Hlavní obsah

Numerologie lásky. Podle svého čísla zjistěte, s kým budete ve vztahu spokojení

Foto: Goksi, Shutterstock.com

Foto: Goksi, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Numerologie prozradí mnohé nejen o vaší povaze, silných a slabých stránkách, ale také to, jací jste partneři a milenci. Na základě čísel můžete rovněž zjistit, s kým si budete ve vztazích rozumět.

Článek

Každé číslo má svou určitou vibrační energii a existují mezi nimi zvláštní souvislosti. Některá mezi sebou vibrují pozitivně, jiná méně a další k sobě cítí vyloženě odpor. Proto se dá numerologie využít i při hledání partnera. Pokud vaše osudová čísla společně korelují, znamená to, že mezi vámi bude vzájemná přitažlivost, a je pravděpodobné, že případné manželství bude spokojené. To, že se vaše osudové číslo neshoduje s číslem vašeho partnera, ovšem neznamená, že by vztah nemohl dobře dopadnout. Jen budete muset vynaložit více úsilí.

Jak spočítat vaše číslo lásky? Budete sčítat jednotlivé číslice tak dlouho, dokud nezískáte jednocifernou číslici. Například: 2. 4. 1980 = 2 + 4 + 1 + 9 + 8 + 0 = 24 = 2 + 4 = 6. Vaším číslem je šest a stejně vypočítejte číslo vašeho partnera. Jak na tom jste, pokud jde o kompatibilitu?

Číslo 1

Jste ambiciózní, nezávislí a originální. Patříte k přirozeným vůdcům, takže budete chtít ovládat i svého partnera. Vždy chcete mít poslední slovo. Když milujete, uděláte pro partnera cokoli. V lásce rádi experimentujete a zkoušíte nové věci. Jako partneři jste loajální.

Hodit se k vám budou čísla 2, 3 a 9

Dvojkám budete dominovat, trojky pro vás mohou být učitelem a můžou vám pomoci v rozhodování. Devítky budou ideální přátelé a partneři, protože přinášejí do vztahu pozitivitu.

Foto: G-Stock Studio, Shutterstock.com

Životní číslo může napovědět, jestli máte podobnou energii.Foto: G-Stock Studio, Shutterstock.com

Číslo 2

Jste citliví, smyslní, romantičtí a umělecky založení. Nejdůležitější je pro vás duchovní spojení s partnerem. Někdy jste dost náladoví. Je proto nutné najít někoho, kdo vás bude uzemňovat. Potřebujete k životu lásku, porozumění a harmonii. Jedině pak budete úspěšní i v práci.

Hodit s k vám budou čísla 1, 2 a 3

Jedničky vás vždy podpoří, dvojky s vámi budou rezonovat a budou vaším dobrým partnerem i přítelem. Trojky vám vždy dobře poradí a můžete s nimi vytvořit kvalitní pouto na duchovní úrovni.

Číslo 3

Podobáte se v některých aspektech jedničkám. Jste přátelští, disciplinovaní a v lásce a romantice praktičtí. Obecně se moc nenecháte ovládat emocemi. Jste ambiciózní a neohrožení, odvážní a pracovití. Někdy jste sebestřední a rádi se vychloubáte. Míváte sklon k žárlení. Ve vztazích nemáte rádi kompromisy. Pokud bude partner akceptovat váš způsob života, může vztah úspěšně fungovat.

Hodit se k vám budou čísla 1, 2 a 9

Jedničky s vámi budou rezonovat, protože jsou stejně soutěživé a ambiciózní jako vy. Společně dokážete realizovat své nápady. Protože jste zároveň velmi tolerantní, můžete vstoupit do jakéhokoli vztahu a vždy to bude výhodné. Velmi dobře rozumíte dvojkám a můžete být nejen dobří partneři ve vztahu, ale i byznysu. Devítky vás podpoří v organizaci a čemkoli, kde je potřeba zabrat.

Číslo 4

Jste impulzivní, trochu tajemní a nekonvenční. Působíte na ostatní sebevědomě. Musíte mít kolem sebe řád, jinak se cítíte ztracení. Míváte sklony k lenosti a někdy až k sebedestrukci. Máte tendenci k nevěře, ale obvykle jen kvůli fyzickému potěšení, ve skutečnosti nechcete partnera opustit. Když jste v manželství nespokojení, rozvod je pro vás nejlepší řešení. Na partnery míváte smůlu.

Hodit se k vám budou čísla 5, 7 a 8

Pětky pro vás budou lepšími přáteli než životními partnery. Mezi sedmičkami najdete nejen přátele a dobré obchodní partnery, ale i partnery životní. Osmičky rády pomáhají druhým, a pokud má váš partner právě toto osudové číslo, bude vám pomáhat a usměrňovat vás. Ideálním partnerem pro život obecně je tedy osoba s číslem osm.

Foto: shisu_ka, Shutterstock.com

Čtyřky si na věrnost (ze své strany) moc nepotrpí.Foto: shisu_ka, Shutterstock.com

Číslo 5

Dost dlouho trvá, než se usadíte. Hledáte totiž dokonalost, vzrušení a změnu. Nesnášíte nudu, takže manželský stav je pro vás velká výzva. Jste individualisté a milujete zábavu. Pořád o něčem přemýšlíte a jste neustále otevření novým podnětům. Někdy jednáte bezhlavě a můžete mít sklon k neřestem. Dokážete dobře zvážit pro a proti vážného vztahu. Jakmile vycítíte nesoulad, vztah ukončíte.

Hodit se k vám budou čísla 1, 4 a 6

Jednička vám přinese společenské postavení a vytvoříte úspěšný tým, ale častěji v podnikání nebo přátelství než ve vztahu. Ani čtyřky nejsou úplně nejvhodnější pro manželství, ale může se to podařit. Šestky jsou něžné a milující, takže vám pomohou zbavit se neklidu. Nejideálnější je pro vás tedy šestka.

Číslo 6

Jste okouzlující, charismatičtí a dokážete se zamilovat během chvilky. Umíte s lidmi dobře manipulovat. Nechybí vám smyslnost. Pokud mezi vámi a partnerem nebude emocionální souznění, můžete mít sklony k mimomanželským avantýrám. Obvykle se vám vše daří a máte sklony k dobročinnosti.

Hodit se k vám budou čísla 4, 5 a 8

Čtyřky jsou harmonické, ale bude problém, aby přijaly vaše návrhy. Mezi vámi a šestkami to bude jiskřit, ale lépe se vám bude dařit jako přátelům. Pětky vám vždy dobře poradí a uklidní, když je potřeba. Osmičky vám rozšíří obzory a seznámí vás se spiritualitou.

Foto: Ground Picture, Shutterstock.com

Šestky se snadno zamilují a rády se milují.Foto: Ground Picture, Shutterstock.com

Číslo 7

Jste vynalézaví, intuitivní a někdy zasnění. Moc toho nenamluvíte, ale neznamená to, že byste byli v lásce chladní. Některé vaše vlastnosti jsou podobné vlastnostem dvojek. Je pro vás důležitý vnitřní život a jste náchylní ke změnám nálad. Baví vás stále se něco učit. Víte, co od života čekáte, a také víte, co čekáte od partnera. Ve vztahu máte tendenci řešit prkotiny a moc přemýšlet.

Hodit se k vám budou čísla 1, 2 a 9

Jedničky jsou disciplinované, což oceníte. Ve vztahu se budou starat o „managment“ a nebude vám ani vadit, že převezmou velení. Dvojky vás budou následovat kamkoli i bez očekávání. Devítky vás naučí praktičnosti a vzájemně si budete prospěšní. V manželství to bude klapat jedině tehdy, když bude mít sedmičku žena, ne obráceně.

Číslo 8

Jste velice emocionální a pevní jako skála. Co řeknete, to platí. Patříte k nejvěrnějším ze všech číslic, zároveň ale platí, že osmičky nemívají moc šťastné manželství, platí to hlavně pro ženy. Ještě před svatbou byste se tedy měli ubezpečit, že vaše osudová čísla spolu pozitivně vibrují. Nejste moc praktičtí a rozhodujete se téměř výhradě srdcem, nikoli hlavou. Vaše životní cesta nebývá nejlehčí, protože někdy nesprávně využíváte svých sil.

Hodit se k vám budou čísla 1 a 2

Jednička a osmička jsou přesné opaky a ne nadarmo se říká, že protiklady se přitahují. Jedničky vám dodají energii, štěstí a inspiraci a vnesou do života živost a pohyb. Dvojky vás budou verbálně podporovat.

Číslo 9

Jste energičtí a někdy až agresivní. Ostatní vás označují za perfekcionisty, ale také vědí, že máte soucitnou a chápavou povahu. V životě se zaměřujete na pomoc druhým a snadno navazujete nové kontakty. Jste ale také rodinné typy, které si rodiny velmi cení. Ze všech čísel jste rovněž nejvíc eroticky zaměření a důraz budete vždy klást na sexuální kompatibilitu.

Hodit se k vám budou čísla 1 a 5

Jedničky jsou pro vás užitečné a dobře vám to s nimi bude klapat nejen v kariéře, ale také v přátelství i partnerském vztahu. Číslo 5 působí vůči vám neutrálně, ale společně dokážete vygenerovat pozitivní energii, a mít tedy i úspěšný vztah.

Načítám