji proto milujíFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám