Hlavní obsah

Tchyně podle horoskopu: Pannám se nezavděčíte, Štírky jsou manipulátorky

Foto: wavebreakmedia, Shutterstock.com

Foto: wavebreakmedia, Shutterstock.com

Reklama

Zrovna se vrháte do nového vztahu či snad rovnou do manželství a zajímalo by vás, co můžete od své nové tchyně čekat? Případně chcete matku partnera či partnerky poznat z trochu jiného úhlu, než je obvyklé? Podívejte se, co vám na ni prozradí její znamení horoskopu.

Článek

O tchyních koluje spousta strašidelných zkazek a někdy také nehezkých komentářů, faktem však zůstává, že i ony jsou jen lidi. Jestliže se tedy bojíte seznámení nebo se jen chcete připravit na to, co můžete od této ženy v životě čekat, zjistěte si její datum narození. My vám totiž prozradíme, jaké jsou tchyně podle znamení zvěrokruhu.

Tchyně ve znamení Berana (21. 3.–20. 4.)

Pokud na vás čeká tchyně narozená ve znamení Berana, vaší hlavní hrací kartou bude upřímnost. Protože jestli tahle dáma něco nesnáší, jsou to lži a výmluvy. Když se vám nebude chtít přijet na nedělní oběd, prostě to radši řekněte a nevymýšlejte si žádné za vlasy přitažené pohádky. Tchyně-Berani bývají rázné ženy, které si neberou servítky a stejnou upřímnost, jakou vyžadují, použijí i na vás. Nesnášejí zahálku a věčně energicky cokoli podnikají – ať už rozjíždějí vlastní byznys, nebo zkoušejí nové koníčky. Tyhle tchyně nestárnou.

Tchyně ve znamení Býka (21. 4.–21. 5.)

Narodila se vaše tchyně ve znamení Býka? Připravte se na návštěvy – tahle dáma je totiž rozená hostitelka, která ráda připravuje občerstvení a také si ráda povídá. Rozhodně na ni jděte přes jídlo, protože to je její velký koníček – jakmile si ji získáte v kuchyni, bude na vaší straně. Pravděpodobně bude kontrolovat, jestli dokážete její děťátko nakrmit a zaopatřit, bývá ale poměrně taktní a nepříliš vlezlá. Ráda dostává květiny, ale jinak spíše praktické dárky, tak na to při slavnostních příležitostech myslete.

Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Tchyni-Býka si získáte přes kuchyň a jídloFoto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Tchyně ve znamení Blíženců (22. 5.–21. 6.)

Tchyně ve znamení Blíženců bývají velmi zajímavé a sympatické osoby, ale jako babičky je asi moc nevyužijete – mají spoustu vlastních koníčků a zájmů a moc času jim rozhodně nezbývá. Nějaké velké hlídání se tedy musí pečlivě dopředu plánovat. Tyto tchyně si často přejí zapojit se do dění a něco s vámi podnikat – výlety, dovolené, akce. To může být někomu nepříjemné, na druhou stranu bývají duší každé společnosti a působí velmi mladě a energicky. Většinou vystupují spíš v roli kamarádky než z jakékoli pozice autority.

Tchyně ve znamení Raka (22. 6.–22. 7.)

Pro tchyně-Račice je rodina na prvním místě a přes to nejede vlak. Nebudete se vůbec muset snažit a hned vás přijme jako součást klanu. Vnoučata naprosto zbožňují a budou s nimi chtít trávit co nejvíce času, o hlídání tak budete mít postaráno. Připravte se na časté rodinné sešlosti, ze kterých vás omluví jedině mor či smrt, seznámíte se na nich i s prastrýčky ze sedmého kolene. Raci mají rádi krásné věci, k narozeninám či Vánocům tedy směle vybírejte šperky, parfémy či květiny.

Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

S Račicemi si užijete spoustu rodinné zábavyFoto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Tchyně ve znamení Lva (23. 7.–22. 8.)

Lvice jsou Dámy s velkým D, tak to mějte na paměti, až se budete s touto tchyní seznamovat. Velmi dbá na správné vychování a etiketu, stolování je pro ni doslova uměním. Jakmile porušíte některé z nepsaných i psaných pravidel, dostanete pěknou hromádku pomyslných minusových bodů. Tchyně ve znamení Lva chce být chválena a obdivována, na druhou stranu – vždy je za co ji chválit a obdivovat, protože mívá široké sítě známých, úspěchy na pracovním poli i velké zkušenosti a hluboké znalosti… vlastně o čemkoli.

Tchyně ve znamení Panny (23. 8.–22. 9.)

Vyjít s tchyněmi narozenými ve znamení Panny bývá občas poněkud náročné – ne že by snad cokoli myslely zle, ale jsou prostě pečlivými perfekcionistkami. U nich doma je všechno dotáhnuté do poslední nitky a ony předpokládají, že to je zkrátka standard a že u vás to bude zrovna tak. Jestli jste slyšeli hororové historky o tchyních objíždějících nábytek bílými rukavičkami, pravděpodobně se jednalo o ty ve znamení Panny. Na všem, co uděláte, pravděpodobně najde nějakou chybku, na druhou stranu vám ale nikdy neodmítne podat pomocnou ruku, když to bude potřeba.

Tchyně ve znamení Vah (23. 9.–23. 10.)

Tchyně narozené ve znamení Vah jsou intelektuálně založené ženy s dobrým vkusem a obvykle taky zálibou v umění. Jsou kultivované a elegantní, mají přehled a dost pravděpodobně se znají i se slavnými osobnostmi z kulturní branže. Chcete-li s touto dámou navázat vztah, pozvěte ji do divadla nebo na výstavu a udělejte si příjemné odpoledne či večer. A nemějte strach, nebude to nudná povinnost, Váhy mají spoustu zajímavých historek, když se zeptáte. Dost možná si budete chtít tato setkání pravidelně zopakovat.

Tchyně ve znamení Štíra (24. 10.–22. 11.)

Dostat se tchyním-Štírkám pod kůži není nic jednoduchého, počítejte s tím, že k vám budou zpočátku přistupovat trochu odtažitě a chladně. Rády si vytvářejí názory a nerady od nich upouštějí, snažte se tedy zapůsobit na první dobrou. Štírky jsou zdatnými manipulátorkami a dokážou zatahat za provázky tak šikovně, že si většinou prosadí svou. Bude třeba si s partnerem či partnerkou hned ujasnit, že vy dva musíte být na jedné straně. Jakmile ve vás tchyně-Štírka uvidí pevnou dvojici, se kterou nic nehne, přestane se o nějaké pokoutní triky pokoušet.

Tchyně ve znamení Střelce (23. 11.–21. 12.)

Vyjít s tchyní narozenou ve znamení Střelce není těžké, právě naopak. Tyto ženy bývají sympatické, vtipné, velmi společenské, někdy také roztržité a zapomnětlivé, ale schopné smát se samy sobě. Připravte se tedy pouze na chaos, který je zkrátka vždycky provází, jinak se nemáte čeho bát. Střelkyně jsou srdečné, a když se vy otevřete jim, udělají pro vás totéž a mohou se z vás stát dobří přátelé. Tuhle tchyni vám budou všichni závidět.

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Střelkyni vám budou všichni závidětFoto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Tchyně ve znamení Kozoroha (22. 12.–20. 1.)

Tchyně-Kozorožky jsou takové byznysmenky – všechno mají pečlivě naplánované a nalajnované, bez diáře nedají ani ránu a jsou tak organizované, že přesně vědí, kde budou za půl roku touhle dobou. Příliš neumějí dávat najevo jakékoli city, ale jsou chytré, upřímné a spravedlivé, nečekejte od nich žádné podrazy. Občas bývají urážlivé a vztahovačné, tak si dejte pozor na pusu, neodpouštějí snadno. Jsou velmi praktické a rázné, nerady jen tak nečinně posedávají, naopak vám ochotně s čímkoli pomohou.

Tchyně ve znamení Vodnáře (21. 1.–20. 2.)

Trochu bohémky a umělecké duše, které vás zaplaví svou energií jako uragán – to jsou tchyně-Vodnářky. Často střídají zájmy a koníčky a nemají rády přízemní starosti, jako jsou peníze, úřady nebo lékaři. Žijí ve svém světě fantazie a kreativity, který s realitou nemá mnoho společného. Vnoučata je milují, protože tyhle babičky je budou vždycky cpát zmrzlinou a vyprávět ty nejlepší pohádky. Nesnášejí hádky a spory, nečekejte od ní kritiku a pravidla, ale na druhou stranu není ani příliš spolehlivá, spíše je tak trochu chaotik.

Tchyně ve znamení Ryb (21. 2.–20. 3.)

Velmi skromná a tichá osoba, která vám nabídne pomocnou ruku, kdykoli to budete potřebovat. Někdy se možná bude až moc motat do vašich záležitostí a domácnosti, ale nemyslí to zle – chce prostě jen pomáhat a ulehčit vám to. Tchyně-Ryba si bohužel jen málokdy nechá vysvětlit, že její pomoc není vždy nutná. Je ochotná se kvůli druhým úplně rozdat, kdykoli pohlídat děti, když to bude potřeba. Na oplátku vyžaduje, aby byla součástí rodiny a abyste si na ni pravidelně udělali čas.

Reklama

Související témata:

Načítám