Hlavní obsah

Tcháni podle horoskopu: Váhy jsou zlatíčka, Střelci vtipálci a s Berany se nedostanete ke slovu

Foto: G-Stock Studio, Shutterstock.com

Foto: G-Stock Studio, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čeká vás svatba a jste zvědaví, na co se připravit u budoucího tchána? Nebo k sobě už delší dobu nemůžete najít cestu a zajímalo by vás, jak si vrátka pootevřít? Prozradíme vám, jací jsou tchánové podle znamení.

Článek

Soužití s novými rodiči, tedy rodiči vašeho partnera či partnerky, není nic jednoduchého. Každý fungujete jinak, máte jiné zvyky, názory i přístup k životu. Pokud jste však ochotní dojít na půl cesty, možná se vám podaří vybudovat si s nimi zdravý a pohodový vztah. O tchyních podle znamení zvěrokruhu jsme už psali, jak jsou na tom tchánové? Kdo má sice tvrdou slupku, ale zlaté srdce, a kdo si potrpí na zdvořilostní formality?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Tcháni Berani jsou náročné osobnosti: hluční, aktivní, plní názorů, málokdy někoho pustí ke slovu a všechno musí být po jejich. Nenechají nikoho na pochybách, kdo je hlavou rodiny. Pokud hledáte, jak se s nimi spřátelit, zkuste to přímo: buďte upřímní a říkejte, co si skutečně myslíte. Cesta k jejich srdci vede i skrze sport – ať už jsou aktivní sportovci, nebo fanoušci, je pro ně důležitý a vždy se o něm rádi pobaví.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Tchány Býky si získáte vybraným vkusem a chováním. Vezměte je do luxusní restaurace a oslňte je dokonalými způsoby nebo vyrazte třeba do opery. Rádi se rozmazlují podobnými zážitky a uvítají, když k tomu budou mít společníka. Navíc vás nejspíš překvapí tím, jak rádi vás budou zvát na návštěvy: rádi hostí a baví společnost. Často jsou vynikající kuchaři a rádi zkoušejí nové recepty. Každá návštěva tak bývá gastronomický zážitek.

Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Tcháni ve znamení Býka bývají nadšení hostitelé a rádi předvedou své kuchařské uměníFoto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Tcháni Blíženci bývají velice aktivní, i v pozdním věku často pracují a odpočinek v důchodu pro ně není. Mají mnoho koníčků od čtení přes sporty až po zahradničení a jsou k nezastavení. Na hlídání vnoučat to tedy moc nebude, ale zase mohou vaše potomstvo ledasco zajímavého naučit. Mluvte s nimi, tak si je získáte. Rádi diskutují a argumentují – a i když se to někdy vyostří, nemyslí to zle, jen si protahují „intelektuální svaly“.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Tcháni Raci u vás budou pečení vaření nebo vás budou zvát k sobě. Rodina je pro ně důležitá, nic jim neudělá větší radost než trávit čas pěkně pohromadě, kdy mají všechny blízké okolo sebe. Jsou to velmi srdeční a sympatičtí lidé, kteří touží mít s vámi hezký vztah, nebudete se tedy muset nijak zvlášť snažit. Bývají hraví a radost jim uděláte třeba odpolednem plným deskových her. Milují zvířata a hlídání psíka vám nikdy neodmítnou.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Tcháni ve znamení Lva mají vždy po ruce nějakou historku – rádi se poslouchají a rádi se s vámi o ně podělí. Připravte se, že budou hodně mluvit. Jsou to okouzlující a charismatičtí společníci, takže je zábavné je poslouchat. Chcete, aby vás měli rádi? Stačí trochu zalichotit, pečlivě poslouchat a chválit. Na tohle rozhodně slyší. Hodně dají na dobré vychování, a jestli si s etiketou moc netykáte, hned nasbíráte minusové body.

Foto: New Africa, Shutterstock.com

Lvi jsou duší každé společnosti a rodinu okouzlují přívalem zábavných historekFoto: New Africa, Shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.)

Zavděčit se tchánovi ve znamení Panny není legrace, jsou to velmi kritičtí perfekcionisté. Vše kolem sebe potřebují mít tip top a chyby se neodpouštějí. Dejte pozor na dochvilnost, pozdní příchody je dokážou vytočit doběla. Dokud se moc neznáte, nejspíš vám toho přímo moc nevytknou, ale čím bližší si budete, tím víc kritiky si vyslechnete. Na druhou stranu jsou nesmírně schopní a spraví vám nefunkční televizi i ucpaný odpad levou zadní.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Tcháni Váhy jsou zlatíčka. Jemné osobnosti, které se snaží o soulad a dobrou náladu, mírní bublající emoce a všechny jedovaté poznámky oplácejí laskavostí. Často bývají v nějakém ohledu velmi kreativní, ať už malují, hrají na nástroj, nebo dokážou kouzla na zahradě. Cesta k jejich srdci vede právě přes tento koníček. A když je pochválíte a budete se zajímat, úplně roztají. Kdykoli vám pohlídají děti a pomohou s čímkoli, co je potřeba.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Tcháni ve znamení Štíra pro vás zůstanou dlouho velkou neznámou – tak jako pro zbytek světa. Moc toho nenamluví, spíš poklidně sedí a dlí ve svých myšlenkách. Často před lidmi dokonce prchají a při návštěvách je najdete někde zavřené s knihou nebo cigaretou. Velká společnost jim nedělá dobře, ale pokud potřebujete klid i vy, někam se stáhnout a mlčet spolu s nimi, budete vítaní. Často tíhnou k rybolovu a vysedávání na břehu řeky, zkuste to s nimi.

Foto: Motortion Films, Shutterstock.com

Štíří tcháni bývají samotáři, a jestli jste ochotní s nimi mlčet, nebudou mít s vámi problémFoto: Motortion Films, Shutterstock.com

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Tcháni Střelci jsou sympatičtí a veselí muži a nezkazí žádnou legraci. Naopak: často všechny baví svými žertíky a vtípky. Připravte se, že mají pořádně proříznutou pusu a nebudou si brát servítky, umějí být i vulgární, ale mají zlaté srdce. Většina toho, co pronesou, je skutečně myšlena ve vtipu a nadchnete je, když jim jejich rýpnutí dokážete vrátit. Žádné urážení ani stydlivost, musíte na ně s drzostí, jejich vlastní medicínou.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Tcháni Kozorozi jsou důstojní, vážení pánové, kteří si potrpí na tradice a na rutinu. Bývají velkými zastánci „tradičního uspořádání rodiny“ a nechávají se krmit a oprašovat, zachmuřeně se dívají, moc nemluví a skrývají veškeré city. To může zvláště s mladšími generacemi vyvolávat třenice. Nemyslí to zle, jen byli takto vychováni a neumějí to změnit. Jestli nechcete vyvolávat hádky, nechte je být, ale jinak směle do nich.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Nespoutané volné duše, to jsou tcháni ve znamení Vodnáře. Mívají neobvyklé koníčky, cestují a tráví hromadu času v přírodě. Rozhodně nepočítejte s častým hlídáním, protože nikdy nevědí, co budou dělat zítra. Na druhou stranu se připravte na neohlášené návštěvy typu „šel jsem zrovna kolem“. Razí princip „žij a nech žít“, takže vás nebudou peskovat, že věci děláte po svém, a totéž čekají od vás. Nesnažte se je nijak usměrňovat ani měnit.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Tcháni ve znamení Ryb jsou velmi empatičtí a okamžitě vycítí, že vás něco trápí nebo se třeba s partnerem hádáte. Pak už záleží na jednotlivcích, zda budou mít dost taktu přejít, do čeho jim nic není, nebo ne. Jsou velmi ochotní a nápomocní, můžete se jim svěřit, ale někdy jsou zkrátka až příliš zvědaví, příliš se vnímají jako vaši kamarádi. Neberte to špatně, všechno dělají s laskavým úmyslem. Poproste je o cokoliv, jsou tu pro vás.

Chcete vědět, co vás každý den čeká? Podívejte se na horoskopy pro všechna znamení.

Načítám