Hlavní obsah

Čokoládové řezy z pudinkového prášku

Hodnocení:
(11)
Foto: Archiv redakce
Doba přípravy
20 minut
Doba vaření
40 minut
Náročnost
nízká

Zkuste upéct buchtu místo mouky z pudinkového prášku. Je snadná, bez lepku a s tvarohovo karamelovým krémem a čokoládovým zdobením.

Ingredience pro:
1 plech
  • 1 balíček prášku do pečiva
  • 4 vejce
  • 5 lžic krupicového cukru
  • 4 sáčky čokoládového pudinkového prášku
  • 1 sklenička moučkového cukru
  • 1 sklenička oleje
  • 3 hrnky mléka
  • 2 sáčky karamelového pudinkového prášku
  • 500 g měkkého tvarohu
  • strouhaná čokoláda
Článek

Postup

Krok 1: Z mléka, karamelového pudinkového prášku a krupicového cukru uvařte hustý pudink a přikryjte ho folií, aby se neudělal škraloup. Po vychladnutí jej vyšlehejte s tvarohem. 

Krok 2: Čokoládový pudinkový prášek promíchejte s práškem do pečiva a moučkovým cukrem, přidejte olej a vejce a vyšlehejte těsto. Těsto rozetřete na  na vymazaný a vysypaný plech a upečte v troubě při 180 stupních.

Krok 3: Po vychladnutí plát těsta potřete krémem a posypte strouhanou čokoládou, čokoládovými hoblinkami nebo jiným čokoládovým zdobením.

ynezorPumanzeSaNyknalC

Reklama

Sdílejte článek