Hlavní obsah

Modrá, oranžová i fialová aneb Jak nosit barevnou rtěnku

Foto: iiiphevgeniy, Shutterstock.com

Foto: iiiphevgeniy, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už Kleopatra věděla, že rudé rty patří mezi mocné zbraně. A přestože se červené odstíny rtěnek řadí k nejprodávanějším, ani ostatní barvy letos nezůstávají pozadu. Kosmetický průmysl vsadil na extravaganci, troufnete si udržet prst na tepu doby? Slaďte líčení s outfitem!

Článek

Léto přeje pestrým tónům, vyzkoušejte fialovou, oranžovou nebo nebesky modrou i na svých rtech. Dejte sbohem nudným kombinacím a dopřejte si image podle posledních trendů. Ptáte se, jak na to? Poradíme vám v následujících čtyřech kompletech.

1. Modrá je dobrá 

V maxišatech s květinovým potiskem zazáříte při slavnostní příležitosti i při promenádě městem. Doplňte je světlou džínovou bundou, pohodlnými pantoflemi, a pokud se odvážíte, přetřete rty rtěnkou v modrém odstínu. To by mohl být super look na letní party s kamarádkami, nemyslíte?

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. džínová bunda Levi’s, 2799 Kč; 2. kabelka Lindex, 499 Kč; 3. šaty Zara, 1299 Kč; 4. pantofle Deichmann, 299 Kč; 5. náušnice Epica (prodává Tezyo), 165 Kč; 6. rtěnka Poutsicle Juicy Satin Lipstick (odstín Motorboat), Fenty Beauty (prodává Sephora), 259 KčFoto: Archiv firem

2. Svěží oranžová 

Crop topy jsou už několikátou sezonu velice oblíbené a mohou si je dopřát i baculky. Oranžový model s madeirou se stane šťavnatým oživením každého šatníku a spolu s denimovou minisukní tvoří dokonale sehrané duo. Teď už stačí jen pomerančové rty a můžete vyrazit do víru velkoměsta.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. náušnice Swarovski, 1245 Kč; 2. kabelka Marks & Spencer, 849 Kč; 3. top Izia (prodává Zalando), 2028 Kč; 4. džínová sukně Tally Weijl, 700 Kč; 5. rtěnka Make Me Happy – My Crazyshine Lipstick (odstín Flamboyant Orange), Marionnaud, 149 Kč; 6. sandálky Bershka, 649 KčFoto: Archiv firem

3. Mystická fialová

Temně fialové rty budou skvěle korespondovat s něžnými tóny limetky i šeříku. Krátké vzorované šaty slaďte už pouze s jednoduchými doplňky a získáte skvělý komplet do parných dní. Nezapomeňte ani na sluneční brýle!

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. sluneční brýle Reserved, 349 Kč; 2. kabelka Doca (prodává Fashion Planet), 1499 Kč; 3. šaty H&M, 999 Kč; 4. boty Melissa (prodává Eobuv), 1155 Kč; 5. náramek PD Paola (prodává Fashion Planet), 1349 Kč; 6. rtěnka L’Absolu Rouge Drama Matte (odstín Purple Fascination), Lancôme (prodává Notino), 798 KčFoto: Archiv firem

4. Růžová rošáda

Pokud na vás růžová barva působí příliš infantilně, zkombinujte ji s černou a uvidíte, co se bude dít. Princeznovská vizáž rázem zmizí a díky doplňkům v rockerském stylu se proměníte v hvězdu každého koncertu.

Foto: Archiv firem

Na foto: 1. tričko H&M, 349 Kč; 2. psaníčko v podobě foťáku Asos, 1055 Kč; 3. sukně Be Edgy (prodává About You), 1979 Kč; 4. boty Gate, 134 Kč; 5. náušnice Claire’s, 251 Kč; 6. rtěnka Love Me Lipstick (odstín Let Them Eat Cake!), MAC Cosmetics, 630 KčFoto: Archiv firem

Feng šuej platí i v módě! Vypočítejte si své číslo ming kua a dozvíte se, jaké barvy máte nosit, abyste dosáhli krásy, štěstí a harmonie.

Načítám