Hlavní obsah

Intimní zábava pro dva aneb Manuál pro tantrickou masáž

Foto: vgstudio, Shutterstock.com

Foto: vgstudio, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milostná inspirace, meditace, staré mysterium. Pozvěte dál smyslnou tantru a prožijte hluboký duševní prožitek prostřednictvím sexy masáže. Vždyť si to zasloužíte!

Článek

Co si představit pod pojmem tantra? Britská homeopatka, sexuoložka se specializací na párovou terapii a zároveň odbornice na tantru a východní spiritualitu Cassandra Lorius říká, že tantra vychází z matky a uctívání bohyní.

„Tím se vysvětluje její pozitivní orientace na tělo, vnitřní proměnu a posvátný sex božského páru a jeho spojení s prožitkem blaženosti,“ uvádí ve své knize „Mystický sex od A do Z“. Napadá vás, že vy nikdy nic podobného nezažijete? Co vás nemá. Tantra je přístupná všem – a dokonce i ve vašem obýváku nebo ložnici. Tak zapalte svíčky, zatopte v krbu a prožijte s partnerem výjimečný večer. Čím začít?

Ten největší luxus? Čas jeden pro druhého

Sexuální kouč Sean Jameson z irského Dublinu doporučuje nejprve vybrat vhodné místo a prostor provonět esenciálními oleji. Hodí se i uklidňující hudba.

„Dopřejte si erotickou koupel a po ní se navzájem namažte zvláčňujícími oleji. Ano, v porovnání s klasickou masáží zůstáváte oba nazí,“ vysvětluje prostřednictvím svého blogu zmíněný odborník a zároveň říká, že tohle je asi nejsložitější část celého procesu – málokterá žena se totiž ve svém těle cítí pohodlně. (Jestli se i vy potřebujete uvolnit, nejprve okolo sebe omotejte ručník.)

Foto: NotarYES, Shutterstock.com

Udělejte si krásné smyslné chvíle jen pro sebeFoto: NotarYES, Shutterstock.com

Smyslně a pomalu

„Když si lehnete na břicho, měli byste jeden druhému věnovat pozornost a soustředit se na každou oblast těla. Masírující si všímá napětí ve svalech, přijímající odpočívá. Zatímco profesionál se pochopitelně vyhýbá vašim intimním místům, partner zachází o něco dál. Měl by masírovat vaše ňadra, stimulovat klitoris, a dokonce laskat váš konečník,“ uvádí Sean Jameson a přidává konkrétní tip.

Naveďte partnera, aby přiložil navlhčené ruce na váš klín a použil palce ke stimulaci klitorisu (může lehce přitlačit). A nechte ho, ať si hraje. Pokud spěchá, vyměňte se a ukažte mu, jak by to mělo vypadat správně: položte mu ruce na záda, přejeďte mu po ramenou, pohybujte se dolů a nahoru. Rytmicky dlaněmi hlaďte partnerovu pokožku, obměňujte ráznost a tempo, vyzkoušejte lehký tlak špičkami prstů, provádějte velké kruhy.

Jako při pettingu…

Klekněte si partnerovi k hlavě a hlaďte ji oběma rukama. Teprve po chvíli ho otočte na záda a všimněte si jeho klína – zformujte dlaň do tvaru šálku a přikryjte jím partnerovy genitálie. Na hřbet ruky si pak pomalu nalévejte masážní olej a nechte ho protékat mezi prsty. Párkrát penis promněte a následně se zase vraťte do nějaké bezpečné zóny (třeba na ramena či nohy). Jestli něco není podstatou tantry, tak je to ukvapenost! Proto si i v případě „ruční práce“ počínejte něžně a láskyplně, nikoli agresivně. Užívejte si to...

Od mámy a táty zpět k milencům

„Orgasmus není vyžadován, nicméně zakázaný také není. Jestliže vycítíte, že jej partner nebo vy potřebujete, nebraňte se mu,“ podotýká Sean Jameson a přidává další cennou radu. Nechte drahou polovičku, aby se v tomto směru snažila a objevovala dosud nepoznané – pro dobro vás obou (technik doteků a mazlení je přece spousta). Proč?

Jednak podzimní sychravé období vyloženě nahrává smyslným hrátkám ve dvou a v teple domova, ale je tu ještě jeden důvod. „Prostřednictvím fyzického dotyku vám muž může ukázat, jak moc se o vás stará. Vy aspoň na chvíli vystoupíte z role manželky, matky nebo ženy v domácnosti. Zasloužíte si to,“ uzavírá zmíněný kouč. A má pravdu.

Milování pro vás přestane být pouhým tělesným potěšením, ale stane se z něj hluboký duševní prožitek s hojivými účinky na duši i tělo. A pokud pak do něj zařadíte i smyslný orální sex, tak o to lépe...

A co vy, masírujete se?

Reklama

Načítám